16-годишна Германка Разплака Света с Видео Срещу Мигрантите! (ШОКИРАЩО ВИДЕО)

Биби
16-годишната Биби Вилхайлм

16-годишното немско момиче Биби Вилхайлм пусна покъртително видео, в което  разказва за страха и ужаса, в който живеят тя и нейните съученички.

Бежанците са се настанили в Германия и всяват страх и ужас. Не смеем след 18 часа да излезем на улицата,  треперим, крием се по къщите си и то в собствената си страна! – казва момичето.  Биби директно  заявява, че канцлерът Ангела Меркел унищожава Германия и свободата на нейните жители.

Клипът само за няколко дни е събрал  стотици хиляди гледания, а под него непрекъснато валят коментари от момичета и жени, които живеят в страх и  се чувстват по същия начин в собствените си държави – уплашени и непрекъснато тормозени от мигрантите.  Над 80 процента от жените одобряват смелостта на ученичката да изкаже това, което те мислят отдавна и признават, че вече е трудно да си жена в ЕС, можеш всеки ден да станеш обект на се*суално посегателство, подигравки и дори изнасилване.
Къде са немските мъже, защо мълчат, защо не ни  защитят“, пита във видеообръщението си девойката. И разказва собствените си „срещи“  с мъже и момчета мюсюлмани по улиците.
nasilie_jeni

Биби дава примери на случки с нея  и други  познати момичета от 12 до 15-годишни, които  са били нападани освирквани, тормозени и  обиждани от мюсюлмани, понеже  ходили по тениски през лятото, или с къси панталонки, което арабите считали за неприлично и ги смятали за проститутки. Защо ние, децата и младежите трябва да растем в непрекъснат стрес и  страх? -пита момичето. Какво неморално има да излизаш по тениска, когато е горещо?

„Не мога да разбера защо бежанците се отнасят така с нас. Ние не сме мюсюлманки и не можем да се обличаме насила по техните правила. В края на краищата не сме отишли ние при тях да им нарушаваме обичаите, а те са дошли при нас. Не мога да разбера защо Германия не прави нищо да ни защити! Това е страшно! Защо Германия просто гледа какво се случва с нас, без да върши нищо? Ако някой знае, моля да ми обясни!  Мъже на Германия, не виждате ли, че  тези хора убиват жените ви и децата ви?

Политиците живеят охранявани по вилите си, пият  коктейли и говорят за толерантност. Каква толерантност, когато аз не мога да изляза на улицата и живея в доброволен затвор вкъщи? Хора, моля ви, помогнете ни, направете нещо, не разбирам вече в какъв свят живеем“, казва Биби.

Мои приятелки са се оплаквали в полицията, но и униформените не искали да помогнат, някои даже се смеели на момичетата и ги наричали глупави страхливи деца.

„Благодаря Ви, госпожо  Меркел, че убихте Германия! Изобщо не Ви уважавам вече! “ – завършва изявлението си германското момиче.

Фейсбук е изтрил оригиналното видео на Биби незнайно защо! Дали под давление на Меркел, или го смята за „реч на омразата“. Профилът на момчето е закрит, но много девойки и жени разпространяват казаното от нея, а то пари като горещ восък. Особено неолибералните политици – толерасти в ЕС.

https://youtu.be/E7fiRbLIn4A

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *