Алекс Раева пропя за пет стотачки

Алекс РаеваАлекс Раева доста сериозно е свалила мизата и вече е навита да пее по клубове и кръчми само за 500 лева, ядосват се колегите ѝ. Тя доста им подбива цените и собственици на заведения търсят само нея. Певицата и нейния личен и любим диджей Дончо в пълен комплект се спазарявали да веселят публиката за 800 общо лева на вечер.

Това било изгодно за посетителите, защото надценката не била голяма, за съдържателите на кръчми, защото хем имали жива музика и привличали клиентела, хем пък за двойката, за която 800 лева на вечер не била малка сума и спокойно си плащали масрафите с нея. Алекс Раева и ДончоСакън да не умрат от глад, мърморят другите. Те смятат, че изпълнителите трябва да имат общ ценоразпис и да не си правят дъмпинг един на друг.

Проблемът е, че у нас повечето от певците нямат свой импресарио, нито пък профсъюз, нито някаква съсловна организация, както е в белите страни. Всеки играе сам за себе си, всеки се спазарява и всеки подлива вода на другия. Битката за пари и участия изостря междуличностните отношения и поражда клюки и съперничества. Певци и певици се клепат един друг в социалната мрежа, или чрез пиар агенции, сриват си един друг авторитета и не се сещат, че каквото изливат върху колегите си, такова ще се излее и върху тях. Тъпкано ще им го върнем през лятото, заканват се отсега колеги на двойката. Нахалство е да подбиваш цената на другите и да им пречиш да работят. Най-много ядове Алекс предизвикала у Мария Илиева и Графа. Двамата минават за скъпарски изпълнители, особено Графа, който се беше разглезил лятото до пет хилядарки на вечер. Двамата имат право да искат високи хонорари, но пък клубовете имат право да не им ги дадат, коментират любители на българската музика.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/9VwNQ54QFhY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *