Нарязаха гумите на фолкаджийката Анастасия

АнастасияПопфолк певицата Анастасия ревна възмутена в социалната мрежа! Апаши нарязали нагло гумите на „Мерцедес“-а й, който бил паркиран в близост до жилищния комплекс, в който тя живее.

Две от гумите  били спаднали и колата била останала направо по джанти. Певицата подозира, че това е долно дело на хора от кооперацията, тъй като се била разсеяла и  спряла пред частен гараж. А явно собственикът му й е отмъстил, като оставил колата по капли.

Малобройни фенове на не толкова известната певачка помнят, че преди няколко седмици тя имаше сереизен скандал с колегата си Ерик /също толкова известен, колкото нея/ , тъй като името му било забъркано в конкурс за „девствени миски“, който пък така и не се състоя по липса на 18-годишни девственици.

Анастасия сподели, че след кавгата  Ерик явно я бил урочасал, тъй като внезапно токйъ в кооперацията й спрял. След това пък нарязали гумите й. Певицата дори възнамерява да съди Ерик за обидните епитети, които й отправи  в жълт вестник и по този начин да развали магията и уроките срещу себе си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.