Мика Стоичкова с култова изцепка: Боговете ми завиждат

Мика голямаДъщерята на футболната легенда – Христо Стоичков – Мика, разкри, че се чувства щастлива и по-обичана от всеки друг път.

Тя поздрави гаджето си – Ай Ки, по случай 31-вия му рожден ден и го увери, че го обича. Специалната дата те отпразнували с плажно парти в Маями, заедно с майка й и неизбежната за такива американски купони шумна приятелска компания, в която не всички се познават, но пък иначе се забавляват.

Мика  сподели, колко е щастлива, че до себе си има точно  този човек /както много други преди това/ и  за нея всеки ден, прекаран с него е празник:

„Преди няколко дни моето момче имаше празник – имаше рожден ден, един от многото, които му пожелавам да изживеем заедно занапред. Аз обаче имах празник и вчера и днес,  и ще имам и утре и други ден, защото всеки ден, в който той е до мен аз празнувам – любовта ни, която е чиста, искренa и безгранична! Такава любов, за която Боговете ми завиждат!!!“

Е, чак пък боговете да завиждат…

Но Мика е по силните думи и не знае, че никой не й завижда, защото просто е безразлична на много хора и на тях не им пука влюбена ли е, или не.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.