Бато Миладинович завлякъл с 1 млн. евро български медиен бос

Бато Миладинович
Бато Миладинович

Сръбският бизнесмен по –  известен само като Бато у нас преди да изчезне безследно е завлякъл с 1 млн . евро вестникарски бос.  Двамата големци демонстрираха топли чувства, докато Бато  Миладинович се подвизаваше като  успешен мебелен предприемач и какво ли още не… Вестникарският магнат обаче далеч не е единственият попарен. Един куп ужилени българи издирват уж сръбският бизнесмен, за да го линчуват. Само в ъндърграунд средите се знае за две жертви на Бато – единият е изгорял  с 500 хил.  евро, а другият с 300 бона . Всички яко прецакани от сърбина са настръхнали и  го търсят като игла в купа сено, за да му „махат главата”. Отдавна многобройните жертви на Бато са загубили надежда да си върнат парите, но не и желание за мъст.

Една от бившите дружки на Бато- ген. Любен Гоцев
Една от бившите дружки на Бато- ген. Любен Гоцев

Припомняме ви, че Бато Миладинович се срина и изчезна яко дим  в края на 2010 г. Интересно беше, че след като сърбина се покри в ресторанта му  на бул. „България” в София продължаваше да  се подвизава т.н. р. кръг „Монтерей” под ръководството на ген. Любен Гоцев. Този факт обаче, едва ли вече има някаква стойност дори и за самия генерал…

Според запознати предприемчивият мошеник Бато бързо е надушил засадата и се е покрил в Босна. Там  Бато се надявал на свои близки в местната мафия да го спасят от лудналите българи. Дали  иначе усмихнатият сръбски измамник ще успее да изпързаля  отново българските мафиоти,  или този път и Босна ще му се види тясна, предстои тепърва да разберем.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *