Нов нокдаун за Кобрата, този път от родителите на Андреа

Кубрет вечеря андреаАндреа отново не получи предложение за брак.

Въпреки обещанията на Кубрат, че ще се оженят направо на ринга, след като бие Кличко, тъй като  нашият падна безславно, пък и певицата не беше там с бяла рокля да го чака, това излезе просто поредният пиар.

На всичкото отгоре женитбата беше  опция, само ако Кубрат Пулев бие Владимир Кличко, но се случи обратното, пише HotArena.net.

Както всички знаят,  Кобрата падна от Владимир  и русокосата певица не само не се омъжи, ами  не получи и годежен пръстен.  Тя отново си е мома със званието официална любовница на боксьора. И по липса на друго с какво да се похвали, тя се  изфука със семейна вечеря в ресторант, на която на една маса са се наредили родителите й и любимият й…

Вечерята е да го поздравят за смелостта да излезе срещу украинеца, но едва ли темата е била само тази. Майката на певицата отдавна иска да види дъщеря си задомена и този път е взела нещата в свои ръце. Явно, че на Пулев се е наложило да дава сериозни обяснения дали най-после ще вземе щерка им съпруга и да я направи почтена жена, или ще продължи да спортува и да се бие, а тя ще стои самотна и ще го чака да се върне премазан от поредната битка.

Родителката на Андреа заявила, че чака сватба и внуче, но Кобрата я контрирал. Обяснил, че много държи на половинката си, но за всичко си има време.

Имаше слухове, че таткото и майката на блондинката не одобрявали Пулев за зет, но певицата веднага опроверга това, като написа в профела си, че е щастлива с цялото си семейство, от което  боксьорът  се чувства вече като пълноправна  част.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/al9_vURQGqs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *