7 Стъпки от Фалшивата Пандемия до Новия Тоталитарен Ред!

На фона на безпрецедентно масираната канонада от новини за разпространението на измислената вирусна инфекция КОВИД-19, интерес представляват публикациите на алтернативните медии, които са извън контрола на големия капитал и на правителствата. Една от тях е OffGuardian, която днес публикува статия на Розмари Фрей от 23 април. Статията е озаглавена: „Седем стъпки от пандемия към тоталитаризъм.“ Авторът е лекар, специалист в областта на молекулярната биология, а повече от 20 години пише научно-популярни статии на медицинска тематика.

В последната си статия Фрей развива тезата, че фалшивата Пандемия е завеса, зад която в момента господарите на света конструират новия световен ред, който ще е силно тоталитарен. А преходът от досегашата неолиберална глобалистка щампа към новата тоталетарна се осъществява в „7 стъпки“.

Стъпка 1. Глобалните господари на планетата взимат решението за смяна на досегашния политико-икономически и финансов модел на системата. И възлагат на подопечната си структура СЗО да алармира. Така фиктивния нов и „страшен“ вирус започва да се разпространява по света, Световната здравна организация (СЗО) обявява началото на пандемия. Подробност е че само преди 2 години същото СЗО е променила устава си- вече, без значение колко са заразените и починали, СЗО може да обявява пандемия по лично осмотрение.

Стъпка 2. Подчинените на глобалната олигархия васали – Ръководителите на отделните държави, региони и общини, както и местните служители в общественото здравеопазване започват ежедневни брифинги за медиите. – Разпространяват статистики и прогнози – коя от коя по страховити и фалшиви. Най-важното е час по час да се повтаря на населението мантрата, че вирусът може да ги избие до крак.

Стъпка 3. Полагат се координирани усилия на правителствено и здравно ниво за спешно организиране на тестове за откриване на Коронавируса и производство на лични предпазни средства.

Стъпка 4. Когато броят на заразените и смъртните случаи започне да достига плато (тоест растежът на случаите на инфекцията спре и индикаторите се стабилизират), тогава става ясно, че вирусът е сравнително безобиден. Но тогава властите правят убедителни изявления, че е твърде рано да се твърди, че вирусът губи енергия и че ограничителните мерки не трябва да се отменят.

Стъпка 5. След две до три седмици, в резултат на драстично увеличаване на броя на тестовете за откриване на коронавируси, ефектът е значително увеличаване на броя на хората с положителни тестове, тоест заразени. Фактът че болни сред тях няма се игнорира и компенсира с подправяне на смъртните актове на починали от други болести.

Стъпка 6. Властта и здравната система стартират мащабни изпитания върху хора с различни видове антивирусни лекарства и ваксини с активното съдействие на СЗО, Фондацията на Бил Гейтс, Глобалния алианс за ваксини и имунизация и техните партньори – фармацевтични и биотехнологични компании, някои правителства и университети.

Стъпка 7. Скоро новият вирус започва нов кръг на планетарно движение, по подобие на сезонните грипове и другите вируси, които се завръщат с различен щам всяка година от поне хиляда години насам. Основна задача на властта в този момент е да поддържа и захранва атмосферата на страх, плашейки с милиони бъдещи смъртни случаи сред онези, които все още не са взели мерки за защитата си от вируса.

За всяка от тези 7 стъпки има подробно описание в десетки статии в сайта на OffGuardian в раздела THE COVID19 NARRATIVE. А крайното заключение на д-р Розмари Фрей, е че КОВИД-19 е завеса, зад която се подготвя новата глобална тоталитарна система.

В допълнение към посочените седем стъпки, чието отброяване започна през януари 2020 г., има и няколко подготвителни „нулеви стъпки“, които са направени преди това, но не бяха афиширани. „Милиарди хора само за броени дни бяха принудени да заживеят живот, крайно различен от доскорошните им стереотипи, което включва и намаляване на личната им свобода – както физическа, така и финансова“, пише OffGuardian.

Повечето държави по планетата вече са направили първите три стъпки. Много страни са на четвъртата стъпка. Петата стъпка тепърва предстои. Нейното изпълнение ще започне след средата на май тази година.

И още малко за последните три стъпки (5-та, 6-та и 7-ма), които предстоят.

В 7-ма стъпка ще стартира още по-мащабна кампания за тестване на популацията по цялата планета за откриване на вируси и антитела. Ще се натиска за цялостна ваксинация на хората със съмнителни ваксини. Розмари Фрей отбелязва, че започналата през януари икономическа карантина, в края на май ще започне да дава първите си плодове: ще започнат верижни фалити на суверенните държави (заради намалените данъчните постъпления и огромните разходи за борба с мнимата коронавирусна епидемия, към което трябва да добавим и компенсациите на населението заради спрялата икономика), фалит на национални компании. А активите на тези компании ще преминат в ръцете на организаторите на тази операция от 7 стъпки.

Операцията в 7 стъпки може да бъде повторена по всяко време, ако организаторите й не успеят да изпълнят задачите си на 100%: „Ключовите играчи ще повтарят цикъла на истерията с Ковид-19 и мащабната административна намеса на всеки няколко месец. Те имат възможността да повтарят комбинацията от стъпки от 1 до 7 буквално всяка година, когато по планетата плъзва нов вирусен патоген. “

Статията на OffGuardian завършва така: „От господстващия досега глобализъм спечели Китай, а същият е на път да загроби Запада. Затова глобалните западни сценаристи решиха да сменят правилата на играта докато все още диктуват и го могат. Положението е критично и тъкмо това наложи и вкарването на света в този екстремен и футуристичен сценарий. Планетата рязко поема към Тоталитаризъм. Изглежда ви твърде невероятно? За съжаление, обаче, не е.“ Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

 1. СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИЯ ОТ ДИКТАТУРАТА НА СОЦИОПАТА БЪЛГАРОУБИЕЦ БОРИСОВ МИНАВА ПЕЗ ТРУПЪ МУ

 2. А, сигурно има и по-малоумни, но тези наистина много са се постарали, в опит да вземат приза.
  Чудя се само колко ли са малоумните, които им вярват…

 3. Според мен има само един смислен отговор на този ретранслатор – Пею Благов. Господине, посетете примерно болница Пирогов, в клиниката при заразените с Ковид 19,помогнете там на медиците без предпазни средства докато дадете симптоми и положителен PSR тест и след 14 дни примерно, пак се явете в Skandalno. net.

  • За всичките почти 50 дни ЦИРК, тролбашиите на ГЕРБ не можаха да измислят нищо различно от Вашето предложение. И преди Ковид 19 в света е имало заразни болести, а в Пирогов винаги са били на първа линия. Днес обаче е различно. Различно е, че въпросното „нещо“ си го караме ей така, симптомите на са държавна тайна, но след положителен PSR тест попадаш в ръцете на системата за доказване на пандемия. Това вече е смъртоносно. Предполагам Вие господин Бахчевански съвсем добросърдечно вярвате на властта. Има и такива хора. А може би гледате прекалено много новини? Няма обяснение за човек, дори с елементарна логика, да продължава да гони топката, когато и така на всички вече е ясна картинката. Експеримент, тест, манипулация, всичко друго, но не пандемия. Както виждате, сега, дори и у нас, махат мерките скоропостижно, тези „пазещите“, а не другите, репресивните. Какво се промени? Нищо! Както се казва, „стар номер, но не мина“. Голяма излагация е сега да се прави изказване като вашето и то срещу господин Благов, който от самото начало търси и показва информация, за да отвори очите на слепите.

  • До Васил Бахчевански:
   Скандално.нет не е „ретранслатор“, а сайт за авторски статии. Те се пишат от наши журналисти и сътрудници и първо се публикуват тук, а после други сайтове ги копи-пействат (крадат от нас). Последното няма как да го спрем, въпреки че като автори не ни е особено приятно. Останалите ви несъстоятелни, тролски и платени твърдения и съвети няма да коментираме.

 4. Единственото което не е лъжа е че ни ръсят като хлебарки с т.н. чемстреилс отгоре и това го правят от преди 5,6 години и никой не ги разследва затова а се оказа, че съдържанието на тези газове било пълно освен с вируси и бактерии а и с цялата Менделеева таблица . Резултата вече се вижда намаляване популацията на пчелите драстично, птици, животни и все от червената книга а сега и човечеството . Справка поредното разкритие в Ломбардия, Италия…

 5. Официално се съобщава за опастността (както е с табелите по пътя) и ако има лечение се предлага на желаещите. Задължителната форма е диктатура! Всеки има право на избор дадено от Твореца и държавата не е Твореца. Иземването на функциите му противоречи на естественото състояние на Живота. Както е „дала правото“ за разпространение на тютюн, алкохол, наркотици… и не може да спре агресията, задължителното ваксиниране е псевдо загриженост и е в следствие на други манипулативни планове!
  Освен това няма логика в действията на правителствата! Те правят нещо, за да не бъдат обвинени, че не правят нищо. Решенито е извън сферата на науката, но пък и представителите на „духовността“ и те не предлагат решения, защото ще ги обявът за луди и безотговорни. Докато има разделение наука-духовност ще има много истини, но някой ще налагат своята…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *