6-ТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НА БОРИСОВ СРЕЩУ НАРОДА И ДЪРЖАВАТА, заради които трябва да ЛЕЖИ В ЗАТВОРА! Виж Тук:

Борисов отчаянНа първата пресконференция след  разгромната загуба на Цецка Цачева, Бойко Борисов въртеше изумено глава в искрено недоумение защо хората са против него.

„Направихме магистрали, метрото в София, санирахме училища и детски градини. Какво още трябваше да направим“, скимтеше отчаяно Борисов.

Ние от Skandalno.net, които в продължение на цели 9 години бяхме в опозиция и върли критици на диктатурата на ГЕРБ, ще обясним не само какво ТРЯБВАШЕ да направи, но и ЗАЩО не го направи и какви ПРЕСТЪПЛЕНИЯ извърши, докато беше премиер!

Най-напред трябваше да работи за ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ, а не в полза на Вашингтон и Брюксел, чийто кяр по-често влизаше в противоречие с българския национален интерес.

Задавате ли си въпроса ЗАЩО и в първото и във второто си правителство Бодигарда назначаваше за министри абсолютно некомпетентни хора? Социологът Румяна Бъчварова Бойко направи МВР-министър, адвокатът Божидар Лукарски – икономически министър, земеделецът Николай Ненчев – военен министър, адвокатът с отнети, заради далавери, права Христо Иванов – Правосъден министър…

Отговорът на този въпрос е еднозначен и категоричен: Бойко Борисов назначаваше калинки, защото самият той беше спуснат за Премиер на България с парашута на ЦРУ. Всевластното американско бюро за разузнаване го назначи за Премиер тук с единствената задача и поръчка – ДА УНИЩОЖИ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.  Затова му трябваха не мислещи хора, а ПОСЛУШНИ НЕКАДЪРНИЦИ, готови да изпълнят всяка заповед на банкянското „величие“.

И назначеният от ЦРУ за Самодържец, започна да унищожава България, буквално още с първите си прояви като премиер.

Всички помним одиозната му фигура, изправена насред голото поле край Белене, да се опива от думите си, че в този „гьол“ Белене, били потънали милиарди. Всички помним безкрайните му, садистични увъртания около „Южен поток“ и униженията, на които той подложи руската държава.

Защото точка № 1 в плана на Господарите от Запада, бе прекъсването на всякакви връзки между България и Русия. А Бойко караше по спуснатия му план! Затова и хиляди  назначени псевдо-експерти с безумен плам се хвърлиха да обясняват колко лоши са руските енергийни проекти и колко много милиарди ще похарчим за едното нищо.

Само че и най-големият лаик знае, че за да се развива една икономика са нужни евтини ток, газ и бензин, тоест евтина енергия, която да тласне промишлеността и селското стопанство напред.

И точно това ни предлагаше Русия. Предлагаше ни голям енергиен „шлем“. Тоест, няколко големи енергийни проекта, които не само щяха да развият нашата икономика, но и директно ни правеха енергиен център на Балканите. Но банкянският „мислител“ пресичаше всяка възможност за такова развитие на нещата.

По заповед на САЩ, Борисов провали жизнено необходимите на държавата руски енергийни проекти. Тотално прекъсна политическите и икономически отношения с Русия. Дори предложи да се въведат и продължат санкции срещу Русия, като по този начин изхвърли нашите производители от огромния руски пазар и лиши страната ни от стотици милиарди печалба.

Това беше ПЪРВОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ НА БОРИСОВ, спрямо националните интереси.

ВТОРОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, беше, че чрез своята калинка Плевнелиев, обяви Русия за наш ВРАГ. Вкара в България войски и тежко въоръжение на САЩ и ни превърна във фронтова държава – плацдарм за война срещу нашите славянски и православни руски братя, които проливаха кръвта си, за да ни освободят от безмилостното турско робство. Защото Третата Българска държава възкръсва от пепелищата и се създава единствено и само благодарение на 200-та хиляди руски войници, загинали за свободата ни!

ТРЕТОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ на Борисов и ГЕРБ  бе, че се съгласиха да превърнат България в мигрантско гето и дори приеха закони, според които ние трябваше да интегрираме ислямистите и джихадистите в нашата държава. Докато ни претопят съвсем.

ЧЕТВЪРТОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ бе, че не си мръдна пръста да възроди българската промишленост и селско стопанство, а правеше всичко възможно да ги унищожи. Строежите на магистрали не правят икономика! Асфалтът не се яде! Това му повтаряха и специалистите и обикновените хора, но нямаше кой да ги чуе. Впрочем САЩ, ЦРУ и Световната банка прилагат същия асфалтов прийом във всички африкански държави. Като по този начин заробват финансово населението им, без да им създават икономика.

ПЕТОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ спрямо българския народ, бе подписването на СЕТА, а оттам и на ТТИП. Тези търговски споразумения предвиждат безконтролното нахлуване на американски ГМО-продукти в България и убиването на хората, чрез отровите, които те съдържат. Предвиждат държавата ни да е подчинена на големите транснационални компании. Които именно ще ни пишат законите, а не българското народно събрание. Какво е това, ако не огромно престъпление срещу суверенитета на държавата и живота на българските граждани?

ШЕСТОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ на Бойко Борисов бе вземането на  26 милиарда лева заем, който с лихвите стана 30 милиарда. Тази безбожно огромна сума, всеки от нас, дори и неродените деца, ще трябва да връщат на кредиторите. И то, само за да може Борисов да изкара комфортно втория си мандат и да се хвали, че „увеличавал“ заплати и пенсии?!

Именно за тези престъпления Борисов забрави да спомене на пресконференцията вчера, докато обвиняваше всички останали, включително и народа, че му пречели и затова не можел да направи нищо.

Но изброените престъпления на Борисов и ГЕРБ не са само пропуснати ползи. Те са стотици хиляди и милиони прекършени и унищожени човешки съдби и директно и индиректно убити от глад и мизерия наши сънародници.

За такива престъпления срещу Българския народ, ДАВНОСТ НЯМА! И ПРЕСТЪПНИКА БОРИСОВ  трябва да понесат своето НАКАЗАНИЕ! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

Скандално.нет не претендира за изчерпателност на списъка с престъпленията на Борисов, описани в този материал. Какви още ги насътвори Пожарникаря, четете в следващи наши статии. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

65 коментара

  1. Браво разбрах че авторат става за жълтите вестници разбира от политика и международни отношения колкото аз от космически технологии

    • А ти анонимник соросоиден,защо не вървиш някъде да си поиграеш с „маймунките“ а ???

    • Неграмонико…. нищо не си разбрал. Първо си научи майчиния език… ако изобщо е такъв!!!

    • Ти тъпанарю, не разбираш от нищо! Защото си тъпа, проста, герберо-калинка!

    • АвторЪт се пише,неграмотнико! Колкото ти е правописа,толкова и разбиранията!

    • Русия е братска страна, това всеки Българин с нормални умствени възможности го знае! Русофобите са паднали духове станали слуги на Сатаната.

    • Пълна простотия.Плащат ли Ви да злобеете и да пишете глупости
      Читателите си за неграмотни и неосведомени малоумници ли ги имате.Да не мислите ,че нямат памет и не могат да мислят…..

  2. А Вие къде бяхте че не го попитахте на пресконферецията тези неща от микрофоните там пред цяла България ???

  3. Добре де защо не ги споменавахте до сега сега като падна Б Борисов ги казвате

    • Ами защото сме ги споменавали около 1 000 000 пъти. Не говори глупости. Скандално.нет е най-стария опозиционен сайт в България. Влез в архива му и ще прочетеш статии срещу Бойко Борисов и ГЕРБ от 2007 г. насам.

    • ако следите малко политиката как се развива щях те да ги знаете тези неща които са само капка в морето

    • Това е признак на безсилие.Тя злобата и омразата разяждат човека отвътре.

  4. малко сте казали, кво стана с магистралите, които се правят от фирми близки до него?

    • И ПО-ВАЖНО,КАКВО Е КАЧЕСТВОТО НА ТИЯ ПРОСЛОВУТИ МАГИСТРАЛИ…?

  5. има и седмо и осмо : седмо През 2015 година продаде небето на България, а осмо – целият български народ по негова заповед, чрез Москов, Шарков, Пенков – превърнаха ни в Концлагер с пръстови отпечатъци

  6. И зад всичко стои Лондон -столицата на Империята, над която слънцето никога не залязва. Размислете върху това и ще ви се изяснят доста неща…

  7. Не е виновен човека ,че му е толкова умът !Ние всички сме виновни че го допуснахме да стори много злини на Българския род !Виновен съм и аз че е наследил част от моя ген !Килепира братя си е хубаво нещо ,това бай ви Ганя ви го казва !

    • Бай Ганьо, сега комунистите, турците, воленистите, орешарските подлоги и каракачанчетата и др. притурки, ще оправят България, така ще я оправят че и правнуците ни ще пикаят кръв.Да сте живи и здрави, да изживеете живота си в простотията и невежеството което проповядвате.Сърдехте се че вече се пишело турско присъствие , а не турско робство , е сега ще ви е робство отвсякъде.Който мине ще ви оправя както си иска.Да сте живи и здрави да му се „порадвате“.

      • Уважаеми азказах то ако говорим честно и сега пикаем кръв с 30000000000 лв заем изтеглен за магисрали, саниране и др. Искрено се надявам да имаш тези пари за да ги върнеш и дано ти останат. Аз не желая да ги връщам. Не ползвам магистрали нямам кола /то с 420лв. заплата бруто ква кола/,а трябва да стоя на студено щото не мога да си плащам тока, За храна да не говорим ,чакам „сета“да пуснат от ония бутчета от големи пилета да направя една супа пък после да му мисли Москов!
        Та с две думи имаш ли 30000000000?

  8. Ми да беше вдигнал заплатите, пенсиите, социалните помощи на българите, бе идиот такъв!!! Какво още трябвало да направите?!!

    • Господине, ако в джоба ви влизат 500 лв. за месеца, как ще дадете на семейството си 1000 лв. Как да се повишат пенсиите, като нама как да се повиши бюджета в държавата. КОЙ въведе ПЛОСКИЯ данък. Няма как да стане – колко са работещите реално, каква икономика има в държавата ?!!! ДАЙТЕ ДА ДАДЕТЕ !!! 27 ГОДИНИ СЕ ИЗТОЧВА. На колко сте години, та не знаете, не помните – правитества като тези на Луканов, Беров, ВИДЕНОВ, Костов !!!, Станишев (и всички останали) – то не бе източване, не бе чудо ! Като българите нямаме един към друг отговорност. Сега искате БСП, КОМАНДВАНА от ДПС !Е колко пъти им ядем попарата. Само тази правителствена криза ни липсваше.

      • Проф.Чирков каза: „Пари в държавата има, но не се разпределят правилно“!Разни чиновници ( наши хора) получават заплати над 4-5 хиляди лева. Има пари за саниране- няма пари за пенсии! Заеми, които и правнуците ни ще изплащат. И още много неправилни постъпки и неща. Да не говориме за привилегиите на депутатите и министрите Не ми се коментира защото аз съм от „лошия материал!“

    • E сега ще Ви ги вдигнат заплатите, пенсиите…Виж джамии ще вдигнат обезателно , за да са добре с ДПС.Аз на вас си мисля , че само глупостта Ви се е вдигнала.

      • Колко ти плаща Тиквата, бе гробарско тролче, да повтаряш ту до втръсване опорните точки, които Тиквата ти е спуснал? А спри се малко, че вече не се траете и на народа му се гади от наглите ви изцепки!

  9. Лъжат,обещават,надписват и крадат,съда постановява в тяхна полза,а прокуратурата също. Имам доказарелства.
    Да почиват в мир. Амин.

  10. Ne samo Boiko vseki koito e svarzan s nashta mila partia i e uchastval vav vlasta triabva da vleze v zatvora vsichki sa mekereta .Da im se konfoskuva vcichko v inyeres na darjavata .Da doidat novi xora s obrazovanie i opit stiga s tazi chervena mafia!

  11. Защо лъжеш ще ти ли помогне това .кои даде 2.5за. Белене кои поиска референдом за Белене кои бешее на влас 2014г. На влас,кои взема пеевски в данс , срещу кои цяла година статчкува народа ,на. кои спряха европеиските фондове**†БСП да тя беше главния виновник тя е с едно исъщо раководство от първия ден на демокрацията БСП е виновна за всичко

  12. О , ВРЕМЕНА , О , НРАВИ !Големи смешници сте !!! Пропуснали сте поне още 1000 прегрешения на Борисов ! Що ли се хабя да ви чета ?Достойни сте за сапунки само ! Жълтини ,жълтини , просто сте се наакали , да не ползвам по вярната дума !

    • До Безименната нивеляшка!

      Добре, защо злобееш и обиждаш. Ние сме описали 6 престъпления на Борисов, които считаме за основни! А ти, вместо да ни се караш – вземи, напиши една статия за останалите му „1000 прегрешения“ – прати ни я по пощата и ако става – ще я публикуваме. Но сме сигурни, че няма да го направиш, защото да хейтиш отдолу е къде-къде по-забавно, неангажиращо и лесно!

  13. Пропускате едно Престъпление N 7 – откраднатите пари от бюджета и от еврофондовете през „приятелски“ фирми, обществени поръчки, комисионни от големи договори и много други парични реки и потоци и чучури.

  14. Абе, какво се джавкате тъпанари такива! Прав е автора
    Бойко е за разстрел! И не само, като почнем от Костов… всичко руши!Затриха прословутото българско гостоприемство, хората се мразят и се страхуват един от друг! Съсипаха отрудения българин за да крадат! Децата ни са в непрекъснат стрес, защото не могат да се задържат на работа дълго време и непрекъснато търсят такава за да оцеляват.А вие се джавкате за точки и запетайки!!!!!

  15. Много простотия се излива тук!
    Когато изброявате „престъплениятя“ на Бойко Борисов, поне един факт да имаше и едно вярно число! А от 11 национални избора как престапник номер 1 е спечелил 10?
    Какви са тези 20 и 30 милиарда заем? Откъде ги извадихте?
    Четете статистика и потвърждавайте с цифри. Забравихте ли че само преди четири гадини го разследваха и Бойко, и „режима му“, Сидеров, Станишев и Доган. Какво се доказа?
    Сега България отчита най-ниската безработица в Евросъюза, втори икономически растеж, първа година с бюджетен излишък от 2008. Реформи в образованието, в здравеопазването, в правосъдието, които са в различен стадий. Какви реформи помним от Станишев? Какъв ръст на икономиката, производството, какви министри-специалисти?

    • Ей, Малоумна тролска отрепко! Герджиков ли си, къв си?! Въобще нямам намерение да отговарям на платените ти предварително от соросите въпроси. Ще ти обърна внимание само на едно нещо: Пишеш, че България в момента е с най-ниския процент на безработица в ЕС. Прав си. И как да е иначе, при положение че 60 % от трудоспособното българско население бе прогонено от немотия да си търси мизерна и неквалифицирана работа в Западна Европа, бе дебил! Любимата ти ГЕРБ направи така, че в България останаха само пенсионери и цигани! Ква безработица искаш?! А я ги питай българите в чужбина готино ли им е с по две висши образования да берат ягоди и да мият тоалетни, щото и там друга работа няма. Да ти такова майката платен боклук. Платена соросоидна гнида- това си ти Герджиков!

  16. Бърборко е служител на чужди интереси това делата му ясно говорят. Плевнелиев пък е това, което човек не трябва да бъде. Русия нищо лошо не ни е направила а бандита Бойко му се привижда Руска агресия в България и видите ли, ние трябва да не правим абсолютно нищо с тях. Тоя е национален предател.

    • Много бързо разстрелвате….А всеки разсъждава без да е запознат…А тези,които само плюят и акъл дават,много критикуват.ю,а ги мързидаже до урните да идат..

  17. Докато не спрем да се мразим , няма да спрем да се мъчим. Омръзна ми да гледам как децата и внуците на Политбюро си играят на капитализъм .Шепа хора си приватизираха държавата за тях си, а народа го навряха в миша дупка. В България ако ме пита някой какъв е обществено-политическия строй -ще му кажа:КАПИТАЛИЗЪМ ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ МАНТАЛИТЕТ!!!

  18. като прочетох всички коментарий останах със следното впечатление !!!! във всички коментарии има доза истина ! НО има едно но ?! през всичките 27г. крадене всеки обвиняваше комунистите !? КАЖЕТЕ МИ ПРЕЗ ТОЯ ПЕРИОД СЕ СМЕНИХА НЯКОЛКО ПРАВИТЕЛСТВА КАКВИ БВХА ТЕ !!!??КАКВИ СА ИМ ЧЛЕНОВЕТЕ ?? БАЩИ ДЕЦА И ВНУЦИ С МАЛКО ИСКЛЮЧЕНИЕ ФАШИСТИ БЯХА ИСА КОМУНИСТИ ЗАЩО СЕ ПЛЮЕТЕ БЕ ХОРА ЕДИН ДРУГ СЛЕД КАТО СТЕ ОТ ЕДНО КОТИЛО П.П НА НАС Е НУЖНА ЕДНА ХИРОШИМКА ЗА ДА СЕ СРИНЕ ТАЯ СКАПАНА ДЪРЖАВ И ДА СЕ ПОСТРОИ НОВА С НОВО НАСЕЛЕНИЕ ДА НЯМА УСПЕЛИ И НЕУСПЕЛИ КОМУНИСТИ

  19. Злоба, завист, омраза…
    Злоба, завист, омраза…
    Злоба, завист, омраза…
    И така до края на света!

  20. БОРБАТА Е ЗА ПАРАТА.НИКОЙ,НИКОЙ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА НИТО ЗА МЕН НИТО ЗА ВАС.А ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ И ЗА ДЕЦАТА В НУЖДА-БЕДНА ВИ Е ФАНТАЗИЯТА !

  21. Откакто дойде Борисов на власт съм безработен, накрая ме изхвърлиха и от борсата , за да кажат , че безработицата е намаляла !

    • Милчо, е безработен, защото не му се работи. Няма работа само за тези, които ги мързи. А борсите за безработни, плащат луди пари на хора, които не искат да работят. И всичко от съвестния българин, дето работи.

  22. Мили сънародници, наща демокрация е объркана от как е започнала. Няма герб, бсп дпс – вдички са бивши и настоящи комунисти. И комунизма като строи е била с друга идея, но се е преродила в отвратителното недоносче. Демокрация – свобода,а някой я превърнаха в свободияза 27 год. Сега демокрация как ви звучи, грозно нали. Е ние се втурнахме да гласуваме за демократите 1989г., а то какво се оказа. Всички са бивши комунисти и до ден днешен се пребоядисват как им уидисва на тях. Не претендирам , че съм права, но…. Какво трябва да направим сега? Можем ли да спрем да се обиждаме и да се хулим , можем ли да променим шибания си бай Ганьовски манталитет и трезво да погледнем напред и заедно. Можем ли да спрем да гледаме в чуждата паница. България е малка страна, но за нея има огромни апетит. Сложете си мислите в ред, все още имате време да кажете НЕ на всички големи партий, изберете партия с млади и надеждни хора, мислещи, не на марионетките. Помислете си хубаво , всичко зависи от нас. Така както дадохме наказателен вот на Боко, така можем да ги накажем всички иззедници, сега. Много неща зависят от нас стига да си повярваме, а ние сме Тома неверни и подлагаме всичко на съмнение. Горе главата и не на геноцида над българи от българи. Кажете НЕ на 26/03 и да изметем заедно боклука с мирна революция. Желая ви късмет и здраве. Бъдете добри и съвестни граждани и ще успеем заедно.

  23. партия синдикати идеолози революционен комитет по пътя на ботев и левски това е начина организация по населени места само със всенародна организирана револуция можем да свалим правителството на българоубииците герб

  24. какво съм ти направила господи за да бъда гражданка на държава управлявана от наи големия престъпник предател и мафиот които не спира да плюе по братска русия че била основна заплаха за българия този простак много добре знае че 95 процента от българския народ обичаме русия чувстваме закрила от братска русия а не заплаха както лъже пойарникаря българоубиец защо лъжеш от името на народа мръстнико няма ли кои да те гръмне да се оттървем от тебе изменник на родината

  25. КАБИНЕТА БОРИСОВ Е НАИ ГОЛЯМАТА ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ НА БЪЛГАРИЯ ТОИ ОТКРИТО НИ ТЛАСКА КЪМ ВОИНА С БРАТСКА РУСИЯ 95 ПРОЦЕНТА ОТ НАРОДА ГО МРАЗИМ НЯМА ЛИ КОИ ДА ГО ЗАСТРЕЛЯ ИЛИ ОТРОВИ

  26. членството ни в ес и нато ни донесе само смърт и разруха управляващия агент на ЦРУ мафиота борисов е голяма заплаха за националната ни сигурност тои открито ни тласка във боина с БРАТСКА РУСИЯ нашата единственна защита е РУСИЯ проклет да си боико

  27. КОРЕНИТЕ НА МАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ СА И СИЛАТА ВЪВ ВСИЧКИ ОБЩИНИ ЕЪДЕТО КОМАНДВА ГЕРВ И КАДРУВАЩИТЕ ВЕЧЕ 9 ГОДИНИ МАФИОТСКИ ОБЩИНИ НАИ ЦИГАНИЗИРАНИ ОТ ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА ГЕРБ С НАИ ВИСОКА СМЪРТНОСТ И НИСКА РАЖДАЕМОСТ НАИ МНОГО НАПУСНАЛИ БЪЛГАРИЯ И НАИ ВИСОКА ПРЕСТЪПНОСТ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА МАФИЯ ГЕРБ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА И ТОВА Е ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ГИ СПРЕ МАФИЯ ГЕРБ ПОГРЕБА БЪЛГАРИЯ

  28. Пълно заграбване на земята в планинските и полупланинските части на България. Селата се унищожават тотално .Изкупуват се общински земи за 170 лв.на декар.хиляди милиони дка. Дава се рента ако си много упорит.10лв.дка.закриват се училища.Къде Борисов,той да не живее в чужда държава. Това май не се случвало и по време на робство.

  29. ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ СА ПРАВИЛНИ НО САМО С КОМЕНТАРИ НЕ СТАВА !НАРОДА ТРЯБВА ДА СЕ ВДИГНЕ НА БУНТ КОЛКОТО ДА Е НЕПРИЯТНО ЗА УПРАВЛЯВАЩИТЕ !А БОЙКО БОРИСОВ АКО НЕ ИСКА ДА ГО УБИЯТ АМЕРИКАНЦИТЕ Д А БЯГА !ТОВА НЕГОВОТО МЯСТО Е МНОГО ОПАСНО !

  30. Ами всичко си е истина, колкото и да не се харесва на някои коне с капаци. Мога да добавя още престъпления – напр. това, че по закон трябва парите от акцизи и глоби да влизат в сребърния фонд, а те бяха вкарвани директно в хазната, за да може да се похвали правителството, че има пари, а пенсионерите бяха оставени на доизживяване, което е направо геноцид!!!

  31. ЗА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО НАКАЗАНИЕТО Е САМО ЕДНО.

  32. Информация для благотворителей
    Благословен Бог наш всегда, ныне и присно, и во веки веков. Аминь.
    Братья и сестры!
    Сегодня, как и вся наша страна переживает непростое время. Экономические трудности затронули. Воссоздание былой красоты и величия– задача и Церкви, и общества. Поэтому мы надеемся, что в решении проблем мы будем не одиноки, и найдутся неравнодушные люди, которые нам помогут.
    Сейчас ведет работы по направлениям, в которых мы приглашаем принять участие благотворителей:
    В настоящее время братия постоянно проживает трудников (в большинстве это люди, оказавшиеся в сложной жизненной ситуации), Многие из них нуждаются в восстановлении питание, серьезном лечении, наблюдении врачей. Призрение этих обездоленных требует значительных денежных средств.
    Кроме этого, священнослужители духовно окормляют заключенных колонии. Эти люди, подчас нуждаются в самом необходимом и обращаются за помощью к нам.
    Вся эта деятельность требует больших финансовых затрат. Поэтому просим вас, дорогие братия и сестры, отозваться на наши просьбы и оказать посильную помощь.
    Средства Вы можете перечислить на расчетный счет Получатель: (указан ниже), отправить почтовым переводом или перечислить на карту. Связаться с нами можно через электронную почту

    Нам всегда нужны:

    продукты питания (крупы, сахар, соль, макаронные изделия, консервы, чай, кофе и др), мужская одежда (повседневная и рабочая), обувь (повседневная и рабочая) предметы личной гигиены (мыло, зубная паста, стиральный порошок, моющие средства), инструменты и хозяйственный инвентарь
    В церкви Знамения Пресвятой Богородицы. Благодать исцелений данная людям на этом святом месте Господом Богом привлекает всё больше народа, поэтому храм расширяется. Все желающие могут внести свою лепту на это святое дело.
    Пожертвования можно перечислить на счёт: Связаться с нами можно через электронную почту
    Господи Да будет воля твоя! СПАСИ И СОХРАНИ! Аминь.
    Спаси и сохрани Вас Господь! Аминь.
    Всещедрый Господь да воздаст Вам сторицей! Аминь.
    Да благословит Вас всех Бог, Творец всего видимого и невидимого, сотворивший и нас в свое время через предков наших, Святых Отцов, Всех Святих ,Господа Исуса Христа ,Пресвятая Богородица, Духа Светаго. АМИНЬ!

    Помощь проекту!
    Последние пожертвования:
    Замир, 1000р. Спасибо Вам.
    Роман, 150р. За оперативность!
    Виктор, 300р. Помогли! Спасибо!

  33. Eй, хора, ако не искате повече България да се управлява от един мафиот и идиот и подобни нагаждачи около него, озаптете жените си: съпруги, майки, сестри и дъщери, а те са повече от половината от избиратели. За жените Бойко е кумир=мачо. Както ми каза един психоаналитик, често жените признават че мастурбират докато го гледат по телевизията.

  34. Бойко Методиев е престъпник и айдук, но под руско командване. Статията е пълен пасквил. Такава руска хибридка не очаквах

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *