САЩ с нов политически проект! Ето кой ще управлява България след Борисов:

Вече 30 години България е колония на САЩ и като такава тя не избира кой да я управлява. Управленските ни проекти се съставят и назначават от Вашингтон, а изборите са само камуфлаж за пред маргинализираното и наивно местно население. СДС, НДСВ и ГЕРБ са американски проекти, така както са с американско финансиране и всички десни микро-партийки и мрежата от хиляди неправителствени организации – НПО. И то не само у нас, а в целия Европейски съюз. САЩ не желаят лява партия да управлява която и да е от колониите им, включително и България. Това би им създало проблеми с политиката на експлоатация, която прилагат във всичките си подмандатни територии. А директивата им за България е: БСП да не взима никога властта. И за целта от години изборите в България се фалшифицират. За това съдействат ЦИК, социологическите агенции, всевъзможни политически НПО-институти и медии – до една на грантово финансиране от САЩ. Затова е и силно лансираната през последните години анти-комунистическа пропаганда, прокарвана под натиск и добре заплатено чрез медиите, културните институти, образователното министерство и пр.

Нито един български премиер от Филип Димитров до Бойко Борисов (с изключение на Жан Виденов) не е поел този пост преди да мине курс по идеологическа подготовка в Съединените щати и без одобрението на американците. Същото се отнася и за министрите ни на външните работи, на културата и образованието, както и за поста Главен прокурор. Всички български държавни и обществени институции преливат от про-американски агенти за влияние и контрол – ще ги познаете по грантовото им US-финансиране.

На 4 април, 2021 г. в България ще се проведат избори. Управляващият и в момента колонията България американски политически проект ГЕРБ е морално изхабен и спешно трябва да бъде заменен с друг. Друг популистки проект, който да бъде рейтингово напомпан и да отклони вниманието на потъналите в бедност и безперспективност широки народни маси от изконната и спасителна за тях лява идея. Защото ако оставят ГЕРБ да управлява 4-ти мандат – западните господари се изправят пред сериозната опасност Колонията да се разтресе от ляворадикална революция, която ще събуди страната от евроатлантическия й робски сън. Ще последват честни избори и съставяне на правителство на БСП и ПП „Възраждане“. Нататък е ясно – България излиза от ЕС и НАТО, кандидатства за членство в ЕврАзийския икономически съюз и се отваря за китайски инвестиции. Именно това е кошмарът на пропадащата във все по-дълбока системна и икономическа криза САЩ. Защото повлече ли крак България, същото ще направят и останалите държави от Източна Европа, а неоколониалната империя на янките ще започне да се рути като плочки от домино.

Кой е новият управленски проект на американците за България:

За изборите на 4 април американският политически инженеринг е разгърнал витрило от десни и дясно-центристки партийки като „Да, България“ на Христо Иванов, ДСБ (бивши костовисти), Изправи се.БГ на Мая Манолова + Отровното трио, партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“ и „Републиканци за България“ на Цветан Цветанов. Общото между тях е, че са финансирани и подпомагани организационно и медийно от един и същи американски център за влияние, имат открита топла връзка със соросоидната НПО-гражданска мрежа и… мразят мафиотско-мутренския модел „Борисов“ не по-малко от лявата БСП. И понеже „омразата към БСП“ е главното условие на американските им спонсори, за да се докопат до властта, обаче „Столетницата“ няма скорошни грехове, защото последните 11 години е извън властта, то представителите на тия 5 партийки се чудят какви аргументи да изсмучат от пръстите си, за да обяснят на електората защо не желаят да се коалират с БСП – безспорно най-голямата, най-последователната и най-яростна опозиция на ГЕРБ… И единствената парламентарно представена формация, която отказа да се коалира с Хунтата, въпреки многобройните покани на Борисов. Следете внимателно обясненията на лидерите на тези 5 партии – те са абсурдни.

В игра с американците е и президента Румен Радев.

Гарант за този нов американски политически проект от няколко малки партии, които ще се коалират и ще поемат властта в България след изборите, е не друг, а президентът Румен Радев. Основанията ни да мислим това са няколко:

1- Тъкмо Румен Радев с вдигнатия си юмрук даде сигнала за началото на Цветната революция срещу мутро-мафионското управление на Бойко Борисов. Американското посолство първо подкрепи протеста, а след като правителството се откупи с няколко неизгодни за България сделки, US-амбасадата подкрепи Борисов и разтури протеста. В протестите се включиха организирано всички спонсорирани от САЩ соросоидни НПО.

2- Назначените водачи на антиправителствения и про-президентски протест бяха „Отровното трио“. Същите сега се прикрепиха към една от партиите, които ще управляват страната в коалиция – Изправи се.БГ на Мая Манолова.

3- По същото време, най-изненадващо, избраният за президент с гласовете на БСП Румен Радев уволни шефа на кабинета си Калоян Методиев заради приятелството на последния с Корнелия Нинова. След който ход отношенията между Радев и Нинова охладняха до точката на замръзване. Нинова вече не дава гаранции, че БСП ще подкрепи Радев за втори президентски мандат.

4- Най-изненадващо за левите си избиратели, 90 % от които са и русофили, Президентът отиде в Талин, където стана двигател на русофобския американски военен план за война срущу Русия, наречен от янките за благозвучие „икономически и инфраструктурен проект Триморие“.

5- В същото време, в момента всички психо-десни партии, които по дефиниция са и русофобски, се скъсват да хвалят Радев. Нищо че според ГЕРБ той бил президент на БСП.

6- Като по сигнал, във вярност към президента отскоро вече се кълне и цялата останала про-американска агентурна мрежа у нас, съставена от журналисти, социолози, политолози, културтрегери и други нищоправещи, но разполагащи с американско грантово финансиране „общественици“. Същите тия пак вкупом доскоро обявяваха Президента за „руска подлога“ и „комунист“. В коленопреклонничеството си пред новият избраник на САЩ Румен Радев обаче сега я докараха до там лидерът на ДСБ Атанас Атанасов днес да заяви: „Нямам нито една забележка към президента. Очакваме да ни връчи мандата след изборите“.

7 – Натрапчивият призив на Борисов към Радев да обяви позицията си по ареста на руския блогър и опозиционер Алексей Навални никак не е случайна. Борисов прекрасно разбира, че е изгубил доверието на американските си ментори, чийто нов избраник е Румен Радев. Но Баце ще се бори докрай, защото има много какво да губи.  Борисов: Питам вече втори път Радев за ареста на Навални, а той оглушително мълчи!

Защо Радев мълчи по темата?! Защото ако подкрепи ареста като законен, ще се хареса на левите си избиратели от БСП, но ще изгуби доверието на американските си ментори и дори да бъде преизберан за президент, току-виж същите му спретнали импийчмънт. Ако пък заклейми задържането на руския опозиционер като противозаконно, ще загуби подкрепата на левичарите-русофили, които са основната маса от неговия електорат.

А с натрапливият си въпрос за Навални, Борисов всъщност казва на Радев: И ти, и аз сме американски агенти, но аз поне съм откровен такъв, докато ти, Радев, се спотайваш, лицемерничиш и флиртуваш с левите избиратели. Радев, ти си лъжец! Това му казва под формата на въпрос безспорният мафиот и българоубиец Бойко Методиев Борисов. И май е прав!

Истинските господари на колониалната територия България, САЩ са издали заповед: Лявата БСП не трябва да управлява. В това отношение САЩ дават и личен пример. За справка вижте вечното второ място на американския социалист Бърни Сандърс в Демократическата партия, въпреки огромната му популярност. 

Американското клеймо „БСП не трябва да управлява“ е и причината за роенето в лявото политическо простарнство на България. Имам предвид всички онези перманентно напускащи БСП през годините, които впоследствие се коалират с десни партии, за да влязат във властта. На същото се дължи и вечното второ място на Столетницата на фалшифицираните избори с вечните 1-2 % под американския кандидат ГЕРБ… с витиеватото обяснение, че на БСП все нещо не им достига за да вземат властта. Това, което не им достига е разрешението на американския господар. Това е и причината всички останали партии да бягат от БСП като дявол от тамян… без разумни аргументи. Защото от години кандидатите да управляват страната ни, сами или в коалиция, си знаят, че трябва максимално да се дистанцират от понятията „справедливост“ и „солидарност“ – всичко онова, което символизира автентичната лява партия БСП. Skandalno.net

Автор: Пею Благов, Skandalno.net 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

20 коментара

  1. Ще ме уморите от смях! Бойко бил американски агент?!
    И понеже е такъв похарчи 3 милиарда лева за руско-турския поток, който никога няма да се изплати, но на всичко отгоре ще плащаме и санкции!? Изобщо не се заинтересува по случая с опита за отравяне на Емилиян Гебрев, сина му и един негов отговорен служител, даде на Ердоган поисканите от него политически бежанци, въпреки отсъдените в тяхна полза решения на съда!
    Извън темата: прави лошо впечатление, че не употребявате правилно пълния и непълния член, което се учи още в четвърти клас, а вие сте все пак някакви журналисти, нали?!

  2. Преди да задава каквито и да било въпроси на президента Радев, Бойко дължи отговор за парите в чекмеджето и кюлчетата злато, но се прави на умряла лисица, нали?! А също да каже как така сърбите направиха своята част от т. нар. от него Балкански поток с руски пари, а ние като едни серсеми – с наши!

    • Ето това твое последно изречение ти е гаранцията, глупако, че Боко е американски агент. Руснаците искаха да построят цялата инфраструктура по тръбите със свои пари, но Западът му каза- не , сакън, инфраструктурата в никакъв случай не трябва да е руска- стройте я с ваши пари- български.

      • Това ти си го знаеше, или някой серсем като теб ти го каза?!

      • Не, Димчо, майка ти ми го каза, докато й го набивах отзаде с 200. Каза ми и да ти предам много поздрави, психодесен трол загубен.

  3. И СЕГА ПАК КАКТО ВИНАГИ НИ ОСТАНАХА ГОСПОД И БРАТСКА РУСИЯ ДОБРОЖЕЛАТЕЛИ ЧАКАТ НИ ОЩЕ 5 ВЕКА РОБСТВО ОТ ВЪТРЕШНИ ПРЕДАТЕЛИ КОЙТО ЩЕ УНИЩОЖЪТ БЪЛГАРИЯ АКО НИЕ НАРОДА НЕ СЕ ВЗЕМЕМ В РЪЦИ ПРОТЕСТИ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО И ЕС ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ СНАЙПЕР И КАТАСТРОФИ

  4. Ако това с повличането на крак беше така, то крак трябваше да повлече Унгария и плочките домино вече да са се срутили, но нещо не става.

  5. НАТО ЕС САЩ СОРОС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ЧЛЕНСТВОТО НИ Е НЕЗАКОННО НИКОЙ НЕ НИ Е ПИТАЛ РЕФЕРЕНДУМ НЯМАШИ ДОНЕСОХТЕ БЕДНОСТ РАЗРУХА ГЕНОЦИД ПРОГОНИХТЕ НИ ДЕЦАТА НИЕ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЯМА ДА СПРЕМ ДА ОБИЧАМЕ БРАТСКА НАВЕКИ РУСИЯ

    • Анонимен, не изпитваш ли поне малко срам от тая твоя неграмотност ?!

  6. По принцип съм съгласен с това, което е написано, но да определяте БСП като автентично лява партия е най-малкото смешно. БСП въобще не е партията или тази политическа сила, която ще изведе България от ЕС и НАТО. БСП са точно толкова зависими от козяците, колкото и останалите десни партии.

  7. Нов политпроект от стари к.рви. Къде поохлузени, къде позабравени, къде поизпрани, но като ги погледнеш до един кухи, от пръв поглед безполезни за населението и страната> Но в замяна на това с изплезени езици пред портата на козякамбасадата. Остава месец до изборите, а да сте чули с какво се канят да ни запленят освен с грейнали физиономии? А какво ще правят с властта – тайна майна. Програми – ха-ха, глезотии. Обещания и намертения? Я се разкарай оттука. След като Чекмеджан Тулупов може да печели избори и да управлява без програма, защо и те да не могат. Да не са по-глупави от него и да се оставят с празни чекмеджета? След като раята показва че може да търпи, всеки ще се прави на султан и ще безчинства.

  8. КАКВО МИСЛИТЕ ЗА ПАРТИЯ АТАКА И ВЪЗРАЖДАНЕ НА ОТЕЧЕСТВОТО ХАРЕСВАТ МИ

    • Единия е за рубли, другия за копейки. Така ги „мисля“, че не мо’а заспа! Ха ха ха….

      • Гочо, ти си един много неприятен скапан гербаджийски трол. А описаните в статията на долари или центове са. Нещастник!

  9. „О вий, кои престъпяте тоз праг,

    надежда всяка тука оставете.“
    Прочел го е поетът Алигиери преминавайки през портите на преизподнята.Според мен това трябва вече да пише и на всички гранични пунктове през, които се влиза в тази злочеста робска държава.
    Прочитайки този коментар се убеждавам за пореден път че България вече е зачеркната като субект от световната карта на държавите.

  10. Пию , наред с Мая, Христо, Слави, триото, Възраждане, донякъдие Атака, то забрави да споминеш една прдателска партия АБВ на Първанов/Петков. Услади му се два мандта президент на България, вкара България в НАТО БЕЗ ДА СЕ ДОПИТА ДО НАРОДА Б, и преди това няколко години като лидер на БСП. След изтичането на мандата пожела да се върне на бял кон в ръководството на БСП, но Станишев не пожела да му отстъпи мястото си. Тогава той създава своя паптия АБВ, влиза в каолиция с ГЕРБ и заявява че не признава присэединянането на Крим към Русия. Те всички се страхуват от Борисов. Знаят че бил мутра, но мълчат. Румен Тетков е бил вътрешен министър. Не може в архивите на МВР да няма сведения за мутренския период от живота на Борисов: рекет, наркотрафик, сорупция НЕговият сътрапезник по чошка и криминални дела Хашим Тачи вече е прибранв затвора в Хага- Кога ли ще дойде ред и на нашия

    • НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ МНЕНИЕТО ТИ ДРАГИ – ИВАН !… ЩЕ ПАДНЕ БАЩИЦАТА БОЙКО БОРИСОВ, И ПАРИТЕ ЩЕ ВЪРНЕ И ДРУГАРИТЕ МУ ЩЕ ОБЕДНЕЯ И МНОЖО ЩЕ ПОБЯГНАТ В ЧУЖБИНА ДА СИ ИЗФХАРЧАТ ПАРИТЕ, А КАТО СЕ ВЪРНАТ ЩЕ ИМА ЗАТВОР – СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ – ВРАЦА

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *