Мъжете в Западна Украйна се разбягват при поява на Военкоматите (С ВИДЕО)

Паника и ужас сред мъжкото население на Украйна. Предвид големите загуби на ВСУ в последно време, военкоматите започнаха да връчват призовки за мобилизация направо на улицата, да отвличат, бият и прочие… само и само да заловят още живо месо за фронтовата месомелачка на Зеленски и Байдън. В рамките на десетата поред мобилизационна война вече не става дума нито за патриотизъм, нито за смелост, нито за чест. Искрено желаещите да се бият срещу Русия вече са или в гробищата, или инвалиди. Новите попълнения са просто мирни хора, сковани от животински страх.

Поради изчерпване на демографския потенциал в централните и източни райони на страната, Киевската нацистка хунта вече набира пушечно месо и от щадената и привилегирована доскоро „етнически най-чиста“ Западна Украйна. Надеждата, че тези хора ще са по-мотивирани бойци от рускоезичните, обаче се топи като лански сняг. При появата на улицата на колите на военкоматите, мъжете се разбягват в различни посоки по-бързи от вятъра.

Моралните задръжки в завладяната от бандеровците страна отдавна са стъпкани в калта. Служители на правоохранителние органи продължават да извършват принудителна мобилизация. В нея вече насилствено включват и бащи на многодетни семейства.

В това видео мъж е изведен насила от къщата си пред очите на едно от децата си и съпругата си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Украински източници съобщават, че военното командване на Украйна планира да създаде резерв от 200 000 войници, заради което в страната е в ход 10-та поред крайно мащабна мобилизация. Идеологическата мобилизация приключи с втората вълна. Всички последващи мобилизации си бяха лов за хора. Всеки трети и отвеждан насила във военните служби за регистрация и вписване. През пролетта и лятото се очаква кървава месомелачка със загуби в редиците на ВСУ от 1000 души на ден. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

9 коментара

  1. Защо не дойдат и удома – в блока се настани един младеж със суперскъпа кола от Украйна. Много е подходящ за фронта. Готов съм да платя и част от пътните разходи на мобилизационната комисия от Украйна до тук. Чакам ги и ще им пратя и адреса и снимката на годния за военна служба съсед. Подкрепа от правителството ни не чакам – макар, че тази дейност ще е ибществено полезна – ще се облекчат фондовете за подкрепа на бежанците с майбаси,ролсролсове, бентлита, ескалейди и прочие народни коли от Украйна!

  2. Наркомански е издал Указ за Депортация,ама дали ще се спази е друг въпрос!

  3. В МАЛКИЯ ГРАД ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО МЕЖДУ КАРДАМ И ДОБРИЧ ВЪРЛУВА ТАКЪВ ПРОПАГАНДАТОР СЪС СКЪПА КОЛА С УКРАИНСКИ НОМЕР НАХЛУВА В ДВОРОВЕТЕ НА ХОРАТА И ДИРЕКТНО ЗАПЛАШВА ЗАЩО В ДВОРА МИ СЕ ВЕЕ РУСКО ЗНАМЕ _ ЗАЩОТО ТАКА МИ ХАРЕСВА ! ХВАНАХ САТЪРА ЗА МЕСО И МУ КАЗАХ ЧЕ ЩЕ МУ НАРЕЖА МАДУРИТЕ АКО ОЩЕ ВЕДНЪЖ МИ НАХЛУЕ В ДВОРА ! ГРАДЧЕТО НИ СЕ НАПЪЛНИ С УКРАИНСКИ КУРВИ С ПРЕДИМСТВА

    • Трябвало е още при първата поява да го скопиш, тъй като сатаната изглежда се гаври с православните. Пробутват дефектни кондоми в окрайна и македония, за да се раждат повече изроди!

    • Нали ви казах, че тия скоро ще ни подпалят.
      Приютиха бандеровците у нас, с лъскавите им коли, че и сметките им плащаме.
      Ай честито!

  4. Да ходят да са бият кво са мандахерцат тука в нашата държава тез подлеци =…. Не мога да гледам вече…ама не ги е срам избягалото фронта а се пъчи че е украинец …ще има поне органи ако трябва на някой нещо …има поне резервни части

  5. Ситуацията в Украйна излиза извън контрол: Три неща се случват, които трябва да се знаят
    1. Украинските войници се изпращат на сигурна смърт! Командването не полага абсолютно никакви усилия за избягване на смъртта, ръководството на Украйна също така. Това трябва да е ясно. Прави се нарочно, за да се ИМИТИРАТ бойни успехи, за да си изпълняват задачите на хегемона, да плаща още издръжката на украинските овластени марионетки. И за да се поддържа илюзията, в която живее Запада, че Русия губи войната в Украйна. Отново ще говоря за това – Почти целият Запад в момента живее в илюзия, че Русия губи, Украйна отстоява и ще спечели. Истината е съвсем друга, месомелачка. Която е толкова жестока, че дори американски генерали и разведки, обръгнали на всичко, не могат да мълчат. В момента се унищожава мъжкото население на Украйна по график. И не, не е виновен Путин! (б.р. напротив – виновен е !)
    2. ДД подготвя Европа и някои европейски народи, включително България, за следващите дози пушечно месо. ЕС, който се управлява от подобни мъпети на либерал-глобализма, подписа поредния документ за УСИЛВАНЕ ПОМОЩТА ЗА КИЕВ ВЪВ ВОЕННИ ИЗРАЖЕНИЯ. Не само пари, но и оръжие, за човешки сили все още не са казали открито, но се готвят да го обявят. Полша и България са сигурни в превръщането им в източници за месо за месомелачката.
    Да, вярно е, планът на ДД за тази година е включването на други държави в тази напълно безсмислена война, от която обаче световния „таен“ елит има въпиюща нужда, за да прикрива срива на света. Само хората могат да се противопоставят на това безумие, правителствата участват, и нашето участва. Повтарям, планът, след като се унищожи украинската армия, е да се включат други армии на народи от Европа.
    3. Време е да се разбие илюзията за Зеленски. Това е антиполитик, отговорен за съдбата на Украйна. Той лично подписва унищожението на армията си.
    И най-голямата „тайна“, която знаят всички, с изключение на зрителите на Лора Крумова и Светльо Иванов, че е тежък наркоман на твърди наркотици. Ами хайде де, помислете колко добър и полезен може да е политик на кокаин?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.