Не е шега! Антон Стефанов и Миглена Ангелова наистина ще се Женят! Виж Тук:

Миглена първаУж телевизионната и рекламна афера между журналиста Антон Стефанов и победителката във „ВИП Брадър” 2016 Миглена Ангелова, се оказа не трик за зрителите, а напълно сериозна и реална любовна история!

И предложението за брак, което Антон отправи на Меги и което отначало всички взеха за една красива шега, се оказа съвсем истинско!

Зрителите с основание си мислеха, че става въпрос за тв. шоу,  защото Мис „Искрено и лично“ е доста по-възрастна от Стефанов, а той пък има възможност да си хване доста по-млада булка… Освен това след петия си неуспешен брак Миглена категорично се бе заклела, че е приключила със сватбите и няма да се омъжи пети път.

антон мигленаКогато светския репортер коленичи театрално в студиото на Гала и й поиска ръката, Миглена се съгласи, но не само за пред зрителите. Стана ясно, че в семейството на Стефанов мъжете си падат по по-зрели жени, а брат му има щастлива връзка с 15 години по-голяма от него дама.

Антон не падал по-долу и отдавна си харесал тайно Меги. А сега твърдо е решил да я направи своя съпруга.

антон миглена1Прясната любовна двойка вече на няколко пъти е засичана да вечеря в скъпи заведения. А и Миглена вече заяви съвсем сериозно, че ще го води на околосветско пътешествие през януари, за да изхарчат двамата част от хонорара й от „ВИП Брадър“.

Единственият проблем пред връзката им засега е как журналиста-баболюбец ще се спогоди с питоните, които Меги отглежда в апартамента си като домашни любимци. Но за влюбения мъж непреодолими препятствия не съществуват. И Стефанов е готов да съжителства и с анаконда, стига любимата му да е до него!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *