52-годишен треньор по бойни изкуства получи само три години затвор за брутално изнасилване на ученичка!

изнасилванеРайонният  съд във Варна осъди на три години затвор  треньор по ММА заради изнасилването на непълнолетно момиче.

52-годишният С. Ж. е осъден след подаден сигнал от семейството на потърпевшата  15-годишна ученичка.

Похотливият треньор отдавна си бил харесал малката и планирал как да бъде с нея. Тя не отговаряла на намеците му, затова мъжът взел  ключовете от квартирата на свой познат и ги дал на друго  15-годишно момиче, което също тренирало при него. Той го накарал да примами приятелката си там и да я задържи докато той дойде. Момичето поканило съученичката си в квартирата уж да си направят купон по женски. Излъгало, че това е жилище на неин роднина.

Освен това казало, че има проблеми, които двете трябва да обсъдят. Бъдещата жертва се съгласила, взели си от магазина лакомства, сладкиши, цигари и безалкохолно и се отдали на момичешки клюки. След няколко часа се появил треньорът и започнал да сваля девойчето. То не се съгласявало да откликне на мераците му и той я грабнал, метнал я на спалнята и брутално я изнасилил, а в това време помагачката му избягала, без да се обади на полицията и без да повика помощ за приятелката си.

Разгоненият мъж бързо привършил с насилието, защото нямал сили за повече сеанси, а момичето избягало раздърпано и полуголо от квартирата.

То хванало такси и се оплакало на шофьора, а вкъщи разказало за насилието на родителите си. Изплашените родители го завели на лекар, а после то дълго посещавало психолог, докато се възстанови.

Съдът  наложи на 52-годишният мъж наказание от 3 години лишаване от свобода, но той няма да лежи в затвора, защото присъдата е  отложена с изпитателен срок от 5 години.

Нерезът  е осъждан и преди това, обаче бил реабилитиран.И отново ще се разхожда безнаказано из Варна и ще тренира деца.

Правосъдие по български!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

един коментар

  1. Браво на съда! Ама утре ако изнасили съдийска дъщеричка пак ли ще е такава присъдата?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *