Полк. Н. Марков: БОРИСОВ Е НЕДОСЕГАЕМ! 30 хил. US-армия, позиционирана на 200 км от София, ОХРАНЯВА Престъпната му Колониална Власт!

Бойко Борисов, който от 11 години е генерал-губернатор на американската колония България и лице на наложеният ни от тях криминално-олигархичен колониален модел, е спокоен – защото близо 30- хилядна американска армия е базирана само на 200 килиметра от София (военната US-база в Косово) и охранява престъпленията на властта му.

Янките го пазят безгласно, но присъствено!

ПОЛК. НИКОЛАЙ МАРКОВ

Борисов е спокоен – защото заради подкрепата на американските си господари, зад гърба му стои и глобалното финансово лоби, което ръкопляска и потрива доволно ръце на тежката корупция и мафиотските схеми, които унищожават държавата ни. Опозията е в нокаут. Тя прекрасно знае откъде произтича властта на Борисов, както и че каквото и да направи, няма инструмент с който да измете от властта този мафиот. Затова отделните партии или имитират дайност, или се сдружават с престъпната му партия ГЕРБ.

Борисов и мафиотската му шайка ГЕРБ са спокойни за властта си – защото разполагат с повече невидима, отколкото с публична власт. Задачата им е да деконструират държавата. Затова и са свели управлението си до удовлетворяване на минимума за съществуване на клетото българско население.

Точно невидимата задокеанска сила дава в ръцете на вероломните гербаджии неограничена власт – тя е оръжие за масово поражение.

Единствените неща, от които се плаши Борисов са собствената му съвест, от възмездие на провидението, както и от „случаен“ куриум, изстрелян от някой непроконтролиран индивид. Затова трескаво се опитва да откупи живота и бъдещето си със средствата на цялата държава – разбирайте с народни средства от всякакъв характер. Той е безскруполен тип и патологичен лъжец, защото иначе престъпник като него не би оцелял физически. Някои ме питат: Как стигнахме дотук? – Краткият ми отговор е: Заради липса на национален характер и затова че загубихме историческата си памет!

Направихме го преди 30 години в името на парите (цветна амбалажна хартия). Но и пари не спечелихме, а загубихме. Затова пък тази авантюра със западните колонизатори ще ни коства на нас и на няколко поколения подире ни смъртоносни задължения.

Парите и страстта към материалното са най-голямата заблуда на човечеството и всеки, който търси в тях решение и утеха, ще погине тихо. Тъй тихо, че никой няма да забележи. Ние българите имаме съвършено други задачи, а парите са най-лесно постижимата част от тази тежка историческа отговорност. Само най-простите, дори добре образовани, говорят, мислят и се стремят основно към парите. Защото парите нямат качество, а обем и никога не са достатъчни. Затова са усовлетворяващи само за съвсем простите форми на живот.

Днешната Западна империя и всички други империи винаги са били въплъщение на краткосрочните мечти на вероломните, независимо как са ги оценили историците.

Хубавото на империите е, че се разпадат. Следователно – имаме бъдеще! Skandalno.net

Полк. Николай Марков, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. ШЕСТ МИЛИОНА МИШОЦИ БЕЗ ДУХ НАЦИОНАЛНО ДОСТОЙНСТВО И ЧЕСТ ЧОВЕШКА НЯМА ЛИ ПОНЕ ЕДИН СНАЙПЕРИСТ НЯМА ЛИ КОЙ ПО ПРОТЕСТИТЕ ДА ИЗВИКА НАТО И ЕС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ НЯМА ЛИ КОЙ 7А ОЗВУЧИ ПРОТЕСТИТЕ СЪС СВЕЩЕННАЯ ВОЙНА КАКВО СТЕ СЕ ЗАКЪЛЧИЛИ И ЗАКРИВИЛИ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.