Моите 5 причини да Гласувам за Чекмеджан! Добавете и вашите:

Негативен народ сме си ние българите и това е. Все сме недоволни, все неразбрани… Премиер- Слънце си имаме, но то акъл трябва, да го оцениш. А си имаме тамън 6 причини да го уважаваме. Тази статия е за всички протестъри, които се втрещяват от мисълта, че ако спечели изборите, това лято вместо на море, пак ще събират тен на жълтите павета. Тия неразбрани люде така и не могат да приемат, че ни управлява Пиночет, който ще сдаде властта сал когато внуците му станат пълнолетни.

Затова свиквайте. През следващите 200-300 години ще ни управлява Бойко, ако разбира се китайците не се наплюскат пак с прилепско недопечено и историята не свърши преди да е почнала. Щото и ваксините не били много надеждни, казват. Други пък казват, че вирус нямало, ама на кой да вярваш…?! Аз избрах да се доверя на Бойко. Ето защо:

1. Първо, изключително много уважавам премиера Борисов, защото по никакъв начин не се поддава на американската пропаганда. Докато ония в Конгреса на САЩ умуват как да викат галено на Байдън, щото „дядо“ не е джендър-неутрално и се чудят сега той родител 1 ли е  или родител 2, на Бойко хич не могат му наложи тия либерастки „ценности“. Той към колежките си се обръща по пол. Ей на, на Цвета Караянчева си й вика „проста кърджалийска пу*тка“.

2. Друго неоспоримо качество на Бойко е железният му характер. Цяло лято деца, жени, баби и инвалиди крещяха по площадите  „Оставка“, но Бойко не се трогна. Той на провокации не поддава и му беше през… „нощното шкафче“ за хейтърите. Аз, например, като Чекмеджан не мога. На мен ако два дни съседите ми викат под терасата „Мутро, вън“, на третия ден от срам ще се изнеса да живея на пейка в парка. Ама то е щото съм слабохарактерен, а Бойко е упорит като банкянско говедо.

3. Третата причина да гласувате за Бойко е, че той е истински инфлуенсър. От ранно утро почва да стриймва от джипката и да ни говори за прекрасен живот, който няма да имаме и пари, които няма да получим. Нали това получават последователите на инфлуенсърите по социалните мрежи- вид душевно самозадоваляване като гледаш отблизо и съпреживяваш готиния живот на инфлуенсъра, който ти самият нямаш.

4. На четвърто място е отношението на Борисов към младите българи в чужбина. На една студентка Борислава й купи даже къща за 3 млн. в Барселона и бутик за дрехи. Ако беше някой селянин, тая Борислава още щеше да работи в McDonalds и да плаща квартира. Ама той не е. А и от много други младежи, които са напуснали България и не искат да се връщат, съм чувал: „Т‘ва е благодарение на Бойко“.

5. Бойко нивгаш не могат го излъга „Ало“ измамници да им хвърли парите си от изпод дюшека, щото Чекмеджан си ги държи в шкафче, в което дори Гешев не смее да пипа, за да не му падне каскета. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

един коментар

  1. Една единствена причина да не гласувам за него-искам да има България!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *