Милион на година струва да си мъж на Николета

Валери НикДоста солено е излязла близо 5-годишната връзка на Валери Божинов с Николета Лозанова. По най-груби сметки за да има лукса да му е съпруга  футболистът си платил над 4 милиона лева.

Харчовете на Валери започват първо с издръжката й, докато е бременна с Никол, а след това с приказната сватба, която им струва  около 200 000 лева, като само роклята на булката е  40 000 евро.

Докато бяха семейство двамата пръснаха колосални суми  по различни екзотични почивки. Те посетиха два пъти Малдивите, два пъти  Дубай , остров Мавриций  и  Сейшелите, които са най-скъпите дестинации.  Най-огромната сума обаче платиха за пътуването до Бора Бора, където отседнаха в най-„солената“ част на курорта и показно направиха втора сватба сред жреци и цветя.

Николета а маниачка на тема  дрехи, а  повечето й  тоалети са от  над 3000 лева. Плеймейтката дава луди пари и за аксесоари, обувки и чанти и всякакви финтифлюшки, стига да се скъпи и да изглежда оригинално с тях. Само един от коледните ѝ шопинги в Рим струвал на Валери 100 000 лв., без да броим  часовника и бижутата на „Картие“, които тя си купила и стрували „само“ 230 000 лв.

Още преди да се оженят, за 14 февруари Божинов връчи на изгората си ключовете на черен джип BMW X6 за 50 хил. лв. Това возило й се видя евтино и недостойно за красотата й, затова той й купи е нов джип, този път „Мерцедес GL“, модел 2014, със заводска цена 200 хил. лв.

Николета поиска и да се подсигури с два апартамента и  футболистът тутакси й купи, за да е сигурна, че ще има покрив над главата си и то не какъв да е, а луксозен. Единият апартамент бе купен за 250 000 евро, а вторият, който е разкошен мезонет , струва  почти три пъти повече заедно с обзавеждането.

Да си съпруг на Николета явно не е евтино и футболистът побърза да се отърве, докато не е минал на кредити.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *