Рекорд! Всички гонят Луна, Ники Кънчев се мята в защита

Луна Кичка скандалРекорден единодушен вот за изгонване от Къщата се случи за пръв път в историята на българския ВИП Брадър.

Всички съквартиранти, без Гъмов, предложиха и номинираха за елиминациите Луна. Причините бяха повече от сериозни. Фолкдинозавърката е на нож с всички, не комуникира с никого, а ако се спре да го изслуша, веднага го парира с ирония и сарказъм, обижда наред на външен вид, едни са й дебели, други лакоми, трети не са й на нивото.

На всичкото отгоре се премести да спи в малкото помещение на мелницата и тотално се откъсна от другите. Яде сама, като кара някой да й донесе я мусака, я винце, не се включва в никаква домакинска работа и дори не си мие използваните чинии, а само ги мята в мивката.

Съквартирантите каталясаха да се опитат да я разберат и да я приобщят и накрая решиха да я изгонят. Внезапно обаче Ники Кънчев най-сериозно заяви, че вътре има стадо хора, които мислят по един начин и не могат да излязат от стереотипа си. Така ли се отнасяме към различните, попита патетично той.  Защо не се опитаме да ги приобщим?  Защо ни е най-лесно да се дистанцираме от тях и да ги махнем от живота си?

Абе това чудо, ако беше в нашия сезон, щеше да види вратата и без номинации, промърмори Жени Калканджиева. Тя поне не ака навсякъде като кучето на Захажаева, обади се пък Кали.

Кънчев отново тегли тирада за различните и неразбраните и продължи да защитава Луна, като наблегна дори на факта, че е етническа туркиня. Най-любопитното беше защо не защити Джорджано, който също е неразбран и различен, също стои кротко встрани, потънал в свой собствен свят и също беше номиниран за изгонване. Защитата на Кънчев беше за Луна и само за Луна, защото без нея явно няма какво да дават в дейли епизодите. А Джорджано просто е нарочен да си ходи и в понеделник ще си отиде, защото не прави шоу.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Много скучен сезон. Щом опряха до лудата Луна да им прави предаването, жалка работа. Тя не е различна, тя просто не е наред

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.