30 причини управлението на МАФИЯТА ГЕРБ и ОП да бъде свалено незабавно от власт!

30 причини (за всеки ден от месеца) управлението на МАФИЯТА ГЕРБ и ОП да бъде свалено незабавно от власт:
1. Недопустимо е в 21-ви век страна членка на ЕС да бъде управлявана от престъпници комунисти и агенти на Държавна сигурност.
2. Заметената истина за фалита на КТБ и прякото участие на Борисов, Цацаров и Пеевски във фалита на банката.
3. Яневагейт разкри мафиотската същност на управлението на ГЕРБ и влиянието на изпълнителната (мафиотската) власт върху съдебната система.
4. Умишлено загубеното дело за Белене от правителствата на Борисов, Орешарски и Станишев е най-голямото национално предателство и престъпление в новата ни история, което трябва да бъде разследвано и виновните вкарани в затвора, а не да ги връщаме на власт.
5. През последните девет години, при управлението на ГЕРБ България стана най-бедната и корумпирана държава в Европа.
6. През последните девет години, при управлението на ГЕРБ българите станаха най-бедната , болна, изчезваща и нещастна нация в Европа.
7. Провал в съдебната реформа и липса на желание за борба с корупция, защото управлението на ГЕРБ се крепи на корупция и схемаджийство, въведени като стил на управление.
8. Над един милион българи бяха прокудени от страната при управлението на кабинетите Борисов 1,Борисов 2 И Буда 3, заради липсата на справедливост, беззаконието, мизерията, рекета върху бизнеса и зверската корупция.
9. МВР, ДАНС, КОНПИ и прокуратурата са превърнати в бухалки в ръцете на управляващата ни мафия, използвани за репресия срещу непримиримите и будни българи, вместо да защитават интересите на обществото.
10. Държавните институции са превърнати в свърталища на корумпирани и некадърни партийни мишки, изпълняващи поръчките на своите господари. Тази некадърност и корупция води до срив в работата на институциите и това струва човешки животи.
11. Няма нито един осъден за корупция, а всеки опит за съдебна реформа водеща до резултати е провален и обречен.
12. Пеевски става все по-дебел, което доказва, че симбиозата между Борисов и Пеевски се задълбочава за сметка на все по обедняващият народ.
13. Доказаните зависимости на Борисов от страна на Ердоган и Путин заради разкрити канали , в които Борисов и Пеевски участва пряко през Булгартабак, за контрабанда на каптагон, оръжие и цигари през Турция за Сирия и Ирак. Не ни трябва престъпници – чужди марионетки за управници. Това убива България.
14. Престъпление е да търпим управление от престъпници.
15. Държавата е превърната в ченгеджийница, а подслушването , страха, заплахите и омаскаряването на неудобните чрез слугинските медии и прокуратурата са начините, чрез които ГЕРБ, Борисов и Пеевски крепят своята власт.
16. В регионите на страната партийните лидери са превърнати в местни феодали, които деребействат и източват бюджетите на общините. Хората са превърнати в крепостни селяни зависими от волята на феодалите. Държавата на мафията.
17. Недопустимо е хора като Валери Симеонов, Волен Сидеров и агент Иван да бъдат част от управлението на страната. Това е позор и срам, който можем да изтрием само като ги отстраним от властта.
18. Недопустимо е доказан лъжец, престъпник, контрабандист, мутра и мафиот като Бойко Методиев Борисов да продължава да управлява страната. Това е позор и срам, който можем да изтрием само като го отстраним от властта.
19. През изминалите девет години управление на ГЕРБ видяхме – ширеща се корупция, източване на европейски фондове, хиляди случаи на корупция, партийни калинки, подчиняване на съдебната система, липса на правосъдие и справедливост, тежка битова престъпност, показни убийства, тефтерчето на Златанов, Яневагейт, Ало Ваньо, Стокиране гейт, НДКгейт, ЦУМгейт, Ти си го избра … Единственият начин това да бъде спряно е като отстраним мафията от власт. ГЕРБ и ОП са част от тази мафия. Не забравяйте Фидосова и Цв.Цв.
20. Два милиарда за саниране , а за болните деца събираме стотинки, за да бъдат лекувани. Пари за крадлък за мафията има, а за здравето на децата няма. Това е държавата на мафията.
21. Мафията убива, корупцията убива, некадърността убива. За да оцелеем като народ и държава трябва да отстраним мафията от властта и да си подредим държавата. Без комунисти, ченгета, мутри и мафиоти.
22. Продадоха Пирин, тези са способни да продадат всеки и всичко, това са национални предатели, които трябва незабавно да бъдат свалени от власт и то по начин, така че никога повече да не се връщат във властта , а да гният до живот в затворите!
23. Наложиха Мораториум върху иновативните лекарства за онкоболните, а самите те се возят в служебни джипове за по половин милион лева!
24. Посегнаха на Ваня Рибчева, майката на убития в Лясковец командос Емил Шарков, искайки да я изгонят от дома и й да я изхвърлят на улицата, защото Ваня не спря да търси истината за смъртта на сина си и да се бори за справедливост! Кощунство, което няма равно по своята мерзост!
25. Няма пари за рехабилитация за децата с церебрална парализа, но 50 милиона за партийни субсидии си гласуваха!
26. Ширеща се битова престъпност, показваща, че мутризацията на държавата се разпростира във всички институции и разяжда обществото на всички нива!
27. Показни убийства, взривени банкомати, стрелби със снайпер в центъра на столицата, все проявления на мафиотската стабилност на Буда!
28. Суджукът стана нарицателно за нивото на корупция в страната , а думи като „кочина“ и „блато“ станаха синоними на държава!
29. Масовите репресии спрямо журналисти и активни граждани показват, че мафията налага своята диктатура с всички средства и че всички институции са подчинени на дебелите и служат за да им осигуряват безнаказаност и схемите за източване на държавата.
30. Няма свобода на словото, няма демокрация, няма свободен пазар и бизнес, всичко е подчинено и завладяно от мафията , олигарсите и монополите.

Източник: bultimes.bg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Според доклад на ЦРУ България е на второ място по смъртност в света след Лесото!Това не го прочетох или го пропуснах?

  2. ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ПО ВОТ НА ВСЯКА ПРИЧИНА 30 ВОТА НА НЕДОВЕРИЕ КЪМ МАФИОТСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА БУДА-3 МАРШОВИ ПРОТЕСТИ ВСЕКИ ДЕН СЛЕД 17 Ч КАТО РУМЪНЦИТЕ НЯМА ДА СПРЕМ ДОКАТО НЕ ГИ ИЗХВЪРЛИМ ОТ ВЛАСТА ПРЕД ОЧИТЕ НА ЕВРОМАФИОТИТЕ ОТ БРЮКСЕЛ ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ДА ЖИВЕЕ БРАТСКА РУСИЯ ЗА ДА Я ИМА И БЪЛГАРИЯ

  3. ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА ВЛАДИМИР ПУТИН!
    ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ЦЕЛИЯ БРАТСКИ РУСКИ НАРОД ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ЗА РАДОСТ НАДЕЖДА И ОПОРА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС ГОСПОД ДА ВИ ПАЗИ ОБИЧАМЕ ВИ

  4. –ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА ВЛАДИМИР ПУТИН! –ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ЦЕЛИЯ БРАТСКИ РУСКИ НАРОД! – ДА СТЕ ЖИВИ’ДА СТЕ ЗДРАВИ ВИЕ СТЕ ГОРДОСТ’ НАДЕЖДА И ОПОРА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД – ГОСПОД ДА ВИ ПАЗИ ‘ ОБИЧАМЕ ВИ!

  5. В България сега е по страшно от Бай Тошово време…мафията е навсякъде във властта а властта е Герб .Всички главни постове в държавата и в общините,са купени с пари от Герб – сиреч на мафията.Бог да пази България ,докато се осъзнае Българския народ и смаже главата на Змията..Амин.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *