ПИРЪТ НА КАНИБАЛИТЕ

България видя „тортата“ (на снимката горе- б.р.) и осъзна посланието. ПП и ДБ са си уредили пиршество с отрязани крайници и глави – които, макар и от шоколад, ясно говорят за апетитите на консуматорите. Със забележително сладкарско майсторство върху крема на заливката са инкрустирани точни умалени копия на варварски нарязаните елементи от поругания Паметник на Съветската армия – главата на съветския воин, победител на фашистка Германия, ръката му, нозете, автоматът и прочие. Един от акцентите е главица на дете. Прави впечатление, че изваяните от шоколад глави са изобразени с притворени очи – точно както изглеждат отрязаните човешки глави.

В подножието на кулинарния шедьовър се мъдри надпис – „За унищожителите на МОЧА“, за да е ясно, че право на плюскане имат само унищожителите. 

Тази торта е основното лакомство на специалното парти на ПП/ ДБ, организирано по случай символичната им „победа над Червената армия“. И над България. 

На един от фотосите се вижда как някаква жълтопаветна баба Яга, точейки лиги, се готви да разреже сладкиша с огромен нож, точно както флексовете разрязаха фигурите на Паметника. На заден план, като доволен домакин, позира Бони Бон.

Няма съмнение, че това е символичен пир на канибали. Подир няколко месеца кирчовците, мравоядите и гномовете ще започнат да се снимат с нож и вилица пред нарязаните на части политически противници на посолствоТО. Пред истински детски трупове, опечени и готови за разфасоване. Пред разпорени утроби на майки. Нещо подобно на пира на смъртта, който виждаме в Газа. 

Тортата е символично жертвоприношение.

Почвам да се питам какво ли са съдържали „хранителните добавки“ в кошницата на харвадския възпитаник Киро-Вампиро?

Милена Върбанова

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

30 коментара

  1. Покажете, моля Ви, кой и как сложи детската главичка в гнусната си устичка?

  2. Чърчил уплашен от нарастващо влияние на Сталин, наредил да активират английската резидентура, и те с изплезени езици му занесли креативна торта, вбесен Чърчил закрещал, as always shit themselves, Сталин на 18 е роден,

  3. ИЗРОДИИИ,И ВАШИЯТ РЕД ЩЕ ДОЙДЕ! ДА МУ ИЗХЪХНАТ РЪЦЕТЕ И НА СЛАДКАРЯ,ДРЪЗНАЛ ДА ПРАВИ ТАКОВА ИЗВРАЩЕНИЕ! КАК НЕ ИЗМРЕХТЕ БЕ,ИЗРОДИ ? КАК НЕ СЕ ЗАДАВИХТЕ БЕ? КАК ОНЯ МЕТИЛ ОТ БАНКЯ,ДЕТО СЕ С ВНУЦИТЕ СИ СЕ ОПРАВДАВА,КАК НЕ РЕАГИРА БЕ,БОКЛУК? НАЛИ СИ МНОГО НАБОЖЕН И СЕ КРЪСТИШ КСТО ЛУД,ПО РАЗНИ ЧЕРЙВИ И МАНАСТИРИ?!ИЛИ И ТИ ЧОВЕКОЯДЕЦО,ЯДЕ ОТ ТАЯ ГНЯС? КАКВИ КУЧКИ СА ВИ РАЖДАЛИ,ТА СТЕ ТАКА ОЗЛОБЕНИ? ВИЕ СТЕ СВИНЕ! ПРОКЛЕТИ БЪДЕТЕ! ОРОКЛЕТИ ДА СА И ДЕЦАТА ВИ! ПРОКЛЕТИ И ДА СА ВНУЦИТЕ ВИ!!

    • Напълно те подкрепям, Иве!
      Те си изпълняват сатанинските ритуали, тъй като са сатанинска секта.
      Същия ритуал с черна магия направиха с паметника.

  4. Тези изроди наистина са повярвали, че няма Бог. Но, съвсем скоро самият Бог ще ги опровергае. Той никога не забравя да възмезди според деянията. Много си мислят, че това е нещо архаично и вятърничаво. Не, не е, винаги ще е първи и основен закон в живота и делата на хората.

  5. Всички ще си Платите! ТАМ,В АДА,БОКЛУЦИ!!! ЗАЕДНИ С ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ!!! ТОЧНО,КАКТО РЯЗАХТЕ И ЯДОХТЕ ОТ ДЕТСКАТА ГЛАВИЧКА!!! ИДЕ БЕЛИЯР КОННИК!!! МИСЛВТЕ МУ,УРОДИ!!!

    • Пешо Пешоо, добре, че не осъзнаваш какъв идиот си, инак досега да си се хвърлил под някой влак!

  6. Да не би майстора сладкар да е жената на оня цигански канадец-педала Киро тъпото?

  7. Очите са затворени, защото тези вампири-доре те- е нямало да могат да издържат погледите на насечените. Днес цял ден се опитвам да си представя как отхапват от главата или ръката и не мога да си го представя-умът ми просто отказва да “ начертае“ гледката.

  8. Тези софийски канибали имат страх само от КИНЖАЛИ.

  9. Не, приятели, никакъв „Пешо“ няма. Това е един мизерабъл, който реве за психушката. Джендър и психопат. С бълвочите си под моите статии, доказва, че съм му/й поставила правилна диагноза. Преди е бил жена, а сега е „анал – лизатор“.

    • Г-жо Върбанова, мисля, че дори това, което казвате си е евфемизъм. С риск да обидя животинчето, но страшно много хора са по – зле от кучето на Павлов. Единствените процеси в главите им са свързани само с храненето и акнето. И мисля,че точно този момент е заложен до някъде в измамността на т.н. демокрация. Когато подобни хора с избора си решават съдбата на народ и държава, какво да очакваме…?

    • Добавям, че д-р Гълъбова постави тортата като патогномоничен(доказателствен) белег
      за психопатия.

  10. Чудех се в 21 век дали има канибали някъде по Африка, както има пирати в Сомалия! Сега разбрах, че канибали има но не в Африка а в България – София и то в правителството и парламента. Те такова нещо на друго место у свето нема.

  11. Виждате ли, че педерунгите са извратени, мозъчно увредени! Още ли не вярвате?!

  12. Най любопитното за мен е че Григорова Ванята, не се появи с мнение, ако не и с яростно порицание на цялото това безобразие, което в навечерието на рождество Христово е още по отвратително. Това потвърждава оценката на Костадинов, че тя е била другата страна на същия фашистки проект. Незнам как това остана незабелязано, не от стрина Гунчева, а от останалите.

  13. Тая четворка отвратителни плазмодии, които тласкат народа ни към унищожение трябваше да се гарнира с другите двама- Бойчето шибаняка и Пеевски -кандидат премиера. Такава отбрана компания на озверели изроди не е била никога във властта. Може би те ще отрезвят тоя безхаберен народ, който си е заровил главата като щраус.Чакам го заедно със всички будни българи.

  14. Абе Милена на никого ли не прави впечатление несвързания просташки език на Борисов, никой ли не вижда как се държи пред лицето на един цял народ. То бива посредственост, бива тъпащина, но този тип ще остане в историята ни като рядък тъпак, лъжец, лицемер. Той е абсолютен срам и позор и потвърждение на това, че сме една търпелива мърша, а не народ.

  15. За ромската активистка В.Григорова тогава никъде не се не публикуваха отрицателни статии, господин Иванов. Ето защо Ви се струва, че никой не е забелязал „в чем дело“. А Банкята не зная какво прави и какво говори, не гледам телевизия и съм си дала почивка от тулупи. Нали помните стиха на Ботев: „Но себе си, брате, губя, тия глупци като мразя“. Бог им е взел зрънцето разум в кратуните, иначе щяха още сега да избягат в ужас. Ужас от Божието Възмездие. Ние, народът, досега не смогнахме да ги накажем. Впрочем от Божието наказание никой не е избягал. А до него остават най-много 7 години.

  16. Не можем да чакаме Божието наказание Милена. Казано е “ Помогни си сам, че и Бог да ти помогне. Ние сме като нещастно животно от джунглата нападнато от изгладнели хиени. Вече сме загубили и инстинкта за оцеляване, присъщ на всяка жива твар. Медиите ни са напълно продадени. Останаха само няколко блогъри и такива като Марков, които се мъчат да осветлят цялата трагедия на нашето унищожение. Присъстваме на едно невиждано в цялата ни история падение, в невиждана трансформация на досегашния колониален свят. Бъди все така вярна на себе си. “ Но стига ми тази награда, да каже нявга народа“

  17. Не гледам ТВ, но следя ежедневно това, което става у нас и по света. Бързат скоростно да ни унищожат по възможност необратимо, духовно, икономически, политически, досущ както го правят с украинците. Това е наистина парад на сатанизма, у нас и в света. Осланям се единствено на предсказанията на Ванга и Севрюкова.
    Поне до сега има потвърждение на предсказанията им.

  18. Украински е тортения дизайн, там я правят с руски войници, от съветко време киевските торти са прочути, креативното менте е традиционно. Навярно украините са победили, пред необозрими бъднини в ЕС, той не се ли разширява и, усвоява, му иде края. И почти когато тепсията с торта Украина лигите разтече, Путин плячката отне, оставя им тръбите на малфарите Карпати а построеното от Сталин и насетне връща на собственика, правоприемника Русия
    България е отдавна усвоена, скелета и се разгражда, енергетика, енергоносители, във всичко друго напълно независима е, без суверинет, даже и езиков, турски имена, сега англофилите наред ред по ред английски надписи за второгражданските българи, които ще внесат,

  19. „Ние сме на кръстопът на най голямата икономическа и социална криза в световната история“ Мишел Шосудовски „Mondialisation“

  20. И в тази катастрофа ще оцелеят народите с истински, умели водачи, такива като Орбан примерно. Ние като народ способни ли сме да поставим начело такъв водач? Защото явлението Орбан, управлението на Орбан е заслуга на унгарския народ, функция от интелекта и нагласите на унгарския народ. Ние можем само да мрънкаме – от тук ни натискали, от там ни притискали, тоя ни нареждал, оня не ни позволявал… Нима Унгарците, Орбан, не ги притискат? Притискат ги, но те знаят как да се борят и, което е по – важно, не ги мързи и не се страхуват да го правят.

  21. И още нещо, Унгария е била империя и това е възможно само когато един народ притежава качества и потенциал, те и в съвремието потвърждават тези си качества. На нас само устите ни дето са колкото гаражни врати. Унгарците ние сме ги учили на земеделие, други пък на друго сме учили, на трети не знам какво сме направили… Само на себе си дето не можем да помогнем, ами все чакаме от вън помощ, стигнахме до там, че и доматите които ядем, дори те са внос.

  22. И това отношение към паметника, към Русия към руските войници, които са загивали с милиони по бойните полета, това е възможно благодарение на тотално невежество и това е унизително. А някои го правят за пари и постове, което пък е позорно!

  23. И мене Унгария харесва също, да. И след Унгария за насам Европа свършва, и житейски правила са, той ако е човек ще ме разбере какви ги върша. Може би католицизма по сурово наказва, възможно да са тюрки, по Ердоган, подобно финландци и японци. И с имперски ген. Така обаче точна дума би била държавотворен, и с него географията всичко обеснява. Гърнето не е ваза, не милеем това, което имаме, и отнемат ли ни го, горко плачем, и, и мъката ни става песен

  24. Уви внятни са празнуващи с тортата, цял живот живяли с омраза, не естетическа както камуфлират, а към социализма, какъв дамоклиет в прокрустово ложе изживели, с омраза да славят социализъм, и Сталин довел го на света, дам, тежко детство засегнало ги тежко. Край Бон град има повече прочут, Трир, дето социализма е роден и китайците мисля добре го живеят, различно от родината на кръволока Сталин.
    Каквото сам си разрушиш и демони не могат, земята може би са наклонили изпълзат ли

  25. Моят прочит на МОЧА – Монумент на Освободителката Червена Армия.
    Канибализма бил присъщ на слабо развитите племена.
    Сатана, прибери си вересиите!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.