200 руски хеликоптера стовариха на Киевското Летище Огромен Десант от Спец. части за Борба с Тероризма! Ето каква е целта им:

При превземането на летището бяха убити над 250 националисти от бандеровските батальони на Украйна, руснаците нямат загуби

Руското министерство на отбраната съобщи, че основните сили на въздушно десантните войски са се обединили с руските войски на летище Гостомел. Това е дало възможност на летището да бъдат докарани руските Специални части за борба с тероризма. С тази операция Киев вече е  блокиран и от запад. И съответно – напълно обкръжен.

В операцията са участвали над 200 руски хеликоптера. Успехът на десанта беше осигурен от потискането на цялата система за противовъздушна отбрана в зоната на кацане, пълното изолиране на бойната зона от въздуха и активното проведената радиоелектронна борба.

При превземането на киевското летище бяха убити над 250 бандеровски националисти от батальон „Азов“ и подобните му, които след 2017 г. бяха уж разформировани, но всъщност събрани под ново име „Специални гвардейски части“ и сега са под прякото командване на Министъра на вътрешните работи на Украйна.

В руските въоръжени сили няма загуби.

Украинският „доброволчески“ батальон „Азов“ и още няколко пронацистки групировки, които извършиха маса зверства в периода 2014-2022 г. са събрани в новата структура „Специални гвардейски части“ на пряко подчинение на министъра на вътрешните работи на Украйна.

Каква е целта на десанта на Специалните руски части за борба с тероризма:

Данните на руското разузнаване показват, че на площад Шевченко в Киев са разположени инсталации на РСЗО „Град“, които трябва да открият залпов огън по руската армия при влизането й в централните части на града. В столицата на Украйна има още няколко подобни ракетни гнезда, инсталирани в обитавани жилищни сгради. Целта на бандеровците е руската армия да отвърне на залповете им и така да убие цивилни граждани.

„Руските военни няма да нанася удари по жилищните райони на Киев при никакви обстоятелства“, подчертаха от Министерството на отбраната.

„Използването от киевския режим на обитавани от цивилно население сгради в жилищни райони за прикриване на огневи позиции на неговата артилерия, е военно престъпление. Този почерк ни е познат.

Тези техники се използват активно от терористи, контролирани от ЦРУ в Близкия изток и други страни“, подчертават от Министерството на отбраната.

А целта на десанта със специални части е да ги унищожи чрез специфични способи. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

 1. ВЕЛИКИ РУСКИ БРАТЯ ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС ОБИЧАМЕ ВИ БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА ИЗСТРАДАЛИЯ БРАТСКИ РУСКИ НАРОД В УКРАЙНА СПАСЕТЕ И НАС БЪЛГАРСКИЯ НАРОД БЪЛГАРИЯ В МОМЕНТА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ФАШИСТКА ХУНТА БЪЛГАРОУБИЙЦИ ЗА КОИТО 80% ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НЕ ГЛАСУВА ТЕ ФАЛШИФИЦИРАХА ИЗБОРИТЕ КАКТО ВИНАГИ И С 12% ИЗБИРАЕМОСТ СЕ САМОИЗБРАХА ПОБЪРЗАЙТЕ РУСКИ БРАТЯ ОСВОБОДИТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ ИМА 5 АМЕРИКАНСКИ БАЗИ НАТЪПКАНИ С ОРЪЖИЕ ЗА ПРИЦЕЛ СРЕЩУ ВАС ЛЪЖАТ ОТ ИМЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ПОГОЛОВНО СЕГА БЪРЗАТ ДА ПОКАНЯТ НАТОВСКА И АМЕРИКАНСКИ ВОЙСКИ В БЪЛГАРИЯ ИСКАТ ДА СЪБОРЯТ ПАМЕТНИЦИТЕ НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ ОСВОБОДИТЕЛКА И ПАМЕТНИКА НА ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ ПРЕНАПИСВАТ ФАЛШИВА ИСТОРИЯ НАТРАПВАТ ДЖЕНДЪРИДЕОЛОГИЯТА СИ ОЩЕ В ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ В БОЛНИЦИТЕ ЗАВЪРЗВАТ ДВУМЕСЕЧНИ БЕБЕТА ДЕНОНОЩНО С БИНТОВЕ ЗА РЪЧИЧКИТЕ И КРАЧЕТАТА ЗА ЛЕГЛАТА БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА БЕЗ ВАС РУСКИ БРАТЯ НАТО ЕС САЩ И СОРОС С ПОМОЩА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ФАШИСТИ БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА З МИЛИОНА БЪЛГАРИ ИЗМРЯХА ОТ ГЛАД И БЕДНОСТ РАЗРУХА ГЕНОЦИД МИЛИОНЕРИТЕ СЕ МНОЖАТ СРЕД УПРАВЛЯВАЩИТЕ ИДВАЙТЕ БРАТУШКИ ЗАЕДНО МОЖЕМ КАТО НА ШИПКА

 2. Някакво уродливо същество с професорска титла нарече целия руски народ „маниакален и комплексиран“ в предаването на държавната телевизия „Панорама“. Водещият плазмодий го гледаше захласнат и не направи дори забележка на тази крещяща ксенофобия. Да наречеш народа, който те е освободил от турско робсто така е истински кретенизъм. И това от телевизията, която българите издържаме с данъците си.
  Хора, не разбирате ли, че гаврата с нас и децата ни ще продължава, докато не започнем да избиваме тези изроди, вместо да се прехласваме по някакви си наложени ни външни ценности. Докато се правим на толерантни педали, това е положението и ще става все по-лошо.
  Без Априслкото въстание, Русия нямаше да освободи България, сега е същото. Траем ли си толерантно, ще си плащаме прескъпо и ще ни мачкат докато изчезнем. Може пък сегашното поколение да е свикнало с робството и да не заслужаваме нито Родината си нито да съществуваме като народ.

 3. Всички видяха как Русия нападна Украйна, нали? А как за две години някои не забелязаха, че светът е нападнат от група ненормалници? Видяха как беше нападната Украйна, а не виждат как ще им бъде анулирана конституцията и свободата! Видяха как беше нападната Украйна, а не видяха как Зурла фон за Лайно думна 50 милиарда евро за продукт, който дори не е произведен. Видяха как беше нападната Украйна, а не виждат как децата им всеки ден носят маски, като роби и са тествани, като престъпници.
  Същите хора, които твърдяха, че „пЛандемията“ е истина призоваваха за принудителна ваксинация, сега ръсят лъжи и внушения за военната измислиците на глобалистите. България освен, че си плаща да е курвата на нато срещу Русия, заделя от бюджета пари за хуманитарна помощ на укро-фашисти. Българският народ да мре, ще помагаме на краварските слуги избиващи православни.
  Лицемерните корпоративни медии се опитват да очернят Русия и руският народ. Посланието е просто – те са чудовище, агресор, докато американците и нато действат морално. Цели се привличане на съпричастност сред затъпялото западно население, защото геополитическата необходимост е спасяването на украинските фашисти, избиващи руското православно население от години.
  Войната ще помогне на американските глобалисти да скрият дейностите на институциите от хората и да се възползва от хаоса. Стратегията за ред от хаоса не е нещо ново, тя много отдавна се прилага от глобалистите. Чрез омагьосвания с димките на войните се прикриват от човешките маси зашеметяващите бедствия от финансовата криза и коФид пЛандемията за зануляването.
  Проблемът с Украйна е частично дирижиран и замислен, като първо падащо домино във верига от планирани кризи. Ако не беше Украйна, щеше да бъде Тайван, Северна Корея, Иран и т.н. , за да продължат дневния ред за тотална централизация на властта.
  КоФид пандемията се провали и не успя да прокара плана за Велико зануляване. Така че сега наблюдаваме военен театър за отвличане на вниманието, с които се приближават към крайната цел, за по-висока смъртност, след като правиха прогнози за 65 млн. умрели от коФида.
  Очевидно биологично им оръжие се не сработи, като в очакваните лабораторни условия, защото подцениха божествената намеса у човека. Сега просто се нуждаят от поредна криза за зануляващата машина, тъй като хората отказаха диктата на медицинската тирания и задължително наваксване.
  Заплахата войната да се разпространи извън границите на Украйна би постигнала много повече от коФида, освен че осигурява прикритие на идващия със страшна скорост колапс във веригите за доставки, след дестабилизацията на икономиките.
  Войната винаги отвлича вниманието от икономическия саботаж и банките удобно никога не са обвинявани за международните конфликти, щетите и масовата бедност. След истерията, глобалистите просто ще кажат, че е нужно международно решение и те с радост ще ви го осигурят под формата на централизация на властта в името на свободата и демокрацията, а несъгласните ще обвяват за пионки на Русия и терористи. Просто с руска намеса може лесно да се оправдае въвеждането на военно положение.

 4. ИМАМ СИ ЕДНА МЕЧТА ЧЕЧЕНСКИЯ БАТАЛЬОН „ВОСТОК “ ДА ПОСЕТИ БЪЛГАРИЯ И ДА ПОИЗЧИСТИ БОКЛУЦИТЕ СРЕД УПРАВЛЯВАЩИТЕ БЪЛГАРИЯ ФАШИСТИ ДА ГИ ПОСЕТЯТ НОЩЕМ В СПАЛНИТЕ ИМ ЗА ДА ГИ ПРЕДУПРЕДЯТ КАК ТРЯБВА ДА СЕ ОТНАСЯТ КЪМ БРАТСКА РУСИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД БРАТЯТА ЧЕЧЕНЦИ ЗНАЯТ КАК

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *