Ужас! Травестит Налази Веселин Маринов! Виж Тук:

ДженифърВеселин Маринов остана втрещен от появата на Мис Травестит 2015 – Дженифър Бенедикшън в шоуто „Пееш или лъжеш“.
Роденото като Костадин същество, което денем се подвизава като мъж, а нощно време се преобразява в приказно красива „жрица“, се представи в шоуто като изгряваща певица, която разаботва честно и почтено хонорари по нощните клубове с микрофон в ръка.
Веско беше четвъртият поред ментор и трябваше да избере щастливецът, който ще пее в дует с него на Нова година.

Веско молбаРентгеновото око на певеца обаче безпогрешно различи фалша както в пеенето, така и в нахаканата дамска визия гримирания до ушите травестит. И категорично реши да го изгони. Прекалено пошло изглежда за сцена, отсече старомодният Маринов.

Според правилата на играта Дженифър Бенедикшън запя на сбогуване, но го стори като слоница, стъпила на ухото си и накара Веско да скочи от мястото си, да се прекръсти и да плюе в пазвата си.

„Лично аз не мога да приема подобни личности на сцена, дори да можеха да пеят“, призна си Маринов.

Зрители забелязаха обаче, че култовият шлагерен изпълнител за жалост се впечатлява повече от външността на кандидатите, отколкото от вокалните им умения. И акцентират върху това как Маринов на няколко пъти се объркал и изгонил истински певци.

Журито му предложи на шега да звънне на приятеля си Цветан Цветанов да им разучи бързо биографиите, докато траят рекламите.

Веселин ядосанВеско обаче не послуша и съветниците си и си избра най-атрактивната мацка, която му подхождала по височина и щял да стане страхотен дует. Момата наистина беше хубава, но когато запя, Веско се изпоти целия и едва не изпусна микрофона.

По-фалшиво пееща кандидатка не сме имали досега, казаха през смях от журито.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.