Лора Крумова в траур, загуби скъп приятел

Лора Крумова1Лора Крумова е в депресия и  тъгува заради любимото си куче Рути, което се пренесло в кучешкия рай  преди няколко дни.

Минибоксерът се разболял от неизвестна болест и починал скоропостижно, като изненадал неприятно цялото семейство. Четириногото  било любимец и на сина на Лора, който си играел от бебе с него.

„Първото, което Явор научи и разпознаваше с радост, беше кучето. Като го попиташ : „Къде е Рути?“, той веднага се обръщаше към него. А първите му думи  пък бяха „Ето го“ и го сочеше с пръстче, разказва водещата.

Крумова погребала със специална церемония любимеца си в двора на вилата си край Правец, където през лятото отиват да живеят родителите й. Силната привързаност водещата към домашните й любимци отдавна е известна в тв средите. Преди време, когато партнираше  на Милен Цветков в „Здравей, България“, тя често водеше Рути на работа със себе си, а той пък бе обучен и не лаеше в ефир.

„Това лято  със Сотир ще отидат на къмпинг само с другото им куче – Барут. То пък  е подарък лично от Станишев“, разказват близки на блондинката. Лора все още се чудела дали да си вземе втори четирикрак приятел, или да кара само с един.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.