1500 лв. е тарифата на Маги Желязкова

Маги Желязкова си поиска 1500 кинта

Красивата моделка, а в последно време и водеща Маги Желязкова се е оценила на 1500 лева за 2 часа. Всъщност Маги е много вероятно да е консултирала тарифата си с дружката си Азис, защото толкова взема долу – горе и една чалгарка за подобен род ангажимент. Желаният хонорар на бившата миска стана публично достояние, защото Маги го заявила съвсем директно, за да се навие да участва в ревю. 1500 кинта Маги Желязкова си поискала само за 2 часа работа, като през повечето време дори щяла да си стои мирно и кротко, докато стилистите я глезят и разкрасяват.

Маги май се взе за фолк звезда

Хората, които поискали да се доверят на услугите на застаряващата моделка останали като гръмнати от нейната значително повишена самооценка особено по време на криза, когато най – търсените и млади моделки взимат средно по 500 лв.

Агенцията се опитала да се договори с алчната екзотична хубавица, но тя склонила да се качи на подиума за не по малко от 1000 лева. В крайна сметка обаче с многото си претенции Маги си спечелила само, евентуалните й работодатели да се откажат от нея и да наемат някоя достойна заместничка, която не лети в облаците.

Маги Желязкова се взе за фолк звезда и иска да лапа техните хонорари! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Маги, ако покажа само на жена ми 1500 лв. тя ще ми прави всичко онова което ти искаш да правиш за 2 ч. цяла година безплатно. Със златни нишки да ти е не струваш толкова. Една жена се притеснява 5 пъти: 1 когато за първи път прави секс, 2 когато за първи път изневерява, 3 когато за първи път взима пари за секс, 4 когато за първи път си плаща за секс, 5 когато за първи път като си плаща няма желаещи. Успех маце..

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.