Явор Бахаров Умира от Глад заради ВИП Брадър! Изпусна 200 бона! Виж Тук:

Явор номинЯвор Бахаров страшно се прецака  след скандалното си напускане или по-скоро изгонване от  „ВИП брадър“. 

Актьорът пресметнал, че ще спечели повече пари за по-кратко време ако избере да влезе в риалити шоуто, вместо да участва в нов сериал, за който го поканили. Тв. сагата се снима в момента и ще бъде пусната по една от националните ни телевизии през януари.

Сериалът е с доста дързък и с неочакван сюжет и ще прилепи зрителите към екрана. Ще се ползват и  ултрасъвременни методи на заснемане и монтаж, както и специални ефекти. Очаква се новият сериал да е по-силен от „Под прикритие“ и  да е на екран поне четири сезона, ако не и повече.
Явор Бахаров обаче вирнал нос, подходил  пренебрежително към предложението на младите продуценти, които са в основата на проекта и дори не прочел сценария. Казал, че е голям артист и ще участва само в големи продукции.

Не помогнали и обещанията на продуцентите, че за ролята си ще вземе 200 хиляди лева в рамките на две години. Той пресметнал, че за два месеца лежачка във ВИП Брадър ще изкара една четвърт от тях. Да не говорим, че „хитро“ измислил как да остане в Къщата само един месец, а после да „аут-кешне“.

Сметките му обаче излязоха криви. Той бе изгонен позорно от риалитито заради нагло изнудване на продуцентите, не взе нито стотинка и даже бе заплашен със съд да плаща неустойки заради нарушения договор.

След излизането си от Къщата къдрокоското се опитал да говори отново с хората, които му предложили роля в сериала, но мястото му вече било заето от друг и за него роля нямало.

Колегите на малкия Бахаров, които приели да снимат в новия филм, вече били преполовили снимките от първия сезон и сега Явор разчита единствено на заплатата си от театъра. А тя му стига колкото да си плаща квартирата и за алкохолно-ергенски вечери със съквартирантите.

Заради изцепката в Брадъра сега никъде не му предлагат роля, тъй като всеки се страхува Явор да не тръгне да го изнудва по същия начин, както направи с Нико Тупарев, разказват близки на закъсалия актьор.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/WsAZmrt3PTg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *