Тодор Славков обеща: За два месеца ще изпия колата!

Тодор бутилкаНай-после изтрезнял, Тодор Славков бе спипан от журналисти, където даде първото си и засега единствено интервю след  победата си в Брадъра.

На въпроса какво ще прави със спечелената кола, той отговори, без да се замисли – ще я изпия. Първо обяви, че ще го стори за един месец, но реши, че дори за неговия капацитет срокът е прекалено малък и се поправи – добре де, за два месеца. И то с приятели. Ще събера най-верните си другари и ще опънем яка трапеза, докато й изпием дори последната джанта, ухили се широко той.

Малък Тошко беше единственият победител в Биг Брадър ол старс, който отсвири задължителното сутрешно интервю и не се появи при Гала. Причината беше ясна. Той така се беше отцепил на финала, че даже и не разбра, че е спечелил. Съквартиранти и продуценти се бяха постарали  да го напият до такава степен, та да не знае къде се намира. След това го поканиха на купон, а той завърши празника в дискотека, където пък студентки едва го влачеха, за да си снимат с него.

След като изтрезня, Тодор потъна в дълбока нелегалност. Той изгледал епизодите от предаването и потънал от срам. Изпаднал в самобичуващо състояние и няколко дни не смеел да погледне никого в очите, особено малката си дъщеря.

Скоро обаче си върнал чувството за хумор и обявил, че ще продаде колата и ще я изпие.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/wfa_jWnG4-E

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *