Бареков: Цветанов и Борисов са политически трупове!

БарековЦветан Цветанов обвини  тази сутрин Бареков, че бил разцепил  ГЕРБ, което предизвика реакция на смях и съжаление у журналиста.

Щом аз мога да разцепя ГЕРБ сам, представям си, ако се съберем повече хора, каза Бареков. Той припомни на Цветанов, че в зората на партията е бил мъжка секретарка, която е сервирала кафето на Борисов и с нищо друго не се е занимавала освен със слухтене и проверка на лоялността на хората. И не се е променило до днес. Той продължава да бъде доверената секретарка на шефа си.  Докато аз, самият аз събирах членове за партията хора образовани и достойно, дадох й авторството си, Цветанов се обграждаше със свои хора.  И когато аз доведох хиляди  лоялни членове, Борисов се изгаври и им сложи за шеф секретарката си. Цветанов Димитров Има ли смисъл сега да коментирам думите на един човек, който е  криминално проявен и който успя да отврати толкова много хора от ГЕРБ, запита Бареков. Те се махат от партията, защото не искат него в нея, а не заради мен. Вчера ясно го заявиха – не искаме Цветанов да е в тази партия, той непрекъснато сваля авторитета й и губим привърженици. Искаме оставките на Цветанов и Фидосова.

Борисов обаче се направи на глух и това е началото на края на ГЕРБ пророкува журналистът. Бойко Борисов веднъж казва ГЕРБ е мой проект, втори път ГЕРБ е на Цветанов. И така ги редува. Ту е негова партия, ту е на Цветанов. Той трябва веднъж завинаги да определи кой командва тази формация, кой е лицето й, кой е двигателят й, защото виждате, че 50 процента от електората не желае Цветанов. Достатъчно е компрометиран, в достатъчно престъпления е обвинен. И всеки ден по някой активист се отцепва, започват и да бягат и цели организации. Смешно е да се помисли, че това го правя аз. Това го прави Цветанов и колкото по-рано Борисов го разбере, толкова по-голям е шансът н ГЕРБ да запази членската си маса, допълни журналистът.  Макар че за мен и Цветанов и Борисов са два поличически трупа. За реалната промяна трябват нови идеи и лица.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/C0IGG0pus-c

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Цецко се оля яко, Боцко да не говорим. Думата гурбер стана равносилна на простак

  2. ДЕБЕЛОГЪЗКО И ЦЕЦЕРОН СА ПОЛИТ. ТРУПОВЕ, А ТИ СИ ЛАЙНЯН КАПУТ!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *