Арестуваха Трайчо Манекена – крал имоти с фалшиви документи

Трайчо Манекена с бившата си любовница Виолета Здравкова и дъщеря им

Ченгета закопчаха Трайчо Трендафилов, по известен като Трайчо Манекена, заради имотни измами. 69- годишният столичен тарикат се опитал да открадне апетитни терени в тузарския квартал „Манастирски ливади” с фалшиви документи.

От два месеца Трайчо Манекена бил разследван, след като измамените собственици на парцелите подали сигнал. В началото на януари т.г. ограбените хора с ужас установили, че имотите им са оградени и им е поставена охрана.

Разследващите установили, че истинските собственици на парцелите притежават всички необходими документи, които доказват правата им върху земята. Редовно си плащат и данъците.

Трайчо Манекена и съучастникът му фалшифицирали скица на парцелите, за да се доберат до нотариалния акт. Измамниците използвали вратичка в закона, която позволява чрез заверена скица от общината и областната управа и трима свидетели, да се извади нов

Трайчо Манекена беше наместник на СИК в Кюстендил

документ за собственост от нотариус.

След като подали подправената скица в районното кметство, Трайчо Манекена и авера му получили скица, която да послужи пред областната управа. Мошениците подправили документа, така че да могат да го представят пред нотариус. Завели трима свои познати, които да потвърдят, че те са собствениците на терените и получили нотариалните актове. Не е открита вина у нотариуса, тъй като според разследващите той бил заблуден от имотните измамници.

Трайчо Трендафилов нашумява в началото на 90- те като един от най- известните столични чейнчаджии. По това време Манекена е сред редовните посетители на „Магурата“ , където създава стабилни контакти с бъдещите босове на СИК. Трайчо дори получил ръководството на структурите на силовата организация в Кюстендил. Арестуван е няколко пъти за рекет над местни бизнесмени.

През последните няколко години Трайчо Манекена отново се сдоби със скандална слава, след като стана ясно, че имал извънбрачна връзка с „Мис България“ Виолета Здравкова, а плод на забранената им любов е дъщеря им Даная. Дълго критият им романс лъсна пред цяла България, когато манекенката вкара в къщата на „Биг брадър“ малкото момиченце и обяви кой е бащата.

Скандалното участие на Виолета Здравкова в риалити шоуто даде храна за много пародии. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Заедно с Трайчо Трендафилов – Манекена е бил арестуван и Николай Толев, известен като Кольо Чифтека.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *