Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

20 Доказателства, че ПАНДЕМИЯТА Е ИЗМАМА:

Днешната масирана корона-лудост, която ще влезе във всички учебници по психиатрия и психология, набира все по-големи обороти.

Хората по планетата се бият за тоалетна хартия, грабят храни от супермаркетите, ходят забрадени с безполезни намордници-маски. Официалната причина за тази психоза е коронавирусът, а реалната – масираната пропаганда на абсурдни митове, с които правителства и подопечните им медии плашат населението.

Причината за всяка паника и истерия са животинските инстинкти, заложени у човека, които напълно изключват логиката и разсъдъка. Световните медийни канали отдавна са се научили да играят върху тях, управлявайки емоциите и действията на тълпата както опитен диригент – своя оркестър.

Най-добрият начин да мобилизираш тълпата и напълно да я подчиниш на волята си, навремето посочи Гьобелс – е да формулираш образа на външния враг. Днес за такъв враг е обявен коронавирусът, а пропагандните медии осветяват тази тема под формата на сводки от фронта – публикуват карти на бойните действия, движението на линията на фронта, ежедневно съобщава броят на починалите…

Обхванатата от истерична психоза тълпа не се опитва да анализира нито цифрите, нито фактите, защото за анализ е нужен разсъдък, а той в състояние на психоза не се включва.

Кои са митовете за коронавируса?

1. Митът, че света е обхванат от пандемия и ние ще умрем!

Главният мит, който предизвиква вълната от истерика е страшната дума „пандемия“. Слушателят възприема тази дума в контекста на лъжливи твърдения за масов мор, от рода на чумата, холерата или испанския грип и започва да рисува в главата си подобни ужаси. Реално обаче няма никаква пандемия. Пандемията е масова епидемия, а епидемията е масово заразяване на населението. Под масовост се разбира превишаването на епидемиологичния праг, който обикновено съставлява 5% от населението. За грипа нормата е да обхване 20% от населението. Като се отчетат цифрите от реалната статистика обаче, коронавирусът в нито една страна досега не е поразил дори 1% от населението й. Онова, което се случва в момента в света, епидемиолозите наричат сезонно традиционно увеличение на заразени.

2. Вторият мит и силно пропагандно клише е: Искате ли да стане у нас като в Италия? Вижте какво се случва там!

Този аргумент често се използва в защита на тоталитарните мерки, които се вземат във всичките поразени от психозата страни. Паникьорът не знае точно какво се случва в Италия, но по телевизора казали, че там се случва нещо ужасно… А истината е, че в Италия се разиграва прекрасно режисиран спектакъл с армейски камиони, погребения със свещеници в маски и фалшиви новини за несправящи се крематориуми.

В момента в Италия заразените са 0,16% от населението, а починалите са 0 ,016 от него. Това е за два пълни месеца. За сравнение, през 2019 г. в Италия починаха 650 хиляди души, т.е. средно в страната умират 54 хил. души за месец. В същото време ни паникьосват как през февруари и март от Ковид-19 починали 11 хиляди души. Като подло прикриват, че за същия период пак в Италия от други заболявания са починали други 100 хиляди. На това място читателят разбира, че крематориумите действително са необичайно препълнени… но единствено с лъжи.

Какво казва официалната статистика за смъртността в Италия през последните години:

 • 2014 г. – 598 364
 • 2015 г. – 646 571
 • 2016 г. – 615 261
 • 2917 г.- 649 061
 • 2018 г. – 633 133
 • 2019 г. – 647 000

След тези цифри ще ви стане безпощадно ясно, че на Апенините няма никаква парализа на болници и крематориуми, а смъртността е в рамките на средностатистическата- естествен процес.

3. Трети мит. Властите искат да спасят населението, затова ни затварят, слагат ни намордници-маски и ни издават QR-кодове

Всяка година в света умират по около 55 милиона души. От коронавируса в момента са починали 40 хиляди души, което е едва 0,1% от всички починали. От тези 55 млн. души 7 % са жертвите на алкохола. Това са официални данни от Световната здравна организация. Зелената змия ежегодно убива четири милиона души по света – което е 100 пъти повече от смъртността от коронавирус.
Тютюнът ежегодно причинява 15% от световната смъртност. Той отнема осем милиона живота – 200 пъти повече, отколкото коронавируса. Общо алкохолът и цигарите убиват 16 милиона души ежегодно. Което е около една трета от смъртните случаи годишно на планетата.

А сега внимание – въпрос: кой бизнес е най-печеливш за държавите след търговията с нефт и оръжие?

Алкохолът и тютюнът, разбира се. В министерството на правосъдието на САЩ има цял департамент, който се нарича „Бюро по алкохола, тютюна, огнестрелното оръжие и взривните вещества“.

В нито една страна, поразена сега от коронапсихозата, няма възбрана върху продажбата на алкохол и цигари, които рано или късно убиват една трета от населението. Затова пък държавите масово забраниха излизането от къщи заради вирус, който убива 0,01% от населението.

Това е всичко, което трябва да знаем за „човеколюбието“ на властите.

4. Четвърти пропаганден мит. Извънредното положение е въведено, за да се спаси икономиката или поне част от нея.

Четвъртият по разпространение мит е свързан с икономиката. Поразеното от психозата население вярва, че ако вирусът не бъде спрян, той ще убие толкова хора, че икономиката ще рухне. Реално нещата стоят точно обратното. В момента средната възраст на починалите от коронавируса, и по-точно от усложненията, предизвикани от него, е 79 години.

99% от починалите са имали хронични болести на сърдечно-съдовата система или дихателните пътища, или всичко това в комплект. 80-годишните старци не са работоспособни, т.е. вземат от икономиката повече, отколкото й дават. Но дори и сред 80-годишните смъртността не е повече от 10 %. Загубата на 0,1 % от пенсионерите не може да нанесе никакъв удар по икономиката, а по-скоро обратното. Ще разтовари пенсионните системи. Но пълното спиране на икономическия и социалния живот в една страна може да унищожи икономиката й за 2-3 месеца.

5. Пети мит. Извънредното положение е въведено по препоръки на специалисти

Нито един вирусолог и епидемиолог не препоръчва да се устройва тази тоталитарна глупост, която организираха страните от Европа, САЩ и Русия. Специалистите епидемиолози говорят за придобиване на масов имунитет. Те просто нямат друг опит, който да е донесъл положителен резултат в борбата с епидемия. И дори в най-страшните си сънища не са си представяли, че някой някога ще предприеме подобни мерки за справяне с епидемия, като днешните. Няма никакви обективни предпоставки за такива мерки, а смешно малкото количество заразени не позволява да се обяви дори епидемия, камо ли извънредно положение.

Във всичките страни, освен в Китай, извънредното положение беше въведено под натиска на общественото мнение, което в предишните две седмици, с помощта на масовите медии на властта, беше достатъчно паникьосано. Великобритания е отлично доказателство за това – там властите отказаха да въвеждат карантина и обявиха, че ще разчитат населението да придобие групов имунитет. Надяваха се да изчакат да мине заразата, но под натиска на всенародната психоза в крайна сметка се принудиха да въведат извънредните мерки.

6. Шести мит. Човек без маска е или идиот, или психопат

Всъщност е точно обратното. Мотаещата се на лицето ви марля или маска не е способна да ви защити от вируса. От вирус успешно може да ви защити само комплект от плътно прилягащ респиратор, очила и гумени ръкавици. И то ако спазвате всички инструкции за употреба. Най-доброто доказателство за този факт е нивото на заболеваемост сред лекарите, които въпреки маските, очилата, ръкавиците, опита на професионалисти и дълбокото разбиране на механизма на заразяването, масово бележат положителен тест за SARS-CoV-2.

7. У нас ситуацията е по-добра отколкото в Италия, защото ние се изолирахме навреме, а имаме и култура на ваксинирането

Последният мит се състои в оправдаването на по-ниските показатели на заболеваемост и смъртност в страните от Източна Европа, бившия СССР, Индия, Африка и Латинска Америка, в сравнение със страните от ЕС, САЩ и Китай. Реалната причина за по-ниската смъртност и заразеност произтича от пункт 4. А именно – Коронавирусът засяга по-силните икономически държави.

Болшинството от жертвите на коронавируса са хора на възраст 80 и повече години, при това мъжете сред починалите са тройно повече от жените – 75 към 25. В света средната продължителност на живот на мъжете е 68 години. Жените живеят със 7 години повече.
Така основната рискова група – мъже над 75 години, отдавна са починали по други причини.

НА КОГО Е НУЖНА КОРОНА-ПСИХОЗАТА

Като почувстваха с кожата си цялата дълбочина на държавната атрофия със спирането на икономиката, транспортните съобщения, затварянето на паркове, българите и всички други народи по планетата масово започнаха да се сещат, че целият този абсурд никак не може да бъде оправдан с борбата с коронавируса. Хората виждат, че вместо да потушават паниката, властите нарочно я нагнетяват.

Най-популярният въпрос, който терзае днес хората е защо. На кого е изгодно всичкото това? Кому е нужен този цирк?

Някой може и да се шокира, но в политиката и икономиката съществуват само два мотива за вземане на решения – изгодно и неизгодно. Ако наблюдателят днес вижда мащабни координирани действия на много на брой държави по планетата, значи зад тях стои голяма изгода. Кризата е идеалното време за получаване на изгода и растеж, а когато тя отмине, идва и същинската глобална, колосална изгода.

На финансистите:

За всеки, който малко от малко следи състоянието на световната икономика, не е тайна, че финансовият балон, който започна да се надува след края на предишната Световна икономическа криза през 2008-2009 г., се наду до критични размери. Още в средата на лятото на 2019 г. на всички икономически анализатори им стана ясно, че той всеки момент ще се спука.
През август се посипаха новини за това, че глобалният дълг е достигнал астрономическите 246 трилиона долара. Цифра, която надхвърля три пъти световния брутен вътрешен продукт. Светът неочаквано се оказа длъжен сам на себе си с три години безплатна работа занапред. Цялата икономическа преса излизаше с шокиращи, но верни заглавия, че всеки момент бомбата ще избухне. Едновременно с това започна бързото надуване на борсовите индекси.

Основните пари в света не идват от нефта, оръжието, наркотиците или проституцията, а от борсовите спекулации. На практика целият ТОП-списък на „Форбс“ за 500-те най-богати в света, е зает от финансисти. И това е само върхът на айсберга, тъй като личното състояние на тези господа никъде не се сравнява с обема на активите, които те контролират. Така например състоянието на Уорън Бъфет е около 70 милиарда долара, но под негов контрол са активи за 552 милиарда долара. Компанията „Ротшилд и Ко“ контролира активи за 1,8 трилиона долара, докато личното състояние на клана не надхвърля два милиарда.

Контролирайки такива обеми наличност, те могат съществено да влияят на пазара, не само чрез пускане и купуване на големи обеми ценни книжа, но и чрез новини, които силно влияят на цените на акциите. Например един скандал струваше на собственика на Фейсбук Марк Зукърбърг 6 милиарда долара. Просто след този скандал акциите на компанията му паднаха със 7 %. Неслучайно на бюрото на всеки борсов играч по-рано имаше телевизор с денонощен новинарски канал. Днес тази роля изпълнява отделен монитор или планшет.

Нещата стават по този начин: манипулирайки новините, можеш да се манипулираш борсовите индекси, печелейки както от повишаването, така и от падането на акциите. Тези 6 милиарда долара, които загуби Зукърбърг, не са изчезнали, а просто са отишли в джоба на онзи, който навреме е предугадил ситуацията, имал е предварителна информация… и е спечелил от понижаването на цените на активите на Фейсбук.

Ако знаеш предварително кога и доколко дълбоко ще бъде засегнат един пазар, можеш да спечелиш големи пари.

Останалото е въпрос на технология, особено когато контролираш световните медии. Медии, които за различните държави са много на брой, но всъщност 80 % от тях са впримчени в 6 информационни потока – до един под контрола на Западните англосаксонски елити. За две и повече седмици те посяха такава паника сред световното население, че хората сами поискаха от властите икономиката да спре, а за себе си – режим на затворници.

И ето какво се случи: безпрецедентно рязкото падане на производството и потреблението свали индексите с такава скорост, че много борси няколко дни поред спираха търговете броени минути след откриването на сесиите си.

За една седмица фондовият индекс S&Р, отчитащ капитализацията на 500 крупни американски компании, падна с 12,5%. Пресметнато в пари това е загуба от 3,5 трилиона долара. В целия свят загубите на икономиката от коронавирусната психоза два месеца след обявяване на пандемията се оценяват на 10 трилиона. Тези пари всъщност не изчезнаха, а потънаха в джоба на онзи, който в момента изкупува фалирали или обезценили се предприятия с понижавани акции, на безценица.

Световната здравна организация и фармацевтичните компании:

Много хора помнят истерията още преди 20 години, която СЗО се опита да вдигне и нагнети в света с апокалиптични новини и страховити предупреждения за птичия грип. А преди десет години СЗО повтори същото „упражнение“ със свинския, грип. Началото на тия две кампанийни истерии много приличаше на онова, с което започна днешната коронавирусна психоза. И тогава (в случая със свинския грип) Световната здравна организация пак първа би тъпана, като обяви „пандемия“ и провокира паника, която коства на световната икономика 18 милиарда долара. След една година Парламентарната асамблея на Съвета на Европа проведе разследване и обяви, че не е имало никаква пандемия.

Същата година във „Форбс“ излезе статия под заглавие: „Защо Световната здравна организация изфабрикува пандемията?“. Президентът на Беларус, когото всички тогава критикуваха, че не взел участие в световната психоза, заяви:

„Дайте да говорим откровено – отдавна ли ние престанахме да кукуригаме по повод птичия грип? Кукуригаше целият свят. Навярно вече всичките лекарства са продадени. Днес загрухтяха по свински… А утре, навярно, ще замъркаме или замучим. Вие не разбирате ли какво се случва?“

Днес Световната здравна организация провежда масирана акция по оглупяване на целия свят – за трети път в рамките на последните 20 години.

Изгодата на държавите:

За много държави глобалната пандемична истерия е отлична възможност да решат маса свои проблеми, които в нормални условия не биха могли да решат. Големите държави със силни икономики ще укрепят още повече властта и влиянието си върху планетата. Но ако за богати страни като САЩ, Китай или Германия 2-3 месеца застой в икономиката са приемлива и търпима загуба, то по-бедните страни ги очаква колосален колапс на държавността. Последните неминуемо ще се обърнат за спасителна финансова помощ към големите, особено когато населението им започне да устройва гладни бунтове.

Първи разбраха това онези, чиято икономика пряко зависи от външни дотации – Литва, Латвия, Полша, Украйна, които първи включиха копчето на психозата – на 13-16 март, когато броят на заразените в Европа беше минимален, дори в Италия. Всъщност точно Италия първа показа на останалите правилата на новата игра. Не мина и една седмица, и Украйна поиска от МВФ 10 милиарда долара, в противен случай щяла да фалира.
Беларус, която не е зависима от Брюксел и МВФ, отказа да нагнетява паника сред населението и да спира икономиката си. И веднага бе атакувана от СЗО и ЕС, които я заплашиха, че за отказа си да спази наложената карантина в бъдеще може да има неприятности.

Освен това за всички държави психозата е отлична възможност да стоварят вината за трупаните си с десетилетия проблеми, на кризата. В страната има инфлация, безработица, фалит на медицинската система, масови фалити на малкия и среден бизнес… За това е виновен коронавирусът!

Преди дни бившият премиер на Великобритания Гордън Браун предложи за излизане от кризата да се създаде световно правителство. Това не е шега и не е заговор на масоните. Емитентите на световните резервни валути – САЩ, ЕС, Китай и Япония формираха фонд в размер от 7 трилиона долара в помощ на най-бедните страни за спасяване на икономиките им с последствията от коронакризата. ООН и Световната здравна организация също формираха свой по-скромен фонд в помощ на най-бедните страни. Главното, което трябва да се знае за всякакви фондове за международна финансова помощ е, че те дават пари само при много строго и точно определени условия. Днес тези условия са държавата задължително да вкарва населението си в психоза, да го държи под карантина и да спре икономиката си на пауза.

Изгодата на инвесторите:

При инвесторите всичко е максимално ясно и разбираемо. След месец-два в пандемния концлагерен режим всички дребни, средни и много големи предприятия, например авиокомпаниите, ще са разорени и ще могат да бъдат купени на безценица. Най-големите корпорации, които относително безболезнено ще преживеят кризата, и мултинационалните компании, чиито централи са в богатите западни страни, ще оцелелеят за сметка на държавните дотации, както през 2008 г. и ще минат като прахосмукачка по планетата, за да глътнат всички онези малки и средни фирми, които не са преживели коронапсихозата и са фалирали.

Коронакризата дава едно безкрайно поле за експериментални наблюдения за учените. Сеизмолозите изучават снизяването на антропогенните вибрации на земната кора, еколозите – снизяването на човешкото влияние върху състоянието на водата и въздуха, силовите структури изучават реакцията на населението, когато то немотивирано бива лишено от базови права и бива принудителното накарано да носи намордници. Следващата отворила им се такава възможност може да е след 12 години.

ЕДНО ИЗКАЗВАНЕ НА ПРЕЗИДЕНТА НА БЕЛАРУС АЛЕКСАНДЪР ЛУКАШЕНКО ПРЕЗ 2010 Г. В РАЗГАРА НА Т. НАР. СВИНСКИ ГРИП

Същата година – 2010, във „Форбс“ излезе статия със заглавието „Защо Световната здравна организация изфабрикува пандемията?“ /на свинския грип/.

Президентът на Беларус, когото всички разкритикуваха, че не взима участие в световната психоза, тогава заяви:

„Дайте да говорим откровено – наскоро престанахме да кукуригаме по повод птичия грип? Тогава кукуригаше целият свят… Днес пак целия свят загрухтя по свински… А утре, навярно, ще замърка или замучи. Вие не разбирате ли какво се случва?“

Днес Световната здравна организация за пореден път превърна цялото световно население в глутница глупаци. За трети път през последните 20 години. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

92 кометара за 20 Доказателства, че ПАНДЕМИЯТА Е ИЗМАМА:

 1. Мимоходом Отговор

  13.04.2020 в 19:09

  Накратко-с един куршум, няколко заека! Но има много, които се хващат на въдицата.

 2. Иван Отговор

  13.04.2020 в 19:29

  Аз разбрах за пореден път едно нещо, българите са страхливци и колаборационисти. Мисъл и съпротива има на няколко малки островчета, каквото е и skandalno.net, а останалото е океан от страх и смирение. Тарикатлъци се проявяват, но „знаещите“ са най-активни и заклеймяващи тази съпротива. „Ти чувал ли си…?“, „ти виждал ли си…?“, „да не искаш и тук да стане…?“, всички „осведомени“ от медии и мрежата. Отчайващо е!

  • Скандално.нет: Отговор

   13.04.2020 в 21:37

   Сърдечно благодарим за доверието.

  • Анонимен Отговор

   13.04.2020 в 22:24

   А ти не Българино много ли си смел…?

   • Иван

    13.04.2020 в 23:06

    Защо трябва да си смел, за да видиш страхливците, достатъчно е да си нормален. Това, че виждам някакъв факт около себе си, не ме изключва автоматично от множеството, въпреки че е идея за размисъл. Да, в средата на стадото може да се окаже и някое от кучетата, рядко, но може.

  • user Отговор

   14.04.2020 в 10:08

   Дано майка ти и екипа на тоизи малоумен сайт със свободни съчинения, да го вкарат в крематориума да стане на нишесте

   • Иван

    14.04.2020 в 11:09

    В безсилието си кълнете вече ТЪПИ НЕГОДНИЦИ. На какво основание? Вашият страх си е ваш, треперете си, ползвайте си запасите от трипластната стока, но не пречете на останалите да мислят и живеят нормално!

  • Световен масонски лорд случайно влязъл тук Отговор

   14.04.2020 в 13:33

   Така е бай Иване. На писания сте велики и сте се заселили да нищите световните конспирации в тези малки островчета на ненормалници. Споко, такива като вас има навсякъде, колкото и чудно да ви е. Само където в различните страни темите са различни, иначе ги громете гербаджиите, рептилите, соросоидите и други и други. Хихиихих. ааа и тея дет не мислят като вас задължително са подлоги и некви дегенерати… нищо че са 7 милиона без 200- 300 островитяни.

   • Безпартиен

    14.04.2020 в 13:56

    Логиката, на която би трябвало да следва всеки нормален човек, явно на теб ти убягва. А тя е, че щом като години наред сме лъгани и оглозгани до кокал от шайката на Тиквата, простакът лъже и сега. Елементарно е да се сетим, че щом сега той казва „ще дойдат хладилните военни камиони за труповете, ще бъде ад“ и прочие ужасии, разбира се, че е обратното. Няма да дойдат камиони, няма да има трупове на жертви от коронавирус! Когато Тиквата каже нещо, вие разбирайте противоположното. Преиграването му дори е смешно и жалко, нарече вирусът „гад“, ха-ха-ха, смешник! А това, че ти кълнеш, само показва умствения ти капацитет и невъзможността да убедиш който и да е, в нищо.

   • Иван

    14.04.2020 в 15:38

    Случайно влязъл тук няма, има влизащи от интерес и влизащи по задължение. Докладвай на водещият си офицер, че никаква не си я свършил. Единствено вярно си се определил, за другото нямаш познати тези. И не бая, а разтривам.

  • Анонимен Отговор

   13.05.2020 в 15:50

   Много точно изказване

 3. Веселин Отговор

  13.04.2020 в 21:16

  Това е истината. Долу Хунтата Герб

 4. К.К. Отговор

  13.04.2020 в 22:03

  Някой си прави социален експеримент със света. Ако събитията бяха само в България-псувайте ГЕРБ и правителството и аз ще ви пригласям, но в този случай каквото и да казвате и пишете ще трябва да убедите света. Ако можете-напред тогава. Иначе само си правите реклама.

  • Безпартиен Отговор

   14.04.2020 в 12:31

   Стана точно обратното – светът ни убеди нас. Скапан тотално! Лъснаха всичките алчни, световни национални предатели и боклуци, а ГЕРБ е един от тях! Най-прогнили са тези управляващи, които най-жестоко всяват ужас и манипулират стадото с измислени „военни хладилни камиони, трупове и ад“. Оставям на мозъците ви да проумеят кои са те! На световно ниво!

  • Васил Ковачев Отговор

   19.04.2020 в 13:24

   Нима мислите,че само в България има идиоти?

 5. Анонимен Отговор

  13.04.2020 в 22:25

  А ти не Българино много ли си смел…?

  • Безпартиен Отговор

   14.04.2020 в 14:06

   Когато се оправиш правописа, тогава раздавай акъл. От такива като теб акъл не ща. Тръгнал да мъти откъде е дошъл коронавируса… Глупак! Намери си друго място да ръсиш простотии.

 6. Човекът с маската Отговор

  13.04.2020 в 22:34

  Много необоснователно изказване.Какво е това мислене за пенсионерите на 80г.няма ли след време да станете и вие който пишете тези глупости стари?И какво ще ви правят тогава да ви заровят за да не тормозите пенсионната система?Тези старите хора и тези с други заболявания трябва да се уважават и да се мисли за тях също.

 7. Анонимен Отговор

  13.04.2020 в 22:47

  V momenta v Ugna Afrika e spriana prodagbata i na alkohol i na cigari.
  Dokato trae karantinata razbira se.

 8. Geni Отговор

  13.04.2020 в 22:49

  V momenta vUgna Afrika e zabranena prodagbata i na alkohola i na cigarite. Dokato trae karantinata razbira se.

 9. Дойчо Люцканов Отговор

  13.04.2020 в 23:16

  За това, че статията е писана от болен мозък, не е необходимо доказателство. То си е аксиома.

  • Иван Отговор

   13.04.2020 в 23:21

   Цялата мрежа е пълна със страшилки, защо се дотласка тук, като милиционер, за да даваш оценки? Чети ПИК!

  • Тачо Отговор

   01.01.2021 в 10:51

   А ти с твоя „здрав“ мозък поне опита ли се да прочетеш и осмислиш поне едно от тези доказателства? Или се втренчи в снимката с овцете и се опита да откриеш коя от овцете си ти?

 10. Анонимен Отговор

  14.04.2020 в 0:26

  ПРОТЕСТА. НЕ. УСПА. ЗАЩОТО. НЯМАШЕ. ОРГАНИЗАЦИЯ. БЕЗ. ОРГАНИЗАЦИЯ. ВИНАГИ. ЩЕ. Е. ТАКА. ЗА. ДАТАТА. И. ЧАСЪ. НАУЧИ. ЦЕЛИЯ. СВЯТ. ПОЛИЦИЯТА. ОТ. РАННО. УТРО. ТРЪГНА. ПО. ПЪТИЩАТА. НА. БЪЛГАРИЯ. И. ПРЕД. ПАРЛАМЕНТА. И. ЦЕНТЪРА. НА. СОФИЯ. И. ПО. ГРАДОВЕТЕ. НУЖНИ. СА. ОРГАНИЗАТОРИ. ТАЕН. РЕВОЛЮЦИОНЕН. КОМИТЕТ. И. ПАРОЛИ. ПОЛИЦИЯТА. ДА. БЪДЕ. ИЗНЕНАДАНА. 10. ГОДИНИ. БЪЛГАРОУБИЕЦА. ПСИХОПАТ. БОРИСОВ. СЕ. ГАВРИ. СЪС. ОКОЛО. 7. МИЛИОНА. НАРОД. И. НИКОЙ. НЕ. МОЖЕ. ДА. ГО. СПРЕ. ЗАЩОТО. НЯМА. НАРОДНА. ОРГАНИЗАЦИЯ

  • Тя Отговор

   14.04.2020 в 10:36

   Така трябва да се направи
   Нямаме избор
   Нямата война атакува

  • Фани Отговор

   14.04.2020 в 23:09

   Лелее, българинът е станал много глупав и безотговорен!!

 11. Мая Отговор

  14.04.2020 в 2:01

  Благодаря от сърце! Мислех,че само аз от 7 и половина милиарда се опитвам да използвам мозъка си,поне малко. Аз съм в UK. Същото положение. Страх и ужас от грипа. 95% от хората ,които умират са между 75 и 105 години,вече много болни от преди това. Много са над 100,не се шегувам. Но тук хората живеят дълго. Така или иначе се жертва цяло едно поколение млади. Но може пък и да го разберат някога. Аз вече се отказах да споря. Не знам кои сте. Нямам представа дали сте журналисти, но благодаря

  • Донка Маринова Отговор

   20.04.2020 в 22:17

   И в България сме много, които мислим така, но за съжаление има много хора, които ИМАТ ИНТЕРЕС от карантината. Други са държавни служители и няма как да говорят истината, защото си ядат хляба. Трети се страхуват да не би да ги помислят за луди и подведени от фейкове – а по-голям фейк от този с вируса не съм виждала досега – а съм на 60 г. и съм специалист по езика и влиянието му върху хората…

  • Анонимен Отговор

   21.04.2020 в 19:27

   И аз живея в UK имах сблъсък със здравната система говорих с доста лекари и медицински сестри. Бих казал че мозъка им е промит на поне 95% от тях.

 12. Кумчо Вълчо Отговор

  14.04.2020 в 4:43

  Като си в UK и си много информирана знаеш ли колко аспиратора има тук . А знаеш ли колко млади и здрави хора умряха от тези 11347. Нищо не знаеш нямаш рална информация.Няма вентилатори за всички и умират здрави самотни майки и оставят децата си напълно сами.

  • Гошо Гошо Отговор

   14.04.2020 в 12:34

   А ти откъде ги научи тия факти бе Кумчо Вълчо. От медиите си се назобил с тия глупости. Ами и това е медия и твърди обратното. И кво правим сега?

   • Фани

    14.04.2020 в 23:11

    Прав си!!

  • Мая Отговор

   14.04.2020 в 21:57

   Прав си,има трупове навсякъде. Ти си стой в къщи и си мий ръцете. Ще оцелееш :)

 13. Анонимен Отговор

  14.04.2020 в 6:35

  ОРГАНИЗИРАЙ. СЕ. НАРОДЕ. ВСИЧКИ. ДЕЙСТВИЯ. НА. БОРИСОВ. БЪЛГАРОУБИЕЦА. И. ХУНТАТА. МУ. ГЕРБ. СА. СРЕЩУ. НАРОДА. И. УНИЩОЖЕНИЕТО. НА. БЪЛГАРИЯ. ВСЕКИ. ДЕН. ОТ. УПРАВЛЕНИЕТО. СИ. ГО. ДОКАЗВА. ЕВРОТО. Е. УБИЕЦ. СПАСЕНИЕТО. ОТ. БОРИСОВ. Е. САМО. РАЗСТРЕЛ

 14. Franko S Grant Отговор

  14.04.2020 в 6:54

  Объркан съм. Но дори ако това е истина, какво бихме могли да направим!?!

  • Анонимен Отговор

   14.04.2020 в 14:28

   Нищо не може да направим, за съжаление. Силата е в парите.

   • Гравитон

    14.04.2020 в 16:09

    Силата е в истината и разумът!

 15. На всеки му се иска това да е истина,и човек не знае на какво до колко може да вярва.Според мен докторите достатъчно ясно обясняват,колко опасна е тази зараза,и дори да се излекува даден човек от нея,здравето му никога няма да е същото.То си е казано,здрав на болен не вярва,както и богат на беден.Четете глупостите тук,и се надявайте всичко случващо се,да е измама.

  • Гошо Гошо Отговор

   14.04.2020 в 12:10

   Абсурдистчо, трол си батиното. Ама така ярко ти личи. Едни и същи изрази, едно и също твърдение… аман от солташаци на властта.

  • Аз Отговор

   19.04.2020 в 23:34

   Твърдят го придворните лекари. Другите, които са вирусолози мислят, че нищо подобно няма!Всеки ден в Б–я умират по 200–300 души от инфаркти, рак и каквото се сетиш, а от вируса по един, двама…Е?

 16. сТАЙКОВ Отговор

  14.04.2020 в 8:38

  Това си е Ваше мнение, но реално вирусът съществува. По-скоро тази статия е отклонение от основната причина за появилата се епидемия. А тя е, че безотговорни лаборатории, обслужващи целите на политически и военни амбиции на някоя държава. Вашата статия е не само отклонение от основните причини, които трябва да се кажат. Това са Лабораториите , създаващи вируси и 5Г мрежата, стимулираща разпространението на вирусите. Доказателство. В София има 5Г мрежи и затова вируса е най разпространен. В Италия, в Северната ѝ част гъмжи от 5Г мрежи, същото е във Франция.
  Епидемия има и тя е внесена отвън целенасочено.

  • Безиме Отговор

   16.04.2020 в 17:50

   Приказка за чумата
   Някога имало едно кралство. Един ден кралят се прибирал от лов, и застигнал на пътя една съсухрена старица, която едвам пъплела. Съжалил я кралят, спрял коня и я запитал: – „Къде отиваш, бабо?” – „Ей, там към онова кралството съм тръгнала, сине, но сили не ми останаха.” Метнал я кралят на коня зад себе си и я превел през крепостните стени, където й помогнал да слезе. Когато я спуснал на земята, тя се изправила пред него и казала: „Кралю, аз съм чумата.” Заскубал си косата кралят, завайкал се, че докарал чумата на собствения си кон, но тя му казала: „Слушай ме. От благодарност, че ми помогна, обещавам,че ще уморя само 1000 души.
   Тръгнала чумата от къща на къща, всеки ден измирали хора: 1000, 2000, 5000 …когато броят стигнал десет хиляди, кралят, разярен тръгнал да я търси. Намерил я в един беден дом и закрещял: „Ти ме измами! Наруши обещанието си. Десет хиляди умряха вече.” Чумата се изправила и спокойно отвърнала: „Кралю, аз спазих обещанието си и уморих само 1000. Останалите умряха от страх.”

   Та сега и с корона вируса. Рано или късно истината ще изплува, дано до тогава не сме умрели от страх.

 17. Анонимен Отговор

  14.04.2020 в 10:30

  Да,целият свят са овце, вие сте най-умни! Да ви имам самочувствието

  • Гошо Гошо Отговор

   14.04.2020 в 12:07

   Хич да не ми се вярваше, щом герберастките тролове налазиха статията- ЗНАЧИ Е 100 % ВЯРНА!

 18. Безпартиен Отговор

  14.04.2020 в 10:58

  По-ясен, точен, компетентен и изчерпателен материал от този не съм чел! Искрено благодаря!
  На троловете по-горе бих искал да кажа, че никой не опровергава съществуването на коронавируса. Съвсем в началото и аз повярвах, но бързо осъзнах, че е превърнат в инструмент, за да ни плашат. Световен цирк! Не бойте се, пикът беше януари и февруари. Успокойте се и не мислете вече за вируса, а за това, как да се освободим от лъжците, манипулаторите и предателите.

  • Гравитон Отговор

   14.04.2020 в 16:13

   Страхът и невежеството са сила за заробване!

  • Скандално.нет: Отговор

   14.04.2020 в 22:54

   И ние благодарим – за доверието

 19. Елизабет Отговор

  14.04.2020 в 11:42

  Въпрос към тези, които смятат,че в този сайт се пишат само глупости, измислени от“болни мозъци“ :ЗАЩО ИЗОБЩО ГО ПОСЕЩАВАТЕ ?! От това,което сте написали, става ясно, че така или иначе нищо не е стигнало до съзнанието Ви !!! ЗАЩО ВСЪЩНОСТ СИ ГУБИТЕ ВРЕМЕТО И ЗАЛИВАТЕ САЙТА С МИАЗМИТЕ СИ ?!

 20. Стани Отговор

  14.04.2020 в 12:07

  ЩЕ СЕ ИЗТЕГЛЯТ ЕДНИ МИЛИАРДИ И ПОСЛЕ ДУПЕ ДА ВИ Е ЯКО ДАНЪЦИ ЗАСТРАХОВКИ ЛЕХВИ И ПРОЧИЕ ВСИЧКО НАГОРЕ. ФАЛИТИ НА ФИРМИ И ИИЗКУПЕНИ ОТ ОТГОВОРНИ ДРУГАРИ БЕЗРАБОТИЦА ГЛАД…..Е ТОВА Е АДА КОЙТО СЪЗДАДЕ Б.Б

  • Петър Атанасов Отговор

   16.04.2020 в 11:34

   Те че ще бъдат изтеглени , така ще е. Това е един предлог за какво ще бъдат поискани. Данъци,лихви и т.н. Това си е заложено отдавна. Данъците ги увеличават на всеки 6 месеца. Лихвите по заемите през 3. Но къде са здравните ни осигуровки?! Какво става със здравната каса? До вчера ни заплашваха със съд за да си плащаме тези осигуровки , а след „пандемията“ идея нямам как ще бъдат лекувани хората!За възпален апандесит ако нямате 3000 лв. в джоба , ще ни оставят да умрем пред спешното?!

 21. Безпартиен Отговор

  14.04.2020 в 12:17

  След като циркът приключи окончателно, Тиквата сам ще се провъзгласи за спасител на нацията и все още ще има лумпени, които да му вярват, за съжаление. Той успя да опростачи нацията ни. Дълбоко вярвам, че здравомислещите и сега са повече, а след два месеца гладът ще отрезви и останалите. Дупе да им е яко на продажниците, ще изпитат гнева на народа! България ще я има винаги!

  • Гошо Гошо Отговор

   14.04.2020 в 12:41

   Дано си прав за „гнева на народа“. Дано най-сетне се отприщи, защото само това е спасението.

 22. Безпартиен Отговор

  14.04.2020 в 14:26

  Стига с тия мерки бе, все едно досега не е имало грип, без мерки и без такива репресии. Цифрите на заболелите тоя път не стигат за епидемия, най-малко пък за пандемия. Нормалните мерки са такива, каквито ги каза доцент Мангъров, а да се затваря цяла държава без доходи. Измамата е световна всички сме затворени заради интересите на шепа хора, които диктуват световните процеси. И Тиквата слуша естествено, народът кучета го яли!

  • страхил Отговор

   14.04.2020 в 22:12

   е, тук съм абсолютно за, най после някой да го каже едно към едно!единствената истина!

   • Петър Атанасов

    16.04.2020 в 11:45

    Ставаме двама. Елементарна сметка! Едно 7-8 годишно дете може да сметне тази задача. Не знам защо хората сглупиха толкова много. 800 станали заразените. 20 нови случая „потвърдени“. И се води една статистика от постоянен растеж. Но тази статистика не е за реално „заразените“ , а за общия брой. Някой направи ли си труда да помисли и от тези 800 + новите 20 да извади излекуваните? А тези които са изградили сами имунитет? И да не забравяме , че това не е ебола,спин,чума и т.н. Все още не можем да му хванем играта на „Тиквата“. Това е спектакъл. Всичко е начертано и предвидено. Той в момента пикае срещу вятъра и МНОГО ДОБРЕ ГО ЗНАЕ! Знае ,че ще бъде свален от власт от народа , но каква е целта?

  • Аз Отговор

   19.04.2020 в 23:46

   Не само доц. Мангъров го казва, но и други лекари вирусолози. Валя Ахчиева направи интервю с такива лекари. Те обаче се страхуват и не ги упреквам. Въпреки всичко ще излязат със становище доколкото разбрах, дано ТВ не ги отрежат, че казват истината!Има вече (предполагам) над 100 000 човека карантинирани, които са вирусоносители част от които пък вече са с изградени антитела, ако действително има поне епидемия, трябваше да са се натръшкали по болниците, а те нямат и 1 000 човека на 6–7 милионно население! Само това е достатъчно, за да се добие ясна представа, че е ЛЪЖА!

 23. Анонимен Отговор

  14.04.2020 в 15:28

  Малоумници лъжливи!!! Изплашиха народа до смърт!

  • Безпартиен Отговор

   14.04.2020 в 15:48

   Да! Изроди! Побъркаха цялата планета! Все още има хора, които вярват в смъртоносната зараза и нас ни смятат за ненормални. А не е трудно човек просто да се замисли. Така, както тук медиите са придворни, така е и навсякъде. Гледаме това, което наредят кукловодите: празни ковчези, ями и огромни военни камиони, строени като за филм. Обикновеният, треперещ от ужас човек, не представлява нищо! Що за наглост е Щабът да продължава да ни облъчва с измислици?

 24. Безпартиен Отговор

  14.04.2020 в 15:51

  Преди всичко човекът е мислещо същество, а ти не си в тоя род.

 25. Безпартиен Отговор

  14.04.2020 в 16:53

  Всеки е свободен да вярва на това, което вижда и чете в медиите, както и да не вярва, ако поразмисли със собствената си глава. За мен е много важно човек да бъде дисциплиниран и да спазва мерките, които налага извънредното положение, в това отношение спор няма. Лично аз ги спазвам далеч, преди да ги наложат и никога не бих призовал да не се спазват забраните. Пазя себе си и всички останали, а дали момента има от какво, е съвсем отделен въпрос. Просто дисциплина, нищо повече!

 26. Анатема Отговор

  14.04.2020 в 18:12

  Съд за Сашо Нереза и СулЮ Паси и затвор!

 27. Анонимен Отговор

  14.04.2020 в 18:15

  НАРОДЕ. НУЖНА. Е. ТАЙНА. ОРГАНИЗАЦИЯ. ЗА. ИЗЛИЗАНЕ. ОТ. ОКУПАЦИЯТА. НА. ТИРАНИНА. БЪЛГАРОУБИЕЦ.НАВСЯКЪДЕ. КЪДЕТО. БОЙКО. СЕ. Е. НАМЕСИЛ. Е. ЗА. КРАЖБИ. И. ГЕНОЦИД. СРЕЩУ. НАРОДА. РЕЗУЛТАТИТЕ. ОТ. НЕГОВОТО. МАФИОТСКО. УПРАВЛЕНИЕ. СЕ. ВИЖДАТ.

  • Петър Атанасов Отговор

   16.04.2020 в 12:01

   Не се заяждам , просто искам да припомня фактите от 2016-та година. Когато ЕРП-та се опитаха да ни отнемат правата. Кой може да ви отнеме правото да защитавате правата и личността си като човешко същество? Единствено съдът! Но тогава има основателна причина и необорими факти. Ние сме живи същества! ХОРА сме! Това е геноцид над човечеството. Да не са 240. И 4000 да са , пак нямат право да тъпчат който и да било човешки живот! В момента се отнасят с нас като в концлагер! Нямаме право да ходим по улицата. Нямаме право да работим. В магазините ще се ходи когато разрешат. Ще носите маски иначе ще ви дебнем да наложим абсурдната глоба. Кое ни оставиха?! Да пазаруваме. Да ходим до банките за още кредити. Да си плащаме сметките. Дори не искат и да задържат хора в арестите за да не се налага да ги хранят!
   Протеста трябвало да има разрешение! Как?! Защо?! Не е ли същото да се разреши и протест срещу ПП от същата?

 28. Бееее-беееееее-бееееее
  Бееее- бееееее.Това сме ние за съжаление.И такива ще ви умрем.

 29. страхил Отговор

  14.04.2020 в 22:18

  като овце за стригане сме! ама психозата е силно оръжие! отслабва имунната система и,… вируса има добра почва за развитие, а това е важно!

 30. Димитър Отговор

  15.04.2020 в 10:35

  Браво, много хубава статия. Дано повече хора я прочетат и разберат. Благодаря на Скандално.нет

 31. XXX Отговор

  15.04.2020 в 16:13

  Както има учебни гранати, които гърмят, но слабо. Така може и това да е учебен вирус – дано не изпробват и бойния в глобален план.

 32. Пенка Отговор

  15.04.2020 в 16:37

  Добре де, много ви е хубава статията. Обаче като съм съгласна и я споделя, всичките ми приятели ме изяждат, че няма източници на всички тия безброй статистики, които обявявате. Как да се приеме насериозно като липсва най-важното?

  • Скандално.нет: Отговор

   15.04.2020 в 20:38

   Драга Пенка, щом пишете тук, значи имате интернет. Повечето от фактите в тази статия можете да проверите и сама като питате Чичко Гугъл. Но ние недоумяваме защо принципно са ви нужни източници към други сайтове, които да ви потвърдят фактите, изложени в този сайт? И защо не бихте се усъмнила в тези други източници- препратки? И ако под тази статия напишем името на нашия главен редактор Пею Благов, по-спокойна ли ще сте?

  • Петър Атанасов Отговор

   16.04.2020 в 12:06

   Не съм от приятелите ви. Но искам да попитам. Вие личност ли сте?! Нямате ли глава на раменете?! Живеете за хорското мнение?! Вашето мнение е ваше право! Никой не може да ви нареди какво да говорите и как да живеете!

 33. Радослав Отговор

  15.04.2020 в 17:54

  Пранозсловене, празнсловене,празнословене… а под него нито едно име! Никой, който да застане с лицето и името си и да каже „Аз написах това и мога да го докажа“. А след това куп празноглавци се изказват самодоволно, как някой е „открил“ топлата вода…. Държава, пълна с неграмотни и немислещи идиоти. Вас няма да Ви умори Корона вирус. За Вас ще стане страшно, когато се появи Овчи вирус. Ей тогава ще бъдете супер застрашени, защото като стадо овце се оставяте някакви насрани сайтове да Ви мамят, без да се замислите кой, какво и защо го пише. Просто Ви е кеф да чуете или прочетете това което Ви се иска.Запоменте едно – винаги ще има кой да Ви го поднесе. Изроди, като ангажираните в този сайт има навсякъде и те ще Ви следват през целия ви нещастенживот, защото търсенето определя предлагането!

  • Д-р Д. Янков Отговор

   15.04.2020 в 19:17

   Доста глупости си написал, но щом като искаш да прочетеш материали, подписани с авторите им, ето ти globalresearsh.ca. Добре ще е да помислиш и със собствената си глава, ако въобще можеш да анализираш и да пресееш истината от лъжата.

  • Скандално.нет: Отговор

   15.04.2020 в 20:44

   Радослав, колко са „неграмотните и немислещи идиоти“ в България лесно можете да установите като преброите хората с маски по улиците. Относно авторството на материала- за публикуваната статия отговорност носи собственикът на този сайт- това е по закон. И да има отдолу някакво фиктивно име на автор, и да е истинско, или пък същото да отсъства – за вас, като читател, това не би трябвало да има никакво значение. Най-малкото защото повечето от изложените в материала факти можете да си ги проверите и сравните сам – чрез Гугъл. А относно коронавируса – ще ни умори точно толкова, колкото всеки сезонен грип. И, уверявам ви, не сме „изроди“.

   • Пламен

    21.04.2020 в 17:08

    По броя на хората с маски, не можем да съдим за броя на хората без мозък. И аз я слагам маската. Знам, че е излишно, че е идиотщина, че дори е вредно да я носиш. Но нямам ефикасни доводи за полицая, който ще ме спре и ще иска да ме глобява. И какво ще направя? Ще протестирам ли? Ще го подкупвам ли? Ще плащам глобата ли? Или да го псувам…? Така че… когато ни съветвате да се противопоставим на идиотщината, дайте ни и инструмент. Инак … стадото безмисловни овце може да се окаже по-интелигентно от мислещия интелектуалец…
    А що се отнася за доказателва- всеки, който иска да ги намери, може да ги намери. По-сляп от нежелаещия да прогледне, няма

 34. бони Отговор

  17.04.2020 в 14:59

  Доказателства!!!!
  Явно на някой му убягва сериозно как се вадят доказателства.
  Откъде дойте доказатаелството, че в Италия е лъжа, че крематориумите на смогват?
  Откъде дойде доказателвството, че короната е просто като грипа?
  Който иска да бъде обективен и да търси истината, не стига само до тези факти, които му са изгодни, за да си защити неговата теза. А факти има доста, с които всяко едно “доказателство“ тук, може да се обори.
  В такива моменти се вижда колко са егоисти хората и как само си мислят за собствения дебел гъз.
  Та нали това ни прави по-различни от животните – че се грижим за слабите и болните! Нищо повече от маймуни не сте!

  • Пламен Отговор

   21.04.2020 в 17:18

   Достатъчно е да погледнеш статистиките от предходни години, когато коронавирус не е имало и да видиш колко хора са умрели от пневмония. Достатъчно е и да видиш, че средно в България днес умират около 300 души, а от тях коронавирус е имал 1. И този един, освен коронавируса е имал други тежки заболявания… И това, че се противопоставяме на идиотщината, не означава, че не се грижим за слабите и болните. Точно обратното е.

 35. Анонимен Отговор

  17.04.2020 в 22:00

  имах нервите и търпението да изчета цялата статия дори и придружаващите го коментари,които са меко казано груби ,просташки.не е ли смисъла в това да се изложат различни мнения да се поставят различни аргументи и да се дадат различни примери,Какъв е смисълът да публикуваш верни или неверни факти и анализи щом крайната цел е да обидиш читателите,да нагрубиш коментиращите,че са малоумни,малодушни,неграмотни,зли и т.н.и ит.н.ефекта от написаното се губи и… ?

 36. Все тая Отговор

  18.04.2020 в 18:28

  Успех на всички, които си мислят, че трогват правителството със съществуването си и ще ходят да протестират май месец.

  • Пламен Отговор

   21.04.2020 в 17:39

   Благодарим за пожеланията. Точно преди два дни имахме годишнина от Априлското въстание. И тогава нашите съотечественици не са очаквали да трогнат правителството. И тогава е имало хора, които са ги обявили за глупаци, престъпници и т.н. Но историята им е дала заслуженото…

 37. Васил Ковачев Отговор

  19.04.2020 в 13:26

  Нима мислите,че само в България има идиоти?

  • Пламен Отговор

   21.04.2020 в 17:40

   Нима мислите, че само в БГ има протестиращи?

 38. Сузана Отговор

  23.04.2020 в 12:00

  Направете текста да може да се копира моля, така ще е възможно да се превежда статията на няколко езика на фейсбук, не само на български. Напишете да се споделя само с кредитс ако това Ви притеснвва. Благодаря.

 39. K Отговор

  26.04.2020 в 8:03

  2 милиона заразени, както се цитира в статията, са 0,03% от световното население, което към момента наброява 7 793 538 521 Настоящо население.

 40. Пушещия човек Отговор

  30.04.2020 в 23:07

  г-н Пею Благов благодарности за статията.Повече хора като Вас и на така наречения „елит“ няма да му остане място на планетата.За съжаление понеже повечето хора които трябва да се спасят са овце и изцяло се водят по системата или по-скоро „Матрицата“ на елита.За планетата най-добре ще е да ни няма,така и така сме паразити.

 41. Мислещ Отговор

  07.05.2020 в 15:55

  Вие автори на статията сте по-големите манипулатори. Точно вие използвате страха на хората и им поднасяте информация която те искат да чуят, за да се успокоят, че вирусът не е страшен. И тогава кой си играе с психиката на народа?????????

 42. дасда Отговор

  13.05.2020 в 10:07

  И Путин лъже..

 43. лекар Отговор

  13.05.2020 в 10:08

  Авторе, би ли дошъл утре на работа с мене в отделенито с болни, без предпазни средства, и после да се прибереш при семейстовто си ?

 44. мхмх Отговор

  13.05.2020 в 19:56

  Всички сте откачалки. Пожелавам ви да хванете ковид-19 за да ви серат в устата като отидете в болницата. пожелавам ви го

  • Кура да ми ядеш Отговор

   31.12.2020 в 21:30

   Рак да те фане!

 45. панчо виля Отговор

  14.05.2020 в 8:21

  Подобно на българското „убийство“ на Папата, на „намерените“ оръжиш за масово поразяване на Хусеин, На Скрипалските измишльотини, така пламна и заля целия свят епидемията в Ухан точно в държавата с която янките водят неуспешни търговски войни. Всеки на местна почва се възползва от новината за да си реши свой проблем: Европа въведе карантина за да не тръгнат пак чернилките от Турция, Тръмп – за да не пълзят латиносите през границата която той не успява да построи, а наш Тиквун – защото страхът от стачки и митинги го побърква, а края на мандата е далече и със забрани и заплахи може и да устиска. Просто решение като самия него, но ще му свърши работа. Нищо че държавата се срина и последиците ще са трайни за години.

 46. Вулгарин съм Отговор

  26.05.2020 в 23:25

  Твоят мозък здрав ли е болньо ?

 47. Всичко звучи наистина много логично. Конспирациите винаги са били интересно четиво. Няма значение дали това е някакъв пъклен план на зъл гений. Вирусът е факт и се развива с геометрична прогресия. То е още новородено и не ми се мисли какво ще стане, когато му поникнат зъбки. Можем да изакаме и да видим от чиста доза бопитство, но можем да вземем мерки от сега, когато процентите са малки. Защото, става ли въпрос за човешки живот, не ми се слуша за проценти. Съгласен съм, че маските никаква защита от вируса, но са много добра защита срещу паниката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *