Шокиращо Разкритие: Над 1 000 души са знаели, че Убиецът от Борисовата е Йоан Матев! Но са си Мълчали! Виж Тук:

Година и 8 месеца след убийството ченгетата най-сетне арестуваха извършителя Йоан! Повод за бързия арест стана поисканата оставка на Главния секретар на МВР Георги Костов

Убийството, което преди две години разтърси България, а сега, заради ареста на извършителя, отново разбуни духовете… ще се коментира още ден-два и темата ще се оттече по канала.

Едно 15 годишно момче беше намушкано с нож, докато си седи на пейката и чака приятелката си. Смъртно прободено от абсолютно непознат, който поискал да му вземе парите и го заплашил с ножа. И ядосан, че хлапето не ги дава, втъкнал острието в плътта му и го убил.

След което се затичал да се скрие, обадил се на брат си, а малко по-късно двамата си купили по един сандвич край Римската стена, за да се утешат от вълненията през деня.

Камери заснели доста ясно лицето на убиеца, но ядец. Никой не казал в полицията, че го познава.

Всъщност съучениците на Йоан Матев веднага го разпознали на записите, направени от камерите и разпространени от полицията. Казали на директорката на елитното частно училище, но тя им забранила да говорят, като обяснила, че ще се забъркат в неприятности. После събрала и учителите на спешен съвет и заповядала и на тях да мълчат по случая, стана ясно днес по време на гледането на мярката за неотклонение на арестувания убиец.

Още по-абсурдно: Директорката привикала Йоан и му казала да си намери бележка че на 2 юни, в деня на убийството, е бил болен, за да извини отсъствията му от училище в този ден и час. Не че в дневниците на скъпарското училище някой изобщо е отбелязвал кой е там и кой не. Важно било единствено родителите да снасят таксата, а тийнейджърите да се появяват от време на време, за да се отчита учебен процес.

Двамата братя учели в езикова гимназия, където таксата е космическа. А бащата бил крупен дарител на частното учебно заведение. Затова на децата му се гледало като на златни кокошки и дойни крави, а не като на обикновени ученици. Едно убийство – голяма работа! Важното е парите да се стичат в касата?

Камери ясно запечатаха лицето на убиеца от Борисовата градина Йоан, но над 1000 души са го прикривали.

Йоан и преди е ограбвал хора, но те му давали портмонетата си преди да ги заколи. Проявявал е агресия и към свои съученици, твърдят психолозите. Тези случаи обаче също били прикривани от учителите.

Разпознали са убиеца и в селото, където живее. Но там пък никой не посмял да шукне и да предаде синчето на местния дерибей. Бащата Ивелин бил митничар на Калотина и заплатата му от 1 000 лева на месец никак не се връзвала с живота, който семейството водело. Двуетажна тузарска къща с каменен лъв отпред. Коли последен модел, които се сменяли всяка година. В момента имал мердецес S класа, а миналата година карал БМВ-седмица.

Всеки от  семейството имал собствен луксозен автомобил, а момчетата притежавали и скутери. Майката подарила на децата си скъпи коли още преди да вземат книжки и те денонощно пилели гуми из селото. Цялата фамилия паркирала колите си където й попадне и запушвала улицата, така че съседите им да не могат да преминат. Избухвали скандали, но Ивелин изобщо не помръдвал автопарка си.

Ето в каква среда е расъл Йоан. Вероятно и биберонът чу е бил марков, като се е родил.

Всички в селото са знаели, че той е убиецът от Борисовата градина, но са си мълчали. За да си нямат проблеми с лютия и ултрабогат митничар.

Бащата и майката веднага познали сина си на записите от камерите. И взели мерки да го скрият: Спрели го от училище след месец и не е ясно къде е завършил и как после е станал студент в най-скъпия университет в Благоевград. С каква диплома е записал висше, специалност „Право“, след като не е ходил на училище последната година? Впрочем за един митничар едва ли е проблем да се снабди с някаква си фалшива диплома. Може и на килограм да си ги купи. А синчето вече се е готвело за адвокатска, а защо не и съдийска кариера като стълб и стожер на правдата… с купена университетска диплома и едно убийство зад гърба си.

Убиецът Йоан

И какво се получава на практика? Нещо безумно, което може да се случи само у нас. Майката и бащата знаят, че детето им е убиец. По закон имат правото да мълчат. Братът също знае. Той също може да мълчи, без да бъде обвинен. Но все пак накрая се пречупил и проговорил.

Обаче и цялото село е знаело. Но са си мълчали. От страх, от малодушие, от нежелание да се намесват в чужди работи, от безразличие какво става в съседния двор и съседната къща, особено ако пред нея са паркирани четири скъпи коли.

Едно невинно момче гние в гроба, неизживяло живота си, а съседите са се втренчили в пъпа си и го почесват обречено и по български тъпо и безмозъчно. И подло. Мълчали са, да не си развалят рахата.

Цялото училище също е знаело.

Само си представете как всяка сутрин всеки от тези ученици и учители е срещал очите на убиеца по коридорите. Свеждал е глава и е продължавал към класната стая. Защото какво му влиза в работата, че Йоан е заклал някого? Пък и какво ще кажат останалите, ако го издаде?

Всички учители са знаели. Те, учителите! Гражданската съвест на едно общество, които са призвани да възпитават младото поколение. Страхотно възпитание, няма що! Но кой би се разделил с тлъстата си заплата в частното школо, за да възтържествува някаква си там правда? И какво значи правда?…

Директорката знае, но си пази хляба, което значи да пази и реномето на училището. Няма заради някакво си затрито момче /мир на праха му/  да я налазят медиите и после да се разчуе, че в школото е възпитаван убиец? Абсурд! Какво ще стане после с приема на нови ученици и авторитета на учебното заведение?!

И полицията е знаела!

Все пак някой се е осмелил да я уведоми анонимно. Но и ченгетата са си мълчали. Цели две години са криели убиеца, докато са се правели, че разследват и събират доказателства срещу неизвестен извършител.

Мълчанието на агнетата?

Не, направо на овцете!

Не! На цяло стадо овце!

Впрочем на десетки стада овце.

Неолибералният егоизъм води до безралзличие. А то ни е превзело до такава степен, че и камък да ни падне на главите, ако оживеем- ще мълчим.

Като страхливи, сиви, миши душици. Ще затваряме очи, ще зариваме глава в пясъка, ще си живуркаме кротко и безлично и ще псуваме живота, но само под мустак, или по форумите, където сме анонимни. До смъртта!

Йоан ще бъде осъден, ще лежи няколко години и ще излезе с двойно по-засилено чувство за безнаказаност. Докато намушка следващата си жертва.

Но кой ще осъди мълчанието на мълчаливите?

Тяхната съвест ли?

Ако я имаха, щяха да проговорят.

А възможна ли е индивидуалната съвест в една безсъвестна държавна система. Това звучи като оксиморон.

Възможна ле е гражданска позиция в страна, чиито водачи – политици са силно развратени от външно финансиране и вътрешна корупция, без собствена позиция, но пък силно надупени в угоднически пози. Това също е оксиморон.

А някъде там по телевизията запенени представители на колониалната ни администрация дърдорят за гражданско общество и демократинчи ценности.

Какво общество, бе господа, какви ценности? И то демократични.

Нали точно тази внесена псевдо-демокрация приспа съвестта българска и ни превърна в дребни, страхливи, егоистични човечета. А ценностите ни замени с два основни инстинкта – парите и мълчанието.

Оказа се, че парите развращават!

А мълчанието – убива!

И невинните, и нас! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

40 коментара

  1. Надявам се нищо в тази статия да не е верно! Щото, ако написаното в статията е верно, то всяка надежда за България вече е загубена! Безвъзвратно!…

    • Така е за съжаление.
      Има значение..Виждаме го всеки ден.
      Надеждата умирала последна!

  2. Съмнявам се да е знаело цялото село и да не проговори никой..знаем се какви сме..някои от злоба,друг от съвест..все някой щеше да каже…но родителите са знаели със сигурност..това е достатъчно..

    • Аз съм от същото село,живея там от както съм родена (24г.) и дори не познавам тези хора. За пръв път ги видях в новините.

  3. Ако има гражданско общество,всички да сме в час,какво се случва!Някой помни ли 2(двете)убити момчета в Соло,убиецът къде е?Убитото момче във Враца,някой помни ли убииците къде са?Ако и този случай се „потули“,да закриваме България.

  4. „И полицията е знаела! Все пак някой се е осмелил да я уведоми анонимно. Но и ченгетата са си мълчали. Цели две години са криели убиеца, докато са се правели, че разследват и събират доказателства срещу неизвестен извършител.“

    Това с мълчанието на органите прилича на нашия случай – майка ми стана жертва на имотна измама през 2013 (3 дка гори и над 50 дка арендувани ниви).Случайно научихме почти веднага. Подадохме сигнал до прокуратурата през юни 2013. Почти 4 години изминаха оттогава, а разследването е до под кривата круша. Междувременно ние си направихме собствено разследване и предоставихме резултатите на прокуратурата. Не е трудно. Трябва само да се разгледат няколко документа от архива на нотариуса, изповядал сделките, и от архива на кмета, заверил пълномощното. На нас ни отне повече време, защото нямахме опит. За първи път се сблъсквахме с подобна ужасна измама. Обикаляхме от адвокат на адвокат. Един каже едно, друг – друго. Като лекарите са. Но с лекарите и адвокатите човек поне има избор. С прокурорите – не.Вече има и определение на съда, че „събраните доказателства са достатъчни за търсене на наказателна отговорност на повече от едно лице“. От това съдебно определение обаче измина повече от година, а обвинение още не е повдигнато. Прокуратурата мълчи, бездейства. По телевизията даваха за нашия случай: http://softisbg.com/dannies_blog/–21072016.html. Направих и блог за измамата – http://softisbg.com/dannies_blog/. И пак – нищо.

  5. Абсурдно е и отвратително. Считам, че директорката и учителите трябва да бъдат обвинени в съучастие и подпомагане на един убиец. Училището, направо ми се повдига, да отнемат лиценза, или да уволнят всички преподаватели. Даскал ли е някой – не ми го хвали! А за морала на мвр няма какво да говорим. Пияница и неграмотен е бил доскоро главен секретар. Редовите служители страхливи и дебили.

  6. Сега ще се започнат едни дела, едни обяснения, то детето без да иска го направило, то е невинно, то е невинен гражданин на обществото, обществото е виновно и така докато го оправдаят. Татенцето ще бутне на някого, ще се раздели с едната лимузина и готово.

  7. Абсолютно всички, които са знаели кой е убиецът и позорно са мълчали, трябва да бъдат разследвани и съответно наказани. Само тогава ще повярвам, че в България има правосъдие!

  8. България е повече от Бермудския триъгълник: Убийството е приоритет за богатите ? Всяко чудо за три дни……. Трябва само да вярваме,че има Господ.

  9. Най-тъпата и преувеличена статия, която прочетох по случея. Ясно, че той е убиец, както и че доста хора, както от семейството така и от училището са го крили, но 1000 човека. Абе вие луди ли сте? Афекта на автора е разбираем, но аман от журналисти с непроверени факти. Хайде погледнете размазаните снимки с ръка на сърцето и ми кажете, че ще го разпознаете и вие ?! И цялото село били знаели, как изобщо ви хрумна, ако в „селото“ му знаеха, щеше да разбере целия свят, меката на клюките. Учил в „най-скъпия“ университет в Благоевград, кой бе ЮЗУ ЛИ ?!?? Ами таксата за ЮЗУ е 300лв, а за АУБГ 12000лв ?! Какво му е скъпото на това да учиш в ЮЗУ? Как са го били набутали техните ? Трябват ти две 3ки и си вътре не само право, ами и космонавтика. И скъпи авторе, 2 години се подминавам по коридороте с въпросното момче и 2 години подминавах разлепените „снимки“ ЕМИ НЕ ГО РАЗПОЗНАХ! Заради един психопат изкарахте цялата нация лоша, ай сиктир от търсене на слава и постоянно плюене по хората.

    • моето име е по просто : СПРАВЕДЛИВОСТ каза:

      Много ти сложно името на публикацията ти, бе идиот ! Имам чувството, че си вУЙчо на убиец ! В това село пет човека да са знаели, кой е убиеца, за три дни ще станат не 1000, а 2000 свидетеля. Всички,не казвам колко са, които се установи, че са прикривали убиеца, на съд за съучастие в убийството.Всички учители от това „УЧИЛИЩЕ“ да бъдат уволнени и отнети правата им на учители. Директорката да бъде подведена под отговорност за съучастие в престъплението.А „родителите“ на този хуманоид Господ ще съди.А Той не се нуждае от адвокати !!!

      • Г-н Справедливост
        Вуйчо на убиеца не съм, щеше да го разбереш ако беше дочел поста ми, преди да тръгнеш да плюеш. Също така, ако беше прочел, щеше и да знаеш, че не защитавам нито директорката нито учителите му, въпреки че съм убедена, че е физически невъзможно всички да са виновни. Критиката ми беше насочена към малоумната статия, в тази псевдо станица, която за цел има само да генерира лайкови. Мили промити мозъци, спрете да вярвате на всичко написано в интернет, РАЗБИРАТЕ ЛИ, НЯМА КАК ФИЗИЧЕСКИ Е НЕВЪЗМОЖНО 1000 ЧОВЕКА ДА СА ЗНАЕЛИ И ДА СИ ТРАЯТ. И сам си го потвърди, че в едно село 5 човека да знаят 1000 ще станат, да бе г-н Справедливост, ма то дори не е село, а е вилна зона. И в нея дори няма 1000 жители, няма и къде да се разлепят снимките, но как ще знае автора на този бълвоч. Няма нищо справедливо в това да хвърляме вината, върху хора, които никога не са виждали малкия психопат. По-добре си сменете името, г-н Справедливост. Защото коментара ви не е справедлив и от правна гледна точка, заключения се правят едва след като ОБВИНЯЕМИЯ е получил справедлив процес и справедлива присъда, както и всеки, които има общо с престъплението. Но до тогава си чешете пръстите под малоумни статии, които само влиаят зле на бъдещия съдебен процес и на решенията на делото, заради промити мозъци като вас. И не не съм мъж, не съм му рода, не съм му вуйчо, не ми пука за него, просто е добра идея да бъдем разумни и справедливи.

  10. При цялата отвратителна репутация на бащата говорителката на обвинението – Арнаудова май, която вече се показва всеки ден по телевизията, каза, че родителите не са знаели за престъплението на сина си. Кога го разбра? Знаели са и още как. Има ли кой да им потърси сметка и на прокурорите?

  11. Гн.ВКВККСВК(ужас,какви инициали само)!С неуважение Ви пиша,най-малкото защото се криете зад букви нищо незначещи.Има хора,които се правят,че нищо не виждат,дори и лупа да им дадат.Какво работите в това у-ще е интересно да разберем!ПИСНА МИ ДА ГЛЕДАМ ХОРА, ПРОДАЛИ ДУШИТЕ СИ НА ДЯВОЛА!Дано не сте от тях!

    • Каква душа на дявола бе филмар? Не работя в това училище, уча в този университет и най-чистосърдечно си признах голямото кущунство, ЧЕ НЕ СЪМ ГО РАЗПОЗНАЛА. Да пазя анонимност е мое право, а и по никакъв начин не може да докажете, че името което сте написал е вашето. Никъде в поста ми не написах, че никой нищо не е знаел. Критикувах тъпата статия, пълна с непроверени факти, които само промиват мозъци. Цяло село 1000 човека знаели, дрънци, вилна зона в която няма 1000 души. БИЛ УЧИЛ В НАЙ-СКЪПИЯ УНИВЕРСИТЕТ, какво не ви е наред бе хора ? Какво е това желание да топите цялата държава, заради 1 боклук? Г-н по тази логика, може и вие да сте го срещнал и разпознал..освен да ви осъдим.. Давате ли си сметка, колко нарушители на закона (вкл убийци) срещате всеки ден? Ами освен да тръгна по врачки да им разпознавам самоличността? Пишете като някалви 12 годишни лапета…

  12. До ВКВККСВК
    Вие сте го гледала в университета, година и пловина по-късно. Тогава е бил променен. Сравнете внимателно снимките в началото. Абсолютно еднакви са. След като всички ученици са го познали, учителите и директорката също, значи и в селото са го познали. Те даже вече се разприказваха след дъжд качулка.
    Обществото ни болно, страхливо и вашият ник също доказва това!

    • Г-жо Ненова,
      не мога да се съглася с вас. Гледах снимките му преди, най-близките му със сигурност са го разпознали, както и съучениците му, но физически няма как 1000 човека да знаят и да си мълчат. Още повече, че селото е Вилна зона и хората там не се познават толкова добре. Автора на статията търси сензация и хвърля обвинения към прекомерно голяма група от хора..

      • Неуважаема госпожо или госпожице! Няма логика в нито едноваше твърдение. Снимки не се лепят по дърветата, а бяха във всички сайтове и по телевизията цял месец! Нима в тази вила зона живеят диви селяни, които не познават съседите си? Оказа се, че ги познават и то много добре, защото семейството е успяло да се изпокара с всички. Напротив, живеят хора с възможности, видяли са момчето, познали са го, но защо да си развалят рахата? Хайде сега да изчислим. Без селото. Видяли са го брат му и приятеля му с кръв на лицето. Видяли са го на корта. Видяли са го съучениците му как си мие кръвта. Видяли са го учителите, директорката, колко души стават дотук? Всеки един, който е знаел, е споделил поне с още един, много хора и с цялото си семейство. Да изчисля ли, че цифрата вече минава 1000? На всичкото отгоре днес излезе информация, че висш полицай го е криел. И подчинените му съответно.
        Статията си е много добра и показва какво е обществото ни. Страхливо и мълчаливо.
        А вие явно сте добре запозната с делата на семейството – хем знаете къде се намира къщата им, хем каква е зоната, хем учите заедно с убиеца. Хем го защитавате по форумите. Е, при вас също има много съвпадения. Мисля, че добре те познавали психопата.
        Нищо лино!

    • Неуважаема Джулия, виждам че ви се е насъбрало доста злоба та сте намерили мястото на което да я излеете. Аз не държа да се карам със хората, за разлика от вас, но няма как да се въздържа след личните квалификации. Твърденията ви, не само че са нелогични ами и тъпи. Явно си мислите, че това е криминален роман. Неуважаема госпожо нима твърдите, че въпросното момче се е разхождало ей така с качулката окървавен из корта и училище? И как учениците му са го видяли да се мие, като тогава не е бил на училище и за това са му търсили бележка?! Сериозно ли си мислите, че това е така? Относно селото му, разбрах че е вилна зона от изнесената информация на БНТ не на scandalno. net, а снимките НЕУВАЖАЕМА ГОСПОЖО СЕ ЛЕПЯТ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ СГРАДИ (ОБЩИНИ, КМЕТСТВА, УЧИЛИЩА, УНИВЕРСИТЕТИ И т.н) твърдението, че снимката показана от новините в 1 минутен репортаж ще е достатъчна е дебилно. Другото ваше противоречи е следното, познавали се ДАЖЕ СЕ И КАРАЛИ, но те го укривали? Неуважаема, вие в България ли живеете ? Стъпвала ли сте в село? А във вилна зона ? Клюкарлъка е на пиедастал и съм убедена, че ако в пустото му село го познаваха щяха да пеят като пойни птици. Неуважаема госпожо, нормално е брат му да мълчи, кръвните роднини от 1ва степен са оправдани от закона ако прикриват свой брат или син. Малоумно е да търсим отговорност от брат му. И, МОЛЯ ВИ, неуважаема прочетете първият ми коментар, който така злостно сте заклеймила. Никъде не твърдя, че директорката и някои съученици не са знаели и както по-горе съм написала, те трябва да бъдат заведени под отговорност. Никъде не твърдя, че убиеца е невинен. Никъде не го защитавам. Научете разликата между четене и четене с разбиране. Явно не сте чела много книги. С делата на семейството му госпожо, не съм запозната. Запозната съм с процедурата, която тече стещу него, това учим, както той така и аз, както вече казах колеги сме в „най-скъпия“ университет, макар и никога да не сме се запознавали лично. Така че, неуважаема, сметките ви за 1000 човека са криви, представите ви за добра журналистика и правова държава също. Излезте на чист въздух, моля ви и спрете да ръсите обвинения срещу тотално непознати за вас хора.

  13. Аз се чудя все пак как, след като са разполагали с толкова пари на момчетата очевидно не са им липсвали „джобни“.Защо тогава това момче е крало портмонета?И ако е крало и преди убийството кога го разбраха?Нещо в цялата история не се връзва.

  14. Хм…много сте силни в коментарите и във фейсбук а иначе мълчите като задници Като сте такива умници ,и след като сте толкова смели и след като не ви харесва положението в България защо не промените нещата???,защо седите и чакате някой друг да свърши всичко а след това да се биете в гърдите че и вие сте патриоти само за това че сте написали някакъв коментар във ФЕЙСБУК или под някоя статия на жълт парцал имащ наглоста да се нарече …“ МЕДИЯ“ при това електронна такава?.Погледнете Румъния и румънците,погледнете дори Турция ако щете.Там дори хората се опитааха да очистят един нагъл паразит ,а вие само драскате и не смеете и на тоалетна муха пръст да размахате.Толкова ме е гнус и толкова ми е противно всичко че даже ми се повръща от тази пошлост.Ако не искате подобно ежедневие и такива нещастия излезте ,но не на мирен или мълчалив протест,а излезте и повторете това което става в дадени държави.Надявам се че поне ако не някой друг то единствено Румен Радев ще направи нещо,надявам се да не споират чистките на служебния кабинет,надявам се да бъдат заличени физически ако е нужно всички в този антидемократичен и антибългарски Парламент .Надявам се да се намери някой който ще има смелоста на да направи нов “ НАРОДЕН СЪД“ а националните предатели на прехода да бъдат избесени на жълтите павета ПУБЛИЧНО.

  15. Над 1 000 души са знаели, че Убиецът от Борисовата е Йоан Матев! Но са си Мълчали! По пътя на логиката трябва да има също толкова на брой ефективни присъди!

  16. Статията е добра, но защо автора не си сложи името?
    Не че се заяждам, но статия без име = анонимна статия.
    Освен това ако повярвам на тази статия на автора, ще го следвам и ще чета и други негови статии.
    Автора ?
    Може и сама да се е написала тази статия?

    • Ако под статията напишат един авторов псевдоним от типа – „Пенчо Пенчев“ – ти по-добре ли ще се почувстваш и по-голямо доверие ли ще имаш на написаното. Ти гледай написаното, а не псевдонима или пък истинското име на автора. Иначе, съм сигурен че автора не се крие. Защото в интернет няма анонимност. Всеки който го потърси, може да го намери автора. Изобщо, тия имена на автори са си една чиста условност. Със или без тях- чети написаното, сравнявай с други писания и анализирай- това е. Просто съвет.

  17. Аз съм от същото село,живея там от както съм родена (24г.) и дори не познавам тези хора. За пръв път ги видях в новините.Пак от новините разбрах,че живеят във така наречената „вилна зона“ на селото, а там местните са малко и хората почти не се познават. Съгласна съм,че това е потресаващо и плашещо,но повярвайте ми и „селото“ разбра от новините и е стъписано! Недейте да пишете глупости и да отклонявате вниманието от истинските виновници…родители,учители,роднини,директорката и най-главния УБИЕЦА! Проверявайте си информацията преди да публикувате нещо подобно!

  18. Dayte da saberem pari da dadem na njakoj mangal da go namushka v pandelata. I narodnoto prawosadie shte bade w deystwie.
    Dano my prasnat tratkata na tozi izrod, a sled towa da go razfasowat v pandelata i da go hwarlat na bezdomnite pseta.

  19. …аз едно зная -тълпата е първосигнална, истината понякога никога не се открива …40м % от затворниците са невинни. Няма полиция и правосъдие….въобще пък не говорим за справедливост.

  20. До капитан Джак
    Капитане,поведи хорото,с теб
    сме.
    До автора
    Г-не нямате право да набивате
    в главите на хората:“по български тъпо и безмозъчно“
    Излиза,че Вие не се чувствате
    българин.Какъв сте? Циганин?
    Вие…вие сте българофоб! Доб
    ре е да не ви се дава трибуна
    никъде.

  21. Съгласен съм напълно с написаното. Ставаме съучастници във всякакви престъпления с мълчание. Но дотук ни докара властта на Борисов и репресивният ченгеджийски апарат.

  22. Докато не се открият, оповестят и вземат мерки да се премахнат причините за трагедията в която изпадна България след „свободата и демокрацията“, подобни случки ще бъдат ежедневни.

  23. И все пак истината излезе на яве,не може да обвиняваме цялото ни общество, убиецът е арестуван, но се съмнявам че ще има справедлива присъда защото има една приказка „За кокошка няма прошка, за милиони няма закони“ такива като него само Господ може да ги осъди и рано или късно ще получи своето възмездие.

  24. Цялото ни общество си е заровило главата в пясъка. Това е истината.

  25. Господ беше българин за последно през 94-та година от тогава не ще и да чуе!!!

  26. Съгласна съм с вас Джули Ненова но вярвам че все още има хора със съвест и морал в държавата ни и дано да е така иначе Бог да пази България…пък независимо той българин ли е или не!

  27. Ако властта въведе поправка към закона, според която всеки, който даде информация за престъпление или закононарушение, ще получи определен процент от глобата или награда за съдействието, то тогава ще се оправим много скоро. Ще намалеят трагедиите по пътищата, ще виждаме само движещи се автомобили с включени къси светлини, няма да има неправоспособни водачи и няма да има престъпници на свобода.
    Ако бирникът беше предложил награда на Андрешко, нямаше да остане в каруцата. А законът щеше да бъде спазен. И нямаше да има и разказ за „прикриващия“ хитрец, дето едва ли не го учехме за герой…..

  28. Имаше един сайт, който се списваше от гейове – изчезна незнайно къде, но имаше 500 000 уникални посещения за 6 месеца. Там имаше нецензурирани снимки на убития Георги – беше с разкопчани къси гащи най-отгоре и вдигната нагоре фланелка. Лежеше на една пейка, горкия, мъртъв. Питам се, тия гейове дали не знаят нещо по въпроса, че бяха дали тия снимки. Възможно ли е Георги да е бил гей и да е решил да става нормален, да е съобщил, че има приятелка на своя гей-партньор и онзи да е откачил… Извадил е чикията си и го е намушкал… Сигурно скоро ще разберем, че презадоволеният Йоан не е крадец, а гей… След това присъдата му рязко ще намалее и дори може да изчезне като величина, защото гейовете са под закрилата на една камара организации, които се борят за признаване на гей-браковете и гей-обществото. Това е само хипотеза, която почива на косвени факти. В този сайт се пишеха предимно новини за гейове, какво става в домовете за сираци /масови гей-оргии/ и други новини, свързани с гейовете.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *