Пиян натовски войник удари 16-годишно момче в Сливен

военниБритански войник от контингента на НАТО извърши необяснима постъпка в центъра на Сливен. Той зашлеви по лицето 16-годишно момче, което се засмяло на опитите му да борави с мобилен телефон.

Военният се спрял, клатушкайки се при две момчета, които имали свободен час и стояли пред Природо-математическата гимназия. Той помолил учениците да ползва телефона им да се обади на колегите си, понеже се бил изгубил.

Явно натовецът притежавал доста по-старо мобилно устройство и се оказало, че не може да набере номер по новия апарат на момчето. То няколко пъти му обяснявало, той бъркал и накрая ученикът избухнал в смях. Смелият воин жестоко се обидил, че някакви си български ученици му се присмиват на техническите умения и забил един шамар на смеещото се момче.

Пристигнала полиция и войникът бил върнат в поделението му.

Родителите на ударения Пламен Илиев  обаче няма да повдигат обвинение срещу рейнджъра. Дали той  ще бъде наказан – щели да решат началниците му от полигона „Ново село“. По предварителна договорка българското правосъдие не може да съди чужди войници.  В момента в района са настанени военни от САЩ, Великобритания и България, които участват в учение на НАТО.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

11 коментара

  1. Ама, как бай Ганьо ще се престраши да съди американец? От къде такава смелост и такова достойнство? Той направи свирка ще му направи, че и жена си ще извика да помага. Ба си охлюва нещастен! затуй сме умираща кочина.

  2. Така е по цял Свят, домакина не може да съди американци „грижещи“ се за „отбраната“ му? Не е виновен тоя дето яде баницата, виновни са лакеите които му я дават!

  3. по-добре би било мацката да му зашлеви една пу….ка на тоя. щеше да допринесе за евроинтеграцията и натовизацията. впрочем – тук ние ползваме модерни комуникационни устройства – за игрички…..
    правилно момчето не е можело да си служи – те там в англия ползват по-остаряла техника

  4. Те е много полезно за здравето да се подиграваш с който и да е обучен войник.Другия път това момче да помага ако ще помага или да не се занимава изобщо!

    • Другият път да не дава на окупатор телефона си. Нагли идиоти. Помня друг подобен случай – някога в Македония престолонаследникът си позволил да удари малко момиченце, което на въпроса „Ти каква си?“ отвърнало гордо, че е Българка. А друг идиот беше застрелян от Мара Бунева за тормоз и геноцид срещу българските студенти в Скопие. Явно майката на това дете не е в час. Или е подлога или се страхува.Кога ли някоя нова Мара Бунева ще му тегли куршума на такъв НАТО-вски гад?! Май е време да се появи вече! Пък нищо, че не дават да бъде съден.

  5. Българския съд да може да направи нещо свястно въобще???
    Не знам въобще, как се чувстват тия презряни от цял народ хора, български съдии.

  6. НА малоумна нация,като нашата това е нормално явление,даже си мисля,как и мъжете в БГ да започнем да ходим без гащи,да им е по лесно на натовци!

  7. Еееее, няма го вече оня Елховски майор, койта арестува пияните руснаци на „ЩИТ-а“ – сега да арестува и пияните американци…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *