Нужни са ни не просто будители, а реаниматори на изпадналия в будна кома български национален дух!

Днес е Денят на народните будители. Не зная друг народ да има такъв празник. Вероятно през вековете на повечето не им се е налагало да защитават духът на своето битие. Имали са друга съдба и не е било необходимо да афишират по-особена признателност към духовните си водачи.

Днес обаче отново живеем в „кърджалийски времена”. Намираме се в духовен вакуум.

Пребиваваме в духовна пустиня и нейната еманация е ценностната катастрофа. Успешно подменят православната ни духовност със западен сатанистки материализъм.

Продукт на това е новия масов тип човек, който с лекота се отказва и жертва своята самобитност, етническа, религиозна и национална принадлежност, за да насърчи в себе си единствено безличността, егоизма, безочието, безнравствеността, алчността, безотговорността , посредствеността, озлоблеността, разпада и упадъка на човешкото.

Днес хуманизма е в упадък. Думи като чест, достойнство, братство, равенство и свобода изчезнаха от нашия речник, а вместо тях в обществата ни шества неолибералния фашизъм.

Днес на нас българите са ни нужни не просто будители, а реаниматори на изпадналия в будна кома български дух, които да съберат отново в едно разпръснатите и пропилени национални сили.

Трябва да направим крачка назад от духовната смърт към която са ни засилили нашите колониални господари от САЩ и Брюксел. Защото коловозът, в който са ни вкарали води към пропаст!

Нацията ни се нуждае от духовни водачи, които да прогонят глобалните сатанистки сили и да я изведат на широкия магистрален път на съвременната духовна култура на човечеството, съхранявайки нейната хилядолетна национална идентичност и историческа памет. Нека не допуснем да ни сменят етнокултурния код. Нека не допускаме подмяната на нашите празници, нрави и ценности с чужди нам пагубни отровни модели.

Келтските сатанистки легенди за Хелоуин са ни чужди, а и си имаме нашите кукерски празници, коледари и лазарки. И нека никога не забравяме, че народ, чиито мъже играят хоро в ледени води, а жените му танцуват в огнена жарава е целунат от БогаНие сме българи на земята българска и такива ще бъдем докато свят светува.

Но сега е време за война – най-решаващата: Война на целия ни род! Войната за българското оцеляване!

Честит празник, братя и сестри Българи! Skandalno.net

От екипа на Скандално.нет

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

2 коментара

  1. ИМАТЕ НАРОДНАТА НИ ОБИЧ И ДОВЕРИЕ СКАНДАЛНО НЕТ БЛАГОДАРИМ ВИ ЧЕ ВИНАГИ СТЕ С ИСТИНАТА ГОСПОД ДА ВИ ПАЗИ

  2. Поздравления за екипа на Скандално. Гордеем се с вас скъпи съотечественици, дано повече хора вникнат в писаното от вас и го направят собственост. Всяка вечер си лягам с надежда, че такива като Борисов ще се махнат завинаги от лостовете на управление на държавата и успеем да опазим живота и душевността си.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *