Сеч! Румен Радев е пълен провал като президент, трябва да си ходи! Вижте кой го казва!

Румен Радев е пълен провал като президент, той просто трябва да си ходи.

Това заяви достолепно и авторитетно  по Канал 3 депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров.  „Аз съм сигурен, че ако в момента има нови избори, той няма да вземе и половината от гласовете, които получи ей така по инерция. Хората не го познаваха и гласуваха за него, но сега го познават и съм сигурен, че няма да пуснат бюлетина втори път.

Той проявява тотална неспособност да ръководи държавата, просто не  става за тази работа, няма и поддръжници. Като пример за безволевост и нерешителност на президента, политологът даде факта, че не уволнил съветника си Христо Узунов, който участвал преди години в маскен бал с костюм на Хитлер. Както си ръководи екипа, така ръководи и държавата, беше категоричен  Тодоров.

Още преди седмица Skandalno.net предупреди, че ГЕРБ започва война на всички фронтове срещу президента Радев. Тогава някои читатели бяха скептици и ни обвиниха в силни думи. Но думите ни бяха доказани веднага с атаката и срещу президентшата и изказването й за хомопарадите, а сега ГЕРБ пуска най-новото си оръжие Антон Тодоров, който пък обявява, че президентът за нищо не става.

Една вметка – кой е всъщност Антон Тодоров. Богомил Бонев го нарича водопроводчик, преквалифицрал се в политолог.

Член на СДС, които беше най-големият критик на ГЕРБ и Бойко Борисов през първия мандат на ББ. Яростен противник на партизанските унуки и най-вече на Лиляна Павлова. По време на втория мандат някой му затвори устата или той си я затвори сам, защото неочаквано започна да изнася лекции по политология пред Старейшините на партията.

Попитан дали е фен на  ГЕРБ, той уточни разпалено /цитираме/:

„Не съм фен на ГЕРБ, бил съм член  на една единствена партия – СДС. Винаги съм гласувал само за нея, определям се като „синя каска“, бил съм ръководител на областно ниво, а  от 2009 година не гласувам за никого!“.

И още: „Аз съм вярващ и честен християнин, мен никога не могат да ме купят, не съм получил нито лев за лекцията си, или нещо друго, не се отказвам от идеите си!“

Е как да не попитаме сега какво прави господин Тодоров в парламента и то от квотата на ГЕРБ?! След като е праволинеен, не се отказва от идеите си, защитава тезите си безплатно и с голи гърди?

Да си промениш убежденията и да еволюираш, както и да е. Възможно е. Но да отидеш при противника и да станеш депутат от неговата листа, си е търговия от най-префинен тип. Търговия със съвест или с нещо друго, кой както иска, така да го нарича.

Как така въпросният Тодоров изчисли, че в момента ще гласуват само половината поддръжници на президента, а самият президент за нищо не става?

Има ли някакво социологическо проучване, на което да стъпи? Официални данни, които да цитира? Или отдръпването на електората е само в неговата глава?

Направил ли си е труда поне да надникне в социалните мрежи и да види колко хора защитават Радев и споделят действията му и колко са против?

Как така си залага името на политолог, пускайки непроверени твърдения в ефир?

Тогава ние пък, без да проверяваме, можем да заявим, че господинът просто се е продал.

Първо за депутатско място, после за глашатай и телевизионен манипулатор.

При Борисов нищо не става без знанието му и без предварително съгласуване.

А самият той обяви негласна война на президента и послушковците му веднага изпълзяха от дупките.

Пък войната ще е дълга. Цели четири години. Винету ясно заяви, че ще се кандидатира за президент следващия мандат. Ами ако Радев се кандидатира за втори?

Затова атаката започва отсега.

Дръж се, народе!

Хляб няма да има,  но за сметка на това зрелища – бол!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

29 коментара

  1. Да се консултира въпросният Тодоров с психотерапевт И след 4 години Радев ще има повече подкрепа от охранителят Борисов

    • СПЕШНА КОНСУЛТАЦИЯ С ПСИХОТЕРАПЕВТ ИМАТ ВСИЧКИ ДЕПУТАТИ И ПОЛИТИЦИ ОТ ГЕРБ. ОСОБЕННО ГОЛЯМАТА ГЛАВА ПОЗНАЙ КОЙ Е ТОЙ ОТ ПЪРВИЯ ПЪТ………БРАВО!!!
      Той е харизматичният лидер, който си проправя път с лакти. Той е диктаторът, който унищожава народа си, за да угоди на егото си или на страховете си. Рационален спор с него е невъзможен, заради моралния му релативизъм и склонността му да изопачава фактите. Не понася критика, заради чувството му за превъзходство.Приема дори случайни реплики или действия за персонални атаки срещу себе си и реагира на тях с нарцистичен гняв. Често е замесен в нелегални деяния, защото за нарцисиста не съществуват други правила, освен неговите собствени.
      • Има преувеличено чувство за собствена важност (например преувеличени постижения и таланти, очаква да бъдат признат като по-висш без съизмерими постижения).
      • Обзет е с фантазии за неограничен успех, власт, блясък, красота, или идеална любов.
      • Счита, че е „специален“ и може да бъде разбран само от, или трябва да бъде свързван само с хора или институции, имащи специален или висок статус.
      • Изисква прекомерно възхищение.
      • Има чувство за вродена правота.
      • Егоистично се възползва от другите, за да постигне целите си.
      • Липсва му емпатия (съчувствие към останалите).
      • Често завижда на другите или вярва, че другите му завиждат.
      • Държи се арогантно, надменно, снизходително, или презрително.
      Изброените по-горе точки са деветте симптома, според Световната Здравна Организация, на Нарцистичното Разстройство на Личността (Narcissistic Personality Disorder).
      За да бъде определен някой като клиничен нарцисист, е нужно да прите Самият баща на психоанализата, Зигмунд Фройд, е приемал да лекува всякакви пациенти, с изключение на такива, при които лудостта има нарцистични корени.
      :

  2. Е тези подмолни и дволични личности много ги мразя ,колко ти платиха за да говориш така,направете избури,че гледай кой ще спечели всички сте измекяри в тоя Герб бе за пари сте там

  3. Да,нали вашият вампир Цецка Цачева щеше по-добре да се справи,колкото сега се справя със съдебните реформи!Народа го избра и аз съм сигурна,че пак ще го избере,затова газ покажете!

  4. Върховният главно командващ на ПП (Противопожарната безопасност – моля за извинение достойните огнеборци; Политическа партия ) ГЕРБ от време оно имаше нужда от едно псе да лае и отклонява вниманието на обществеността от неотложните стотици проблеми налегнали управляващите държавата. Ама псето и то е животно и то душа носи лае лае па спре да си почине и вземе въздух. Да ама ГЕРБ-аджиите не дават и дума да става за пауза от отчаяния си лай . Ей „го вна “ Бойко лая лая па се умори да вменява всякакви прегрешения на Станишев; Ради Радев си изплю сливиците да лае срещу “ енергийната мафия “ Р.Овч. Гном извинете ген. Танас Танасов още припява за Орешарски. И сега като вече не е парламентарна фигура ? Кой ще лае Мястото е вакантмо : Ей го иде Юнака социолог набеденост ама вече и депутат Тоню Тодороф ! Както дядо ми казваше “ като, че ли в един г.з и липов х.й са правени ! Не се плаши народе цялата тази маса от “ некачествен матрял“ за която думаше пред сънародниците ни в Чикаго “ любимеца на народа “ от злоба ще се само изяде ! Светлото бъдеще макар и далеко за нас ще изгрее над българите, ако се преборят с домографския апокалипсис ! То и аз вече съм дядо на 70 годинки

  5. ХА-ХА-ХА…
    .
    – От активисти от прайда на Лозан Панов, акъл не искам…!!!
    .

  6. Типично е политиците ни да се плюят взаимно, особено тези дето и за политици не стават. Причината е че не стават за някаква друга полезна професия! Има ли наивници?

  7. Значи този измекяр, който до вчера поливаше като дъждовална машина с плюнки Бойко, за да му крепи топките сега, казва кой е годен и кой не за политик! Мале, мале, в тази откачена държава и лудите не са както трябва луди! Тончо, недей бе! Заради такива СДСари напуснах СДС още през 1997 г., когато един пишман доктор, който като оглави градското СДС и след като го набута в трета глуха, кацна на рязаната клонка на ДПС.
    Аман от мъжки педерасти в политиката!

  8. mijiturkata izpalzia po narejdane na boiko ubiesa na naroda no naroda obicha general radev naroda e s radev i bratska rusia

  9. rodinata i naroda sa v tova sastoianie zastoto se upravliavat nai losia choveski material maloumnika borisav

  10. защо им давате трибуна на такива хора които определено имат нужда от лекарска помош аз въобще не му обръщам внимание той отдавна е дискредитиран и вече събужда само съжаление.

  11. „Шайката”, за няколко години еволюира така, както други животни еволюират за милиони. При това остава „честен”,
    „праволинеен” и… депутат!

  12. Мислех че лумпените са се свършили ама съм се лъгал. На тоя му трябват три жени: едната да го държи за ръцете, другата за ушите и третата да му се…ре в устата.

  13. Антонка ми е кандидатка за минетчия и иска да прави конкуренция на Янка Янева и Веленка Сидерова.

  14. za 27 godini rumen radev e nai golemia boji dar za naroda vseki den blagodaria na gospod za general radev

  15. Такива като Антон Тодоров са просто жалки. Смешник, чиито бръщолевения не почиват на никакви проучвания или факти. Меко казано, малоумно е да не вижда, че народът не само, че харесва Румен Радев, но и много повече – повечето считат, че това е първият и единствен свестен президент на България. Дори и тези, които не са гласували за него признават, че е достоен българин. Същото важи с пълна сила и за съпругата му – умна и достойна! До тоя момент и двамата непрекъснато доказват, че работят за България.
    Кликата не спира да плюе по тях, но помията не застига честните хора.
    Нека продажниците да знаят, че Румен Радев е обичан от българите и никакви манипулации с личността му не вървят!

  16. Ще ви кажа две български поговорки:волът като рови…пръста върху гърбът ми пада.

    -Кучетата си лаят.а керванът си върви.

  17. Ген. Радев, като президент, допусна грешка: трябваше да сече главите на ламята, но …сега те плюят по него а утре ще го задушат. В тази позиция /ген.Радев като президент/печелят само тези, които са мотивирани от любовта на Народа си и са безкомпромисно решителни! Световни примери много.

  18. Достоен българин.Достоен Човек.Достоен генерал.Господин Президент радвате се на народната любов и това вбесява продажните душици,но колкото да се мъчат да ви злепоставят-не успяват,защото сте истински,защото сте честен и отстоявате всичко,което е добро за нашата Родина.Гордеем се с Вас господин Президент!ч

  19. 11 uli 2017 general radev radvaite se na narodnata lubov nie naroda na balgaria zastavame platno do vas i vinadi s vas da jivee general radev da jivee bratska rusia

  20. )-0-0-0,koi beche tozi a.todorov,mai ot debilite.Eto dokazatelstvo za pravotata na uvagaemia gospodin Hristov…

  21. Този глупак не чете лин вестници? Нали почти всеки месец се правят проучвания на общественото мнение! И в тези проучвания Радев е НЕИЗМЕННО на първо място !И ако една агенция поддържа БСП, по повечето поддържат ГЕРБ. Ама и при тях (колкото и да не им се иска) резултатът е същия!

  22. Интересно, че няма нито един коментар в защита на този интригант, подлец и предател. Дори и върлите ГЕЛБ-ерасти са отвратени от него. Ей, мъжкка проститутко прави си извода.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *