Софи Маринова спешно търси мъж да й направи бебе

1

Софи Маринова голямаПевицата Софи Маринова силно се надява, че тази година ще срещне „другарчето си“ в живота, тъй като знаела, че когато много мечтае за нещо, то се сбъдва.

Тя твърди, че ако силно искаш нещо, може да го предизвикаш. Още от малка тя била твърдо убедена, че е различна от семейството си и ще си остане сама в живота и  сякаш сама е предизвикала това да стане факт.

Затова сега е решила да мисли само положително, за да може да насочи съдбата да я срещне с мъжа, с когото ще направят семейство тя  ще роди още едно дете. Майка ми имаше много деца, мечтаех да съм като нея, а досега, вече на 40 години, все си стоя само с едно, оплаква се тя.

Певицата ще търси любовта навсякъде, дори в редиците на феновете си, както станало  със случайната й бременност. Досега тя доста се огранчавала, била придирчива, избирала, а мъжете в живота й  се броят на пърсти – бащата на сина й Лоренцо – Петър, а после синът му Дачо, с когото  Софи имаше серозна и дълга връзка, все  били хора, свързани с работата й. Сега тя смята, че ще е  добре бъдещата й половинка да няма нищо общо с музиката.

Певицата признава, че мъжете бързо й  омръзват и просто я задушават, затова не завързва продължителни връзки. Не искам да съм залепена за този, с когото живея и той за мен. Всеки трябва да си има работа, да се занимава със своите неща и да не се бърка в работата на другия, нито пък да го пита всяка минута къде отива. Не харесвам обсебването, а мъжете досега винаги са се опитвали да ме обсебят и даже да ми забранят да пея и да ме вържат вкъщи, признава певицата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *