Фънки откровено: Аз съм лайно!

Фънки рокляДимитър Ковачев – Фънки, който гостува пръв  в новия сезон на „Търси се“ изтърси в ефир: Аз съм едно пълно лайно!

С това си откровение китаристът успя да шокира водещите, които буквално заекнаха, не знаейки как да реагират. Освен това той се появи по…розова рокля.

Какви са тези хвалебствени песнопения тук, не съм умрял, ядоса се пълничкият шоумен. Първо дадоха на запис децата му, които го нарекоха най-добрия баща. Глупости! Не съм ги гледал, един памперс даже не съм им сменил, защото като се сетя какво има вътре и бягам, каза откровено той.

След това се изредиха куп приятели и близки да го хвалят. Е, какво ме хвалите – ядем пием и се веселим. Те това е, избъбра той.

Майка му пак  го издаде, че е като малък бягал от детската градина на два пъти, тя се стреснала и го оставила вкъщи и не го пратила повече на забавачка. Е, това вече е вярно, изсумтя гордо промоутерът.

Той  разкри рецептата за дълъг и безконфликтен  семеен живот. Важното е да не сте много заедно. С жена ми си имаме отделен живот, тя се весели  с приятелки, аз ходя с приятели по сбирки, гледаме много да не се засичаме и затова вечно се обичаме.  Ако се бяхме лепнали един за друг като пощенски марки, не смея да прогнозирам какво щеше да стане, разсмя се дебеланкото.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.