Шок и ужас! Американец си смени пола и забременя

амурекянуцМъж от Филаделфия забременя и роди след като с операции променил пола си, гръмнаха световните агенции.

29-годишният Кейдън Колман станал майка  преди две години при пълна секретност в частна болница, скрил странния факт,  но срещу солиден хонорар  го споделил пред медиите тези дни..

Той разказа, че с постоянния му Илайджа, с когото нямат брак,  разбрали, че ще стават родители, едва когато влязъл в петия лунарен месец. Изобщо не съм си и помислял, че мога да забременея, признава Колман.

В началото пиех мъжки хормони, докато исках да съм мъж. След операциите пиех женски хормони, за да приличам повече на жена.  Но чак пък да родя и през ум не ми е минавало.

Когато коремът му започнал да расте, той първо минал на диета, но  започнал да изпитва болки и дискомфорт. На шега казал на приятеля си, че може би  трябва да си купи тест за бременност, но нямал идея, че наистина трябвало да го направи. Накрая заради болките в стомаха отишъл на лекар и в болницата с огромна изненада установили, че носи бебе.

Имах чувството, че са ми сложили някаква възглавница вътре в стомаха. Като се разхождах по улиците, хората ме гледаха особено, защото наистина приличах на бременна жена, пък и бях такава, разказва Колман.

След като родил дъщеричка, той даже изпаднал в следродилна депресия, после напуснал работа, за да гледа детето, а партньорът му се заел с издръжката на семейството.

Двамата лудо обичат момиченцето, но не искат още деца. То пък се обръща към тях с „тате“ и все още не си задава въпроси защо няма майка, а има двама бащи.

Ща й разкажем всичко като порасне, сега е мъничка, категоричен е бащата-майка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.