Майката на Албена Вулева: Нова телевизия промива мозъци и руши ценностите на българина

Албена майкаМайката на Албена Вулева обяви безпардонно в ефир, че не харесва Нова телевизия, защото  не е българска и копира непрекънато промиващи мозъците на префърцунени чужди продукции.

Тази телевизия не възпитава нищо хубаво у зрителите, тя им отнема българската гордост,  самочувствие и самосъзнание, като нация.

Не харесвам и ВИП Брадър, защото това е едно жалко воайорско предаване, което предизвиква у хората агресия, разбива  семейните ценности, изкарва  тъмните страни на хората, злобата им, омразата им. Те копират примера на това, което става на екрана и го пренасят вкъщи. Излиза, че е в реда на нещата да си имаш любовница, да направиш триъгълник, да удряш шамари на любовницата, да крещиш, да псуваш. На това ли трябва да учите хората?

Като ви слушам,  вие също не сте българка, реагира  рязко Ники Кънчев, за да спрат нападките в ефир. Да, аз съм рускиня, родена съм в Санкт Петербург, обаче от дълго време живея в България,  кръстила съм дъщеря си с едно от най-хубавите и  традиционни български имета  и тя е българска гражданка. Затова милея за бъдещето тази страна, на този народ, защото детето ми живее тук, каза Людмила, но Ники Кънчев, когото тя наричаше ту Кънчев, ту Минчев,  спря излиянието й и обяви реклами.

След малко Людмила  пак взе думата, за да защити Кучкова и каза, че настъпиха такива времена, че момичетата трябва да са лоши, за да оцелеят и плеймейтката  няма друг избор, освен да се прави на кифла да се гримира, да се облича предизвикателно, ако иска да живее по-добре и да се измъкне от бедността.

Нейният случай също е показателен за предаването – учи момичетата как без образование и без професия да ивнестират в тялото си и да търсят богати чичковци или да отнемат мъжете, които имат семейства.

Заради голамата си уста и силните критики към Нова телевизия Людмила Захажаева бе поканена да влезе в Брадъра и да подкрепя дъщеря си вътре. Тя каза съгласна съм, но искам да видя договора и хонорара, защото не искам да бъда клоун във вашия цирк безплатно.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.