American Thinker: САЩ не могат да победят руската мечка, катастрофата ще е по-голяма от виетнамското блато

САЩ вече имат свои военни контингенти в Украйна. Никой не знае точно колко са нашите войници там — не ни казват нито Пентагонът, нито Белият дом. През 2023 г. националният гвардеец Джак Тейшейра беше осъден на 16 години затвор за това, че публикува секретни документи, разкриващи присъствието на американски и британски специални сили в Украйна.

Основателят и собственик на частната военна компания „Blackwater“ Ерик Принс

Какво се случва, когато един от тези американски войници бъде убит? Обявяват го за наемник. А когато конфликтът ескалира и руснаците започнат да избиват цели полкове наши войници?. Ще се счита ли това от Пентагона за „руски акт на агресия“, който ще отбележи началото на Третата световна война?

В неотдавнашното си интервю основателят на частната военна компания „Blackwater“ Ерик Принс заяви, че конфликта в Украйна трябва да бъде прекратен незабавно:

„Дори уродливият мир е по-добър от идеалната война, независимо как някой тук в САЩ си я представят.“

Принс е бивш военноморски тюлен и собственик на най-успешната американска частна военна компания.

Той каза още: „Западният военно-промишлен комплекс е жалък. Не можете да победите руската мечка в традиционна война».

Съединените щати нямат достатъчно средства за такава война, а настоящата ни армия е в толкова окаяно състояние, че няма как да ни доведе до победа. В САЩ катастрофално не достига както работна ръка, така и промишлена база, за да произвеждаме оръжия в достатъчни количества, за да отговорим на нуждите на война от подобен мащаб.

Нещо повече, войната с Русия ще бъде дори по-лоша от прословутото виетнамско блато.

По-възрастните американци си спомнят, че войната във Виетнам разтърси нашето общество толкова много, че цялата му присъща вяра в правителството и в това, че каузите ни по света са морални, бяха подкопани за почти 20 години. Едва президентът Рейгън успя да възстанови това доверие.

Сега Демократическата партия отново унищожава американското общество – с помощта на част от републиканския елит.

Подобно на много читатели на American Thinker, аз се надявам и се уповавам на победа на Тръмп през ноември като единствен начин да спасим и възстановим нашата някога велика република.

Източник: American Thinker

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

един коментар

  1. Никой не смее да каже истината, за да не го обвинят моментално в „антисемитизъм“.

    Т.н. „Колективен Запад“ е под безмилостния тотален контрол на еврейските демони. Хазарските демони мразят Русия, защото тя не иска да да им бъде подчинен роб. Русия пречи на еврейските сатанисти по пътя за техния „Нов световен еврейски ред“ – подчиняване на цялата планета на волята на чифутските демони.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *