85-годишна проститутка стана хит в Англия

prostitutka85Шийла Вожел- Коуп е жената, която има най-дълъг стаж в най-древната професия, но за жалост не получава пенсия за положения труд, отбелязаха британски медии.

Дамата започнала съвсем невръстна да изкарва парите си на улицата, даже се издигнала до обслужващ персонал в публични домове и дълго време забавлявала клиентите си там. Когато започнала да поостарява и да няма много мераклии  за ласките й, тя се задомила успешно и останала дълго време вярна на мъжа си.

Той обаче ме остави, разказва жената. Почина през 2004 година и аз реших да започна да правя това, което единствено умея. Освен това се чувствах самотна, липсваха ми мъжките ласки, мъжката близост и изобщо всичко, което съм изживяла през живота си, разказва Шийла.

Тя набързо притупала траура, захвърлила дрехите си на скучна английска домакиня и се пременила в работно облекло. Купила си красиво бельо и винаги ходи със секси чорапи с жартиери, къса поличка и високи токчета.

Ако си мислите, че бабата е само една стара женска карикатура, не е така. Клиентите веднага се появили. Много мъже мечтаели да бъдат с възрастна жена и не обръщали внимание на бръчките й и провисналата й кожа. Те се бъркали с 250 паунда на час само и само да прекарат с нея. Макар и на 85 години Шийла не се предава и има голяма постоянна клиентела, с каквато много нейни млади колежки не могат да се похвалят.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/pwyrPJi1_IY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *