НЕ ПИША ЗА ИДИОТИ!

Петъчната ми статия „Българи, в неделя аз няма да гласувам“ в „Скандално.нет“ бе ощастливена преди, по време и след изборите, с 88 коментара. Пет-шест от тях съм написала аз – като обяснение и продължение на публикувания текст, но огромната част са плод на перото на редовен читател на сайта, който в изборния ден сякаш обезумя, не се побираше в кожата си, мяташе се, зъбеше се, проклиняше земя и небо и в бълнуването си провиждаше в лицето на моя милост чудовището, виновно за всички теглила на Отечеството. В какво ли не ме обвини – в пасивност, страхливост, умъртвяване на парламентарната демокрация, чиято единствено достъпна за участие на народните маси страна – изборите – е дамгосана от мен като фарс и фалшификат. Призовавайки да не се гласува, аз – според господина – ставам съучастник в убийството на българската държава. Или чакам наготово „активните българи“ ( разбирай гласуващите ) да извоюват „свободата“, докато аз недоволно мърморя, дремя и в просъница се обръщам от кълка на кълка на дивана.

Противно на съвета на друг читател – г-н В. Кънчев от Варна – да не отговарям на предизвикателствата на въпросния „обвинител“, изпаднал в изборен делириум, аз смятам, че е нужно поне да неутрализирам клеветите, в чиито мътен поток бях удавена. Оставям настрана признанието на „обвинителя“, че 90 процента от лицата, които клеймят моя текст, не са го чели, а реагират само на заглавието. А това е тежка психиатрична автодиагноза.

И така – ако се интересувате кой е съсипал България, кой всячески е подпомагал окупаторите и създаденото от тях мафиотско статукво – това е Милена Върбанова – с нейните „призиви към робско снишаване“ – цитирам конкретния израз на друг обвинител от импровизирания вчерашен народен съд срещу мен, който явно също не си е губил времето да чете моята статия. Бих се присмяла на подобни басни, ако те не говореха за една унищожителна патология на българина – да излива отчаяната си злост не срещу виновните, а срещу тези, които му ги посочват.

Какво наричате „страхливост“, господа?

Това, че макар и работейки две десетилетия в чужбина, се връщах в България за да участвам във всеки обявен протест срещу мафията Герб, във времената, в които подобно занятие не бе безопасно? Това, че разобличавах Истанбулската конвенция, джендърската идеология, смяната на пола, осакатяването на деца, еднополовите бракове, насилственото отнемане на деца от родителите – и се подписвах с името си, в годините, в които подобни писания създаваха куп ужасни неприятности – и у нас и в чужбина? Когато дойдох в София за първия митинг срещу ратифицирането на Истанбулската конвенция, на Опашката на коня се изправихме 15 човека – а ваши превъзходителства къде бяхте?

За отклонение и непозволено пътуване до България, рискувах отнемане на разрешението за работа в Швейцария ( само този, който е работил в тая страна, знае колко трудно се издава такъв документ ) – но аз предпочитах да бъда уволнена и да изгубя всичко, вместо да се скатавам и да мълча, в момента, в който сатанистката поквара превзема Родината ми. По същия начин – с името си! – пишех и протестирах срещу планетарната измама с ковида, „доброволната“ ваксинация, инсталирането на 5G, кемтрейлсите и пр! 

През пролетта и лятото на 2020 г. плътно бях в България и съм участвала в почти всички протести – пътувайки всеки ден от Враца до София и обратно. По това време бях двигател на задрямалата организация на „Възраждане“ във Враца, въпреки че формално никога не съм членувала в тая партия. Както винаги бях жизнен, пълен с идеи човек и повечето т.нар. „възрожденци“ от Северозапада ме познават, макар че днес не биха го признали. „Възраждане“ – Враца бяха и остават малодушни льохмани, които дори не смееха да ме съпровождат, когато внасях протести и питания във Врачанската община и прокуратура. Внясях тези документи от мое име и с моя подпис – а „възрожденците“ ги беше шубе дори да минат край сградите на тия институции в моя компания – да не би, не дай Боже, някой да сметне, че са неблагонадеждни като мен. Маргинали, мърльовци, случайници, духовни мъртъвци – а не борци. Виж, сега вече жалките им мутри висят по изборните плакати и ви гарантирам, че изглеждат – и са! – по-тъпи, по-прости и по-властолюбиви от врачанските гербаджии, с които уж се „борят“.

Автор съм на седем книги и в тях, както и в статиите ми в електронните медии и в периодичните печатни издания, съм казала истини, които 99 процента от останалите автори се боят да произнесат дори насън. Моите приятели и баща ми се боят за живота ми и ме питат: „Какво правиш, да те самоубият ли искаш?“ 

И ето че вчера бях наречена „страхливец“, който чака свободата да му бъде „поднесена на тепсия“ – от някакви анонимни фантоми, които дори не смеят да подпишат коментарите си с истинските си имена. Те са „активни“, защото смело и сърцато гласуват. За „Възраждане“! И с право бяха запитани от друг коментиращ – къде му е „смелостта“ да гласуваш ( отново анонимно ) на избори, чиито резултати със сигурност ще бъдат фалшифицирани?

ДемоНокрацията на социалните мрежи породи една предизвестена пандемия – повсеместното анонимно оплюване на хората, дръзнали да застанат с лицата и имената си срещу масовото зомбирано съзнание. Има неолиберални, евроатлантически зомбита. Но има и зомбита, чиито мозъци са промити от ерзаци на националната идея. Те са не по-малко плашещи. Фанатичното вкопчване на патриотарите в един единствен партиен субект и в едно дуче, което “ има право и когато греши“ застрашава формирането на Национален патриотичен фронт в бъдеще, без който аз не виждам как ще се постигне позитивна промяна в България.

Но да се върнем отново към моята статия, която стана причина всяка пошла мижитурка анонимно да излее върху мен „вековната злоба на роба“ и „своя пурпурен гняв величав“. Стигна се дотам, че откровени тролове на управляващите ОПГ-та обвиниха мен и сайта „Скандално.нет“ в платено сътрудничество с „колониалната кохорта“. Да се смееш ли, да плюеш ли?

Моята статия едва ли е повлияла на нечие решение за гласуване или негласуване. Тя излезе в петък, 7 юни, когато вече всеки си е направил сметката дали да участва в изборите и за кого да пусне бюлетина. Но да речем, че някой, особено колебаещ се дали да отиде до урните или не, прочитайки статията ми, се е отказал да гласува и си е останал у дома. Колко на брой са тия хора – пет, десет, петнайсет? В никакъв случай повече. Значи петнайсет чувака ( харесва ми тоя русизъм ) са повлияли катастрофално върху изборния резултат?

О, неразумни и юроде! Поради что лицемерно пищиш и се правиш на ощипана стара мома? И петдесет човека вповече да бяха гласували – резултатът от „изборите“ щеше да е същият. И пет милиона да бяха „упражнили конституционното си право на глас“ – резултатът нямаше да е различен. Защото не е важно колко и как гласуват, а е важно кой реди пъзела в територията. За трийсет и кусур години гласуване не разбрахте ли, че с „демократични избори“ нищо няма да се промени или ще се промени към по-лошо? Не разбрахте ли, че технологиите им за фалшифициране на вота са много и разнообразни? Толкова ли сте глупави, толкова ли сте неспособни за анализ, толкова ли къса е паметта ви и скоротечна склерозата ви? Ако окупаторът можеше да бъде изгонен чрез избори, той никога нямаше да ни допусне до тях. Чат ли сте или още да обяснявам – като в предучилищна за бавно развиващи се?

Не разбрахте ли, че в Сбирщината влизат едни и същи хора – посредственяци, тъпанари, послушници, престъпници, омотани помежду си като свински черва? Само че с различни партийни етикетчета? Не разбрахте ли, че партиите – ОПГ- та делят процентите и креслата си в Сбирщината по изрична договорка с Биг Брадър? Кое дадено обещание са изпълнили досега? Трикът е винаги в това – да ви карат да мислите, че „още малко не ви е стигнало, ако гласувалите бяха повече, щеше да се получи, щяхме да победим!“ Приказката за мръвката, влачена на въженце пред носа на кучето – знаете ли я или да ви я разкажа за лека нощ?

„Величие“ случайно ли влезе в НС, отскубвайки 4-5 процента от „Възраждане“? Ни най-малко. Така манипулаторите ще държат под още по-прецизен контрол националния вот. И ще доставят малко разтуха, джумбуш – за народеца. Защото сега предстои да хвърчат стрели между „Възраждане“ и „Величие“ ( ух, какви имена!), престрелките между Руди и рогоносците приключиха.

Продължавам да твърдя с пълна увереност, че негласуването беше единствената правилна тактика на тези избори. Колкото и цинични гьонсурати да са колониалните ни продажници – те отлично разбраха посланието. Дните им са преброени. Виждате ли колко посърнали и омърлушени изглеждат? Всеки от тях си дава сметка, че краят на „парламентарната демокрация“ – тоест на разгула на престъпността – е дошъл. И ги тресе адско шубе – защото в мълчанието на народа ясно долавят тътена на неговата ярост. Която ще ги помете. С „недемократични“ и „извънпарламентарни“ средства. Няма да имат време да отлетят на Малдивите. Ще ги брулим от колесарите.

Автор: Милена Върбанова, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

42 коментара

  1. Аз съм електроинженер от старата школа.Зная как се изгражда правилна електрическа верига.Ако тя е неправилно проектирана настъпва т.нар.късо съединение-веригата се изключва-дори е възможно веригата да се унищожи,ако защитата не сработи.Необходимо е да се да се отстранят грешките и веригата-системата да се проектира и изгради отново,но правилно.Следя Вашите публикации,съгласен съм с Вас,но не виждам правилния и успешен проект.Съгласен съм,че сегашната демокрация е параван.Искам да стъпя на правилния път!!

  2. По елементарно всичко е, и без високо слово. Българинът доверие ако няма се спасява сам, от памти века

  3. А бре хора,не разбрахте ли че,и да гласуваш и да не гласуваш файдата е никаква.Дори всичките гласоподаватели да излязат и да гласуват,нещата няма да се променят.Защо!Защото да кажем че,купеният и корпоративният вот при всички гласували,губи своя смисъл,демек Сиковете остават ненужни. Следващата стъпка е Риковете,но да предположим че и там не стане,отиват по-нагоре.А там е най-лесно,защото се подкупват по-малко хора.Затова Ви давам един пример.На миналите избори за НС-април 2023г.имахме двама представители от партията в която членувам и след изборите те дадоха отчет че,в ЦИК всичко е наред.Добре но,изтече звукозаписът на Радостин Василев и всички разбрахме какво се е случило.Ала-бала+10%.На поредното ни събрание след тези избори на структурата ни в града в който живея,аз зададох въпрос към нашият Народен представител,като го попитах:След като в ЦИК всичко е наред,как така става чрез ала-бала някой си вдигат резултата с 10%.Отговорът му беше:Не мога да отговоря на този въпрос,защото не съм бил там.Тогава му отговорих аз:Така е защото тези двама наши представители са увеличили банковите си сметки с поне ШЕСТЦИФРЕНА сума,ако дори не е със СЕДЕМЦИФРЕНА.Няма друга логика!Това е!

  4. Извинявам се на сайта,сега видях че е публикуван.Бъдете здрави!

  5. Идиотът явно съм аз, че не съм паднал възнак и да моля боговете, да ми посочат правилният път, а се опитвам да защитя позиция, различна от тази на многоуважаемата авторка. Няма проблеми, няма да ви цапам чистият сайт!!!

  6. Не съм ви упоменала като „идиот“, а като „смелчак“. Но човек трябва да мисли добре, когато „защитава позиция“. България заши шамар на гнилата политическа система и ще последва скорошен ритник. Носовете им се увесиха, задниците им треперят. Трябва да влязат в действие „извънпарламентартите средства“ и това скоро ще стане.

    • Наистина мислех в името на, да си замълча, да си посипя главата с пепел и да прекратя това словесно кръвопролитие. За съжаление, няма да стане! Кое мислите, че е шамар, ниската активност? ДПС ще почерпят. Точно когато техният електорат беше възмутен от издигането на Пеевски, българите ги подкрепиха, пасивно и извадиха ръководството от ямата, в която щеше да падне. На следващите избори картината ще е различна. Прогнозирам, че следващият кмет на Враца ще е от ДПС. Не ви трябват турци, достатъчно е да има интересчии, ДПС умеят да убеждават и нищо не щадят за това. „Възраждане“ във Враца били „льохмани“, а гербаджиите как са, да не са академици? Каквото има на терен, това играе. Всъщност виждам една лична обида, недооценяване или що, която дава вътрешна генерация на възмущението Ви. Много залагате на това „Аз“ и за разлика от господин Кънчев от Варна, аз не бих Ви похвалил, за което. За съжаление нямам неговите оперативни и дипломатически умения. Не смятам, че прекалявам, все пак и статията и заглавието са посветени на мен и Фъки, имам право да отвърна. Ние „анонимниците“ сме от друг фронт и от нас нито е имало, нито ще има АБПФК, но е важно целта, за която се борим да се осъществи.

      • FuckEU го оставете, за него не става дума. Става дума за Вашите илюзии. Колкото до местоимението „аз“ навремето комунистите употребяваха „ние“ – така по-добре ли е? Въпросът не е дали членовете на „Възраждане“ са малко по-тъпи или малко по-умни от гербаджиите, а че и двете партии набират членската си маса и особено елита си от средите на посредствеността. Посредственяците са специално подбирани в българската политика – няма да обяснявам защо. Докато тая порочна обратна селекция се прилага, България ще върви само надолу. Хората в парламента са едни и същи като качество и това обезсмисля партийните „различия“. Гласуваш за „Възраждане“, но получаваш тип поведение, култура, морал и интелект на Герб.“Лична обида“? Индивид от „Възраждане“ измами моето доверие и е свързан с обстоятелствата, които доведоха до най-голямата трагедия в моя живот. Толкова по въпросите, които повдигате.

      • Със жар подкрепям,становищата и статиите на гжа Върбанова!Жалко,че не сме повече като нея!Тя е теоретично и исторически много добре аргументирано.Просто няма пробив.Изненаждащо/за някои/ но е така.4

  7. За съжаление всичко е много сложно…..Следя вашите публикации и сте наистина невероятно информиран и мислещ Човек!За призива ви за негласуване бях изненадан и не го последвах,но това не означава, че го осъждам.Тона е форма на пасивен протест….Не губете кураж и продължавайте да ни „храните“ с идеи и инфо чрез вашите статии!Горе главата!!!

  8. Унгарците имат топки да изберат Орбан,а словаците Фицо.Французите излязоха масово в неделя и наказаха Макрон.Българите,народ от мързеливи апатични ИДИОТИ са шампиони по чакане.Чакат месии,бели лястовици и по-добри времена.Само дето да си надигнат трибуквеника в неделя им коства невероятни усилия защото те са аристократи и не се цапат с такава помия като политиката.Е,и кого наказахте с ината си?-Сами себе си.Да,прав беше Жорж,българите са малък,но много прост народ.

    • Вие сякаш падате от небето и не помните, че в България всеки трети беше сътрудник или доносник на ДС. В сравнение с Унгария и Словакия, ние имаме коренно различен старт. Те имаха резерв от национално мислещи политици още по времето на социализма. Не се подчиниха напълно нито на съветския, нито на американския натиск. Национално съзнание и национални политици не се създават от днес за утре, а при нас и „националните ни политици“ ги назначават в чуждите посолства.

  9. Вие сякаш падате от небето и не помните, че в България всеки трети беше сътрудник или доносник на ДС. В сравнение с Унгария и Словакия, ние имаме коренно различен старт. Те имаха резерв от национално мислещи политици още по времето на социализма. Не се подчиниха напълно нито на съветския, нито на американския натиск. Национално съзнание и национални политици не се създават от днес за утре, а при нас и „националните ни политици“ ги назначават в чуждите посолства.

  10. Отговорът ми не се появи. Ще го напиша отново по-късно през деня.

  11. Прави впечатление следното: всички „смелчаци“, които вопият за гласуване, избягват много старателно да коментират написаното от мен, че ако на България е съдено да има бъдеще, то е извън „урните“, с мъжка борба. Хайде, стойте си в секциите и „чакайте и вий ред за свобода“ – перефразирам Ботев.

    • Къде по-лесно е да накараш някого да иде да гласува, отколкото да се запаше и стане партизанин. Леко с героичните фантазии, че падането много боли! Ще изоставим питомното и ще гоним дивото. Ако си мислите, че лицето Борисов съвсем ще тръгне през просото, объркали сте се. Той много добре знае, кога да залегне и колко и кого да жертва, за да мине бурята. Очакваната „революционна ситуация“, няма да се случи, дори БА да се окаже на фронта. Къде по-смутни години са доказали това. Унгарци и словаци са били в периферията на Османската империя, а ние в средата и това, за съжаление, си има своето отражение. Лесно е да убедиш българите на пасивен протест, но ако дойде до по-активни събития, остават само „лудите глави“, а това никога не е било достатъчно.

    • Госпожо Върбанова, очевидно сте интелигентен човек, за това предполагам , писанията Ви са преднамерени и очевидно смятате българския народ за идиоти. „Мъжка борба“ предполага , че Вие лично няма да участвате т.е. нещо от сорта – аз ще се закачам, Вие ще се биете и ако спечелите (без значение каква ще е цената) ще се появите на финала , за да оглавите „идиотите“. Пожелавам Ви НЕУСПЕХ.

      • Не сте ме разбрали: „мъжка“ борба означава ние, жените, да се бием, а вие, мъжете, да коментирате във фб.

    • Ние идиотите ще чакаме феминизма да ни спаси и освободи.
      Аз нямам спомен да съм казвал, че свободата ще дойде чрез гласуване, но пък ежедневно се цитират мои мисли, за които не знам.
      Британоварварите след като разделиха населението на различни секти и религии, успяха да разцепят и склонните към мисъл на гласуващи и антигласуващи…..
      Нямах намерение да пиша повече, но прочетох за тоталните манипулации за великите елити на унгария и словакия(демек Чехословакия).
      Имаха дедовия, ЦРУ разбунваха кошера в унгария, чехия и полша и като видяха, че няма да успеят изоставиха народа. Медийните измислици, все още не могат да се приемат за факти.
      Доносници на хазарската мафия има сега, не през така нареченият от невежите комунизъм. Тогава службите се грижиха за хората, а не за колонизатора. Малко ми е странно като привърженик на монархията да защитавам комунизма, но пък пропагандните пасквили не се траят вече.
      Фаворизирането на разни измислени народи и държави които не се подчинявали са глупости. Първо СССР не ги е натискал, колкото сега британоварварите ги мачкат и второ нищо не зависеше от техните и нашите политици.
      Гробокопачите на СССР ни подариха в купом на хазарската мафия.

      Това че британоварварите и чифутите най-много мразят нас българите като православни, нямо нищо общо с измислените и умни елити в унгария или остров науру….. Битката на сатанистите е с православието, а не с техните хора. Затова и в осрайна основно се избиват православни, затова и следващата война ще е на територията на България, сърбия, румъния, грузия, армения……
      Може и да не ми отговаряте, някак си ми изчезна ентусиазма да споря с хора неразбиращи източниците на проблемите и бъркат причината със следствието. Вече не виждам никакъв смисъл.
      Приятен ден!

      • Подкрепям те напълно!

    • Госпожо Върбанова, „смелчаг“ в кавички е сарказъм в най-чиста форма. Вашите писания са предназначени за хора, които не могат да четат. Не ставате за политик, така че, сменете аудиторията и отидете да продавате „гнилите ябълки другаде“

  12. Към уважаваната и вече много обичаната от мен Госпожа Върбанова.
    Мила Милена,
    Чувствам огромен дефицит на интелект и умения в себе си за да дръзна да Ви давам съвети. Аз просто идразявам своето мнение – обикновенно пределно честно. По отношение на моите умения искам да кажа на този смел и анонимен разбира се Иван, че аз нямам никакви дипломатически умения. Всички мои близки познати имат мнение за мен, че съм един дърт тъпанар и аз също го споделям – е почти изцяло. Просто искам да кажа на този господин, че когато вероятно неговия баща се е чудил да го прави ли или да не го прави, аз арестувах един от днескашните партийни лидери и не съжалявам за това. Правил съм неща, за които някои хора само са чували и не знам дали Всевишния ще ми ги прости – ще видим, бъдещето ще покаже. За изборите дали има смисъл да говорим в момента – след комунизма, след демократизма, след продължаването на промяната в България трайно се е настанил „БОКОВИЗМА“. Болшинството гласоподаватели го харесват и гласуват за него. Аз не го харесвам и за това не гласувах не само за него но и за всички други кандидати за депутати. Но понеже има много критици на такава прояви на пасивност, позволете ми един въпрос – „Има ли всеобщо приета теория, към какъв тип обществено устройство се движи светът “ Спорил съм до умиране с мои познати – професори в това число и по социология . Никой не успя да ми представи такава прогнози. Винаги се смесва социума с икономика . Да между двете има връзка едното е основа на другото но не само парите са в основата на смисъла на човешкото съществуване. За вас не знам, но аз не се събудждам сутрин щастлив като знам, че тук в България има дечица, които чудесната ни здравна система не може да лекува поради липса на средства. Ние които не гласуваме, събираме капачки за да им помагаме. Този факт убива моето щастие – всеки ден, всеки час. Но вие едва ли ще ме разберете за разлика от Милена. Бъдете здрава уважаема госпожо Върбанова. Не всички на този свят са Иван.

    • Да разбирам ли това витиевато откровение, като предупреждение от „здравите сили“ към анонимната и неорганизирана „съпротива“?

    • Нас кога ще доядеш да арестуваш или направо …….. тъй като по дадена точка не мислим еднакво с Милена?
      Има достатъчно количество умни хора, които от години казват какъв вид робство ни готвят в НАТОстан, който ни ги е разбрал си е за негова сметка и ще продължи да събира капачки, мислейки си че върши нещо полезно.

  13. Много е високо нивото на този форум в сравнение това на другите.Аз имам само една забележка, да спрем да се ругаем когато сме на различно мнение, езикът ни става по грозен, а омразата ни съсипва. Нормално е когато медиите обработват масите агресивно да има такъв резултат. Още Сократ е казал, че народът е като тесто, можеш да формираш за добро, можеш и да го съсипеш духовно.Никой не обсъжда генерал Борисов и Атанас Атанасов. Всички се нахвърлиха върху полковника.Така излизаме от същественото и попадаме във вонята на омразата.На г-н Кенет Мартен така му е по-лесно.Хората не са идиоти,просто са зомбирани в някаква степен.

    • Какъв Кенет Мертен, бе господин Иванов, на нас са ни проблем колаборационистите, но не тези, които са видни от всякъде и са с временна гаранция, а лицата, които 35 години щастливо управляват. Те никога не са се показвали на Слънце, винаги само някое пипалце, някой отровен зъб и толкова. Техните познания по психология са на много високо ниво и не им е нужно да се показват. За целта си има медии, политици, „активисти“ при това във всички партии и организации. Това са учили, това могат и това правят.

  14. С принадлежност ДС гласуваха за герб, и бай Ганю поникна в бизнеса ДС амфети, посети Ирак да спасява шофьори при Симеон, който го отгледа. Уви герб държава не могат да коландят, банкера им Кюлев посегна към бизнеса трансплантация и. И от герб надежда за България не съзирам, чудесата няма да ги посетят

  15. Цялото име на ГЕРБ е абсолютна фантазия, гарантирано роболепие,отказ от национално достоинство, примирение със всички форми на колониална зависимост, слепота за всички последствия от политическата проказа.Вдигнете глави бе сънародници, без омраза и без гняв, без каквато и да е фобия и филия, вдигнете глави за национално достоинство. Първо и най-важно е отказ от всяка форма на диктат за да ни вкарат като говеда, като украинците в тази световна касапница. Орбан и унгарците са пример, не кой да е друг.Има готово решение, не е нужно даже да го мислим повече.Русия не само не ни е враг, тя е последната, която ще ни напада, освен ако не се превърнем в заплаха за нея като територия..

  16. Иване, у нас се наливат милиони за купуване на интелигенти, работещи в многобройните НПО и медиите, това е информационна война. Промениш ли ума на един човек, зомбираш ли го веднъж, той е като войник в наемна армия, той остава глух за всякаква истина и за тази, която го убива. Кенет Мартен е един посланник, който е свършил добра работа в Хаити, както виждам с такива като Борисов и Пеевски той няма проблеми.Не казвам , че той е виновен, той просто манипулира добре нашите си политически песове.

    • На САЩ малко време им трябва, за да си гарантират подконтролните територии за винаги. Путин не им го даде и сега те играят по-грубо. Само вижте разликата между усмихнатата и в българска носия Херо Мустафа и намусеният чичка Мертен, който присъства като контролиращ орган на разните сбирки. Двамата вършат една и съща работа, но с различни методи. Крайната цел не се е сменила, методите се втвърдиха.

  17. Вижте какъв анализ е направил Боян Чуков бе хора, по-ясно по вярно от това не може да се каже.Иска се само малко ум, за да се разбере и приеме тази истина и се отхвърли злото, което са нахлузили върху главите ни тези евроатлантически подлоги.Колко ум се иска за да се разбере,че бясната ориентация към Щатите е ПРОКОБА, СМЪРТ.Америка произвеждала само 20% от световното производство, а консумирала 40%.Това че се отказваме от кирилицата и българския и възприемаме английския какво е??ГНУСНО отказване от националното си достойнство.

    • Я седни да изчислиш колко от родените като българи са с акъла си, пък после питай, колко от тях са способни на каквото и да е мисъл.
      Ти си тръгнал за достойнство, морал……. да говориш. Това са абсолютни и тотални безродници, жадуващи за турското си робство, което скоро ще ги споходи.
      Не Боян Чуков ами и Бог да слезе да им прави анализи, ефекта ще е нулев. Пък и вече съм абсолютно убеден, че такива безродни племена не трябва да се спасяват.
      Дори да ги спасиш, няма да знаят какво искат и ще повтарят мантрите чути по телевизора.
      Ти кво направи бе човек, избрали кафене с паркинг?

  18. Ех, ако беше само арестуването на един сокол – лесна работа. Но другото е по – страшно и за това господ се чуди къде да ме дене и още ме държи тук долу, при вас, да се помъча още. Но акъл в дъртата ми глава няма да дойде. Който не е виждал една зала, съдебна зала, пълна с жени носещи черни забрадки, той нищо не е виждал. И когато всяка една от тези почернени за целия си живот жени, чакат да мчуе твоето решение – това е страшно – много страшно. Това не пожелавам на никого да му се случва. Дали ще започна да „дояждам“ – не няма. Вече съм напълнил три пъти този във Варна. Стига ми!Сега младите имат думата! За FuckEU специално – Уважаеми, ако някой ден нямаш работа и се поскиташ из Варна от сутрин до вечер, хващам се на бас, че няма да срещнеш по-голям идиот от мен. Облога на баса оставям за теб – моето предложение е бутилка „Белуга – Нобъл“ или Хиоска мастика. Ти избираш!

    • Значи, да разбирам… Ако оставим всичко друго на страна, шапка ви свалям, на това поколение, майстори от всякъде, познавачи, играчи, ловци… Младите ви имат много да се учат!

    • Благодаря много за предложението, но в момента ми е невъзможно подобно пътуване. Аз във Варна работа едва ли ще имам, та аз само три пъти съм стъпвал в морската столица, като единият път беше през нощта и си тръгнах докато се покаже слънцето, че на поканилата ме мъжа и щеше да се прибира.
      Няма как да отсъствам цели дни от работа. Никой не ми дава и почивен ден. Затова предложих срещата да е по-наблизо. За водката не се безпокой, винаги съм с колата, че все бързам, пък и не съм пияч, като си купя една водка за нова година, карам до следващата Коледа :)

  19. Младите ДС отдавна са в ЦРУ, а камуфлажа сглобка пак бе ДС, Ловешкия клон със специалната езикова гимназия и бай Петковата чета, пострадалите от народна власт до един, и чиновническата чета герб, един работещ 10 гербаджии мъкне на гърба, но са активен творчески елемент и ризултите цъфтят

  20. Не съм се отказал от среща, ами жегите са смазващи и не смея да тръгна през деня.Нека поне малко да се захлади.Сега е 4 след обяд, а вън е 35 градуса.

  21. Очаквам най-големият наш евроатлантически лидер Делян Пеевски да организира и поведе един отряд от стотина души от партията си срещу агресора Путин. Очаквам и другия евроатлантически лидер да организира от най-подкрепящия го ромски контингент от Столипиново една хубава парична помощ за закупуване на оръжие за Украина.Бойчето може да извади някоя торба с пари и от своите авоари и също да ги изпрати към Украината.

    • Циганите Иванов са доста по-наясно от така наречените българи от случващото се и много по-трудно ще бъдат излъгани. Нали 35 г. участваме и някой хора ядат пари от ромското включване. Так се включиха българите се циганизираха и станаха по-тъпи от циганите. За съжаление, май ще ни трябват фондове и за българското включване в България, за да ги настигнем по интелект.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.