Шок! Анахид Тачева се Отрече от Внучка си Деси Цонева! Виж Тук:

Деси шампанскоСлавната тв водеща Анахид Тачева е получила нервна криза, когато видяла появата на внучка си Деси Цонева във ВИП Брадър.

Говорителката, която беше любимка на цели поколения зрители, буквално онемяла, а после избухнала в сълзи, докато гледала фриволното държание на момичето, което й било доскоро най-близко до сърцето.

Димитър Цонев все още не е изстинал в гроба, а Деси  демонстрира палаво настроение в ефир, танцува до забрава с останалите, оголва дупе срещу зрителите и се залива от смях.

анахид тачева

Дежурните й думи: „Татко не иска да скърбим“ вече се изтъркаха и явно не важат за баба й, която носи строг траур  и смята, че в семейството трябва да почетат с уважение и прилично държание починалия й син.

деси танци„Вече нямам внучка! Толкова обичах това момиче, а то ни изложи  и ни засрами пред цяла България. Не желая да се нарича моя наследница и да свързват името й по какъвто и да било начин с мен!” – избухнала през сълзи  Анахид пред свои приятелки.

Жана бутилка„Поне да го беше направила по-късно. Поне да бяха минали 40 дни – щях да я разбера – такава й е професията. Но да влизаш по сутиен в едно предаване, в което те гледа цяла България, да се чекнеш с най-късите полички, да танцуваш до зари на купона, това не се вмества в представите ми за добро поведение.

Тя слага петно върху фамилията, което дълго време няма да можем да изчистим“, въздишала тъжно Анахид.

На внучка й обаче не й пука какво мисли баба й и продължава да се разголва на екрана, където всички останали ВИП-ове са облечени прилично и се държат подобаващо.

Освен това Деси Цонева пие непрекъснато, а гласът й е прегракнал от смях и многото цигари, които пуши една след друга.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *