СЛУЧАЙНИТЕ СЪВПАДЕНИЯ В ГАЗА, РУСИЯ, СЛОВАКИЯ И ИРАН

След унищожението на един милион палестинци в Газа – защото се говори за милион и половина бежанци в Рафа, а за останали живи в северната част на анклава, превърнат в скотобойна, вече въобще не се споменава – след касапницата в Крокус, Москва и страховития атентат срещу словашкия премиер Фицо, с който фактически бе сложен край на политическата му дейност, ето че „катастрофа с хеликоптер“ отне живота на иранския президент Раиси и на външния министър на Иран. Това се случва подир експлозиите в Керман, унищожили над 100 висши офицери и цивилни граждани на гроба на убития в Ирак ген.Сулеймани при отбелязване на четвъртата годишнина от гибелта му. И след „прецизната“ бомбена атака срещу иранското консулство в Дамаск, която също покоси високопоставени ирански военни.

Ама ей, да не си помислите, че става въпрос за верига от терористични актове и да хвърлите вината върху „обичайните заподозрени“, тартори на подривната дейност, които от триста години насам трепят всички читави личности по света, включително президента Кенеди! Нямате право да си въобразявате подобни нелепости, защото БХК, NOVA, bTV, „Дневник“ и „фрогнюз“ ще ви включат в един списък. Между изброените казуси няма никаква връзка – всичко е чиста случайност, която също по чиста случайност се разгръща в последните дни, седмици и месеци. Откакто се разбра, че хазарската мафия, яхнала малоруския народ, няма повече шансове и ще трябва да се изнася по тихоокеанските острови или в парагвайските бункери, до скоро обитавани от нацистките палачи – те вече измряха и украинските касапи могат спокойно да се нанесат в тях.

С моя перверзен акъл си мисля, че Фицо и Раиси няма да са последните жертви. Животът на всички лидери, които правят усилия да опазят народите си от глобалната неолиберална чума, е в непосредствена опасност. Виж, Боко Банкянски, Кирчо баеПетков и свитата му от олигофрени, ген. Гном, Ицо Мравояда и всички тям подобни паразити, могат да си живуркат спокойно. Никой няма да пипне и Си, защото устроят ли му атентат, една държавица в Близкия Изток, която наскоро се удостои с приз на Евровизията, тутакси ще хвръкне във въздуха и от нея ще остане само струйка дим.

Ето какво писах неотдавна в статията си „Варварство и цивилизация“, публикувана от Скандално.нет на 10.12.2023 г.:

„В Украйна и Палестина глобалистите се опозориха, измамите и зверската им жестокост станаха явни пред целия свят ( днешна бележка – в Газа бяха открити трупове на палестинци с разпорени празни утроби и извадени органи, а до световната общност достигнаха сведения за чудовищни изтезания над палестинци в израелските затвори, според публикации в „свободно слово“ и „критично.бг“, М.В. ). На бойните полета те са в паника. Но трябва ли това да ни успокоява? Ни най-малко, защото всички инструменти за угнетяване на човечеството продължават да бъдат в техни ръце. След краха на „контранаступа“ им в Украйна и моралния им провал в Газа, както и подир удара през пръстите, нанесен им от Китай по отношение на Тайван, глобалистите най-вероятно ще преминат към мащабна терористична война по цялата планета.

Тя ще се разгърне в Европа и в самата територия на Русия, в Иран и останалите мюсюлмански държави, в Латинска Америка, а може би и в Китай ( вмъквам днешна забележка – едва ли терористите ще се осмелят да посегнат на високопоставените лидери на Поднебесната, М.В. ). 

Петата колона в целия свят ще бъде вдигната на бойна нога. Ураган от тероризъм ще залее европейските метрополии в такъв мащаб, че избухващите от време на време в Париж безредици, ще ни се струват невинно парти в детска градина. Ционистите имат огромен подривен опит – спомнете си атентатите в царска Русия преди революцията, спомнете си почти всички големи и малки покушения от три века насам (…).

Голямата война тепърва започва. Това, което ни бе представено досега, беше само увертюрата, загряващите скечове, шегичките. Оттук нататък никой няма да си прави труда да ни сервира „пропаганда“. Ще се играе с открити карти. Бум за несъгласните, концлагер и чип за покорните. 

Как ще стане това? С вълна от тероризъм и политически убийства. С невиждана цензура, пред която Хитлеровата бледнее като излинял тапет. С доноси. С едно всевиждащо око, което ще ни следи още докато се излежаваме в утробата на родител номер едно.  

И с болести, с вируси, с пЛандемии… Няма да си закриваме биолабораториите зер, пари сме печатали за тях.

Ето това е пътят към създаване на новата глобална „цивилизация“, която ще победи „варварството“.

*

„Случайната катастрофа“ на хеликоптера на Раиси която обезглави иранското правителство, определям като поредната арогантна провокация срещу Персия, целяща да я принуди да започне открита война с ционизма, за която тя още не е готова. И този конфликт е с потенциал да прерасне в световна ядрена война. Глобалистите не могат да си намерят място от превъзбуда. Путин каза: За какво ни е свят, в който няма да я има Русия. Но на подобна позиция са и англосаксонските глобалисти: „За какво ни е свят, в който ние вече няма да сме на върха на хранителната верига“. Затова са готови да стигнат до ръба, избивайки поне милиард души, безразсъдно рискувайки дори унищожението на човешката цивилизация.

Автор: Милена Върбанова

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

24 коментара

  1. Рядък коментар, който няма да се появи в коя да е родна медия. Ами вижте изказването на един улегнал дипломат, говорещ няколко езика, устремил се твърдо към евродепутатството, което направи вече един куп милионери като Джамбаския и Александър Йорданов. За г-н Тафров иде реч, кандидат от ПП.

  2. Не знам дали сте права за глобалистите, защото глобалистите не искаха да се разваля Китай и те укротиха агресията срещу Китай и изобщо, техни хора имат бизнес там.

  3. Хомосексуалистът Тафров навремето беше въшливо търговче на стари книжки на площад „Славейков“. Звездата му изгря, когато некадърното адвокатче Филип Димитров, израелтянин и негов любовник, стана министър-председател на България.

  4. Това е “планът” им.
    Но, както се беше изразил съфорумник: “Последната дума е на Бог”.

  5. Очевидно сте единствената в България, чието мнение съвпада с моето по повод Русия. А там, макар и да се премълчава от всеки е пълно с милиони брадати сирийски майки, които вече изнасилват рускини, бият и стрелят по руснаци по улиците.
    Какво ли ще се случи след няколко месеца, когато православните мъже понамалеят във войните? Не чака ли Русия същия сценарий, който готвят за постхристиянска Европа?
    Брадатите в милиони видия заявяват вече, че са там за да им вземат жените, да изколят православните прасета ……. а полицията като при нас ги варди от местните Динковци.
    Но пък иначе помиярите им в сорсоидните медии не спират да наричат българите предатели. Русия си е чисто и просто една по-голяма България, която също се ислямизира с бързи темпове и няма как да мине без гражданска война. А чакащите помощ от Путин, ще има още много да чакат, пък ако дочакат идването, може да е придружено с обрязване или подстригване с 30-40 см.
    Напълно съм съгласен със „случайностите“ за всички изброени атентати, както и за пропуснатите от внезапна смърт.

    • Къде точно в Русия брадати майки стрелят по руснаци и изнасилват рускини?
      В кой град?
      Да питам едни хора от първо лице единствено число.
      Дали е вярно.
      Нема такова нещо, братко. Някой жестоко те е излъгал.
      Все пак цитирай координати. Да проверя.
      Ще дам обратна връзка.
      До минути.

      • Ха-ха- ще ти спестя реакцията:)
        От раша:)
        Специални поздрави имаш.
        От С.П.
        :)

      • Кво’ да се прави наивници като мен лесно се подлъгват.
        За координати ……. снимки и филми питай руските медии, които също като в „цивилизована и демократична“ България крият фактите.
        Търси в телеграм и хванатите талибани как се извиняват на руснаците, след като са яли бой. Но това не отменя фактите, че Русия като у нас се пълни с милиони таранбуки, чакащи сигнал да започнат кланета на православните прасета.

      • Ти си прав. Както винаги:)
        С най-добри чувства:
        М.

      • Това да не е тънък намек, че тая лоши чувства към теб или руснаците :)

      • Приятелю- къде стигна?
        Внимавай с мислите и ума- като кон са.
        Или му хващаш юздите, или те отнася.
        За твое успокоение- от моя страна имаш съмишленик, независимо от различията ни:)
        Що се отнася до рашките- едва ли си срещал по- широко скроена нация. Която не таи злоба.
        И-каквото и да ти втълпяват- те ни обичат искрено.

      • Нещо не си ме разбрала. Дори през ум не ми е минавало, че руснаците са тръгнали да ни мразят, или пък аз ще взема да намразя освободителите на народа ми, с които хора от моя род са воювали заедно.
        Казвам, че в Русия има много медии, които имат същите господари като нашите и не спират от 30 г. да внушават на руснаците, какви мръсни предатели сме, въпреки хилядите факти, че техните „политици“ предатели хвърлиха България в ръцете на сатаната. Внушават на народа си, че сме били воювали против тях в две войни, макар да сме воювали 4 пъти и то все на българска територия.
        Та прави малко разлика между „руски“ медии, „руски“ управляващи, „руската“ манипулираща „интелигенция“ (която в повечето случаи е от чифути) и руския народ.
        Аз лично не бих искал за нищо на света да ме свързват с желю, коня, пУси, мадритскиятшмекер, мутрьопръстовете, кирчо, кокорчо…. и останалата предателска обслужваща британоционизма паплач.
        Не съм казвал, че не сме съмишленици, тъй като каквито и различия да имаме, гледаме в една посока.

  6. До FUCK EU,
    УВАЖАЕМИ FUCK EU, НЕЩО ВИНАГИ МЕ Е СМУЩАВАЛО ВЪВ ВАШИТЕ постове, специално на този сайт. Днес най-просле открих какво. Намирам, че ние с Вас сме интелектуални близнаци. Но аз съм и оптимист. И в друго време Русия се е борила със своите вътрешни врагове. Преди дни чух по интернет, как един мой и Ваш съвременник – руснак, нарича парада за 9 май и шествието на Безсмъртнния полк в Москва „Карнавал“. Едва ли е възможно по-голямо падение за един руснак. Те също си имат вътрешни проблеми – дори Путин ни заяви в прав текст „Мы больше на братушки“. Но Русия е богатирска държава – жалкото е, че ние не му помагаме а вече му и пречим. За брадатите жени – не,нямат шанс в Русия. Рускините не са по-малък чешит от нашите жени. Бързо превъртат кинтите и след това настава ад – но студен ад!Рязан, там няма шанс – пука от студ на втория ден. Бил съм по-насевер от тук. Няма нито едно мургаво лице на улицата – само местни сибиряци, които няма да уважат брадатите жени но могат да им отрежат главите за по-малко от миг. Който се закача с руснаци на тяхна територия е едва оживял за малко глупак. Поздрави и не съм оттеглил поканати си да ми гостувате във Варна.

    • Аз не коментирам до колко имат шанс брадатите в Русия, а че и там се готви същия сценарий. Нещата не опират до оптимизъм, или песимизъм а до факти.
      Колко да нямат шанс, след като офиц. православните в Русия са до 80 000 000, значи останалите 80 са резаци?
      Благодаря още веднъж за поканата, ще видим какво ще измислим по въпроса.

    • Колкото за 9-ти май.
      На знам дали е широко известно, но и в Русия има сорсоиди и „интелектуалци“ като при нас. Така че е съвсем нормално техните медиите да плюят цивилизацията си. Същата тази чифутска паплач плюе медийно и по България от десетилетия, същите са на власт и в българската област македония…..
      На някой от тях взе да им идва акъла, след като заминаха на запад, където ги ограбиха, еб@ха и се гавреха с тях, но аз си оставам на мнението – веднъж предател, завинаги предател.

  7. „Посолството на Иран в София: Президентът и делегацията бяха убити“ Свободно слово. Е може наистина да се види веруюто на г-н Стефан Тафров днес „Тв евродебат: Крясъци в ефира, Велизар Енчев и Стефан Тафров в остра словесна схватка“ Никой не напомня колко МИЛИОНА жертви дадоха интервенциите на Щатите в Либия, Югославия, в Сирия и Ирак, цели четири милиона.В Афганистан те линчуваха цели десет години срещу всякакви международни норми. Същите и сега продължават да крадат петрола на Сирия. И на всичко това Русия била агресор.Цялата болка на демократичния Запад беше, че Американците не можаха да си инсталират военните бази под носа на Русия, както са го направили навсякъде другаде, цели ОСЕМСТОТИН броя. Е нашият Тафров не е ли чул всичко това, само една книга ли е прочел като Бойко??

    • Не помня кой беше казал: “По-лесно ми е да разговарям с някой, който не е прочел нито една книга, отколкото с някой- прочел две”:)

  8. Възможно ли е обединението на българския народ, обединение между бедняци и милионери, между такива с евроатлантическо мислене и русофили, между православни и хора с джендърско поведение, между такива бисери, не слизащи от медиите и всички останали. Освен Огнянчо Стефанов от жабешки новини има още един бисер-Евгени Чертовскй с обръщение към президента „Другарю фатмак, хайде на бас, че Русия може да бъде победена“- lupa.bg. От него има още няколко бисера все в същата медия.

    • Веднага Ви отговарям:
      Промените в обществото са възможни от малки групи хора- обединени от една цел и идея.
      Темата е дълга.
      Не е възможно да се случи от “тълпата”.
      Дано това донякъде е отговор на въпроса Ви:)
      Във вихъра има център. Вихрушката се върти около центъра. Центърът винаги е стоически стабилен.
      Физика:)

      • Идеята за тълпата е доста опасна-тъй като е психологически доказано, че в тълпата самосъзнанието на всеки участник се принизява до най-ниското такова на всички останали участници.
        Друга е картината в по-малки групи.
        Там колективното съзнание е на много по високо ниво от общия математически сбор от съзнанията на участниците.
        Това е част от философията на Юнг-която според мен има много бъгове, но точно за това е бил прав.
        Моят извод-изхождайки от тази перспектива и физиката- промените се извършват точно от тези “ядра” на малки групи хора. Отвътре навън-не отвън навътре.
        Чисто практически-да създаваме такива групи и ядра.
        Това вече се случва.

    • Не мисля,че обединение може да има…! Докато българина мисли – „аз да съм добре,а на другите им е.и майк@та!“ … Крайния индивидуализъм е преминал в егоизъм…

  9. Държа да кажа- че освен проучванията ми за философията на Юнг, Фройд- който явно е бил х@зар и няма нито един излекуван пациент- очите ми отвори един българин, психотерапевт- Иво Величков.
    Преди да чуя неговите разсъждения и изслушам всичките му участия във всевъзможни подкасти- знаех, че нещо хич не е наред с конвенционалната “психология”.
    Убедих се.
    Внимавайте много в какви “учения” вярвате.
    Защо въвличам психологията в тези теми-защото сме опитни зайчета в психоексперимент.
    Ние сме емоционални същества.
    “Те” си играят с емоциите ни.
    Характерното за психопата.
    Горещо ви препоръчвам да чуете Иво Величков.
    Знанието е сила!

  10. Я някой да каже Смешка Ръбова не се е ли събуждала скоро с нови просветления от разговорите със сатанисти? Да ни осветли с нови пророчества на ванга, вангю, дъноф, мъноф или някоя плеймейтка, как ще цъФнем, вържем и завладеем европа, света и галактиката…….. ама като се събуди юнака балкански :)
    Имаше и още една луда баба – звездобройка забравих и името

  11. Веднага навързах Юнг, Фройд, Ванга и съвременната психология!
    Бравус, желязна логика!
    С такива българи само добро ни чака!
    “Плодете се и множете се!”
    Комплексът за малоценност не прощава!
    Нито стремежът към свръхкомпенсация- когато ти липсва десния мозъчен дял:)

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.