Руски журналист пусна Архивно Видео от 2019 г. с ироничната усмивка на Зеленски при думите на Путин да се даде културна автономия на Донбас

На кадрите, показани от журналиста, се вижда, че президентът на Украйна се смее иронично по време на речта на руския лидер в момент, в който Путин говори за договорената в Минските споразумения културна автономия на Донбас в рамките на украинската държава. На трибуната в Париж са Зеленски, Меркел, Оланд и Путин. „Очевидно на трибуната до Путин са стояли трима мръсници, които не са имали никакво намерение да изпълнят вече подписаните от тях Мински мирни споразумения. Сигурен съм, че многострадалният украински народ рано или късно ще потърси сметка на този, който доведе страната до катастрофа“, каза Зарубин, съобщава ТАСС.

Журналистът от телевизионния канал „Россия-1“ Павел Зарубин коментира включването му в санкционния списък на Украйна, а също така сподели и Видео, което можете да видите ТУК. Въпросното видео Зарубин е заснел с мобилния си телефон по време на срещата на Нормандската четворка (Русия, Украйна, Германия и Франция) в Париж през декември 2019 г.

„Имам един личен спомен от Зеленски. Тези кадри съм ги заснел лично с мобилния си телефон в Париж през 2019 г. Начинът, по който Зеленски реагира, когато чу думите на Владимир Путин за Минските споразумения, за договорената в тях културна автономия на Донбас в рамките на Украйна и призивите на Владимир Владимирович за мир… това беше потресаващо и много знаково. Очевидно на трибуната до Путин са стояли трима мръсници, които не са имали никакво намерение да изпълнят вече подписаните от тях Мински мирни споразумения“, казва журналистът в коментара си към видеото.

Кадрите, публикувани от журналиста, показват как украинският президент Володимир Зеленски се залива от ироничен смях, докато руският лидер Владимир Путин говори за специалния културен статут на определени региони на Донбас според Минските споразумения.

„Сигурен съм, че многострадалният украински народ рано или късно ще потърси сметка на този, който доведе страната до катастрофа“, казва Павел Зарубин.

На 15 януари Владимир Зеленски подписа указ, с който се санкционират 198 руски общественици, политици и културтрегери, сред които режисьори като Андрей Кончаловски и Никита Михалков, телевизионната водеща Ангелина Вовк, Родион Мирошник, както и много певци, артисти и журналисти. Текстът на документа е публикуван на сайта на кабинета на държавния глава.

Източник: ТАСС

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Този дрогиран мушморак звезда го направихте бре. Баси и анонимника – суперстар! Кога се смял, кога срал, кога го ев@ли …….
    Чакаме инфо и снимки, само котаго го сложат на дръвника.

  2. Арогантността е характерен признак за тежка социопатия, накрая ще има ред сълзи, ред сополи. И б*й, е**не, с много сръбска музика…

  3. Най-важният въпрос е друг – Кога ще се засмее Путин? Който поне веднъж в живота си е виждал пред себе си засмян иронично руснак, той никога няма да забрави тази усмивка – разбира се само ако я е преживял! За тези които са виждали – това е достатъчно. Не се гъбаркайте с Русия – това няма да се размине на никого! Все едно да плашите руснаците с дронове.Вижте новите им подводници, ракети и самолети пуснати в производство само тази година- цяла Америка се чуди как става това. Старите немски танкове от едно време не плашат Русия – просто те са свикнали с тях и вече не им е трудно. Ако и сега разумът на европейците е на нивото на ВСВ, то резултатите ще са същите – победа на Русия. А след това – ние сме добре, знаем руски. Зор,зор но бързо ще научим и китайски. Краварите да му мислят!

  4. ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА РУСИЯ ЩЕ ПОБЕДИ ЗАЩОТО САМ ГОСПОД Я ПАЗИ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.