Костадин Костадинов: ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ измамиха избирателите си, последните са добре дошли при нас

15

Лидерът на „Възраждане“ предрече кратък и вреден живот на ротационното правителство

С решението за ротационен кабинет ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ измамиха близо 1,2 млн. свои избиратели. Тези хора са добре дошли при нас, те имат избор в наше лице, защото не променяме позициите си, не делим хората на базата на техните убеждения, а само по това дали държат България да е независима, свободна от корупция и фактор в международните отношения.  Това заяви във Варна председателят на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

Той определи ситуацията като добра за партията, но изключително лоша за България и окачестви бъдещото общо правителство между взаимно отричащите се допреди дни две коалиции като най-крупното политическо предателство през последните 10 г., провокирано от външен натиск за запазване на колониалната зависимост на страната. „Двете формации показаха, че в нашата политика няма значение какво обещаваш, какви платформи представяш, единствено от значение е волята на американския посланик“, каза Костадинов.

Според него бъдещият кабинет ще вкара страната в дългова спирала, ще доунищожи остатъците от българската армия, ще изкара „Булгартрансгаз“ от забранителния списък за приватизация и ще се опита да въвлече България във войната в Украйна. „Ако това се случи, ще изкараме хората по улиците, защото България се събужда“, предупреди Костадинов.

Той предрече кратък живот на ротационното правителство заради явната неприязън между субектите в него и шеговито нарече новата управленска мегакоалиция „Инвалид“. „Кабинетът може и да оцелее до местните избори, но двете коалиции в него ще имат различни кандидати за кметове и битката между тях ще е фатална за държавността“, посочи Костадинов и прогнозира политическа смърт на формациите – участници в правителството.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

15 КОМЕНТАРИ

  • Иначе е „похвално“, че се опитваш да изпереш шебеците гласували 33 г. за антибългари и давели до изчезването на България.
   Ще чакаме в следващата стъпка да обявиш и медиите за невинни девици, проституиращи по принуда.

 1. Все още има изход- Възраждане имат потенциала да го направят. Не ме интересува колко добри оратори са. След като на мен ми е ясно как да стане- и е напълно реалистично- на такива “капацитети” като тях им е съвсем ясно.
  Ако не го направят- а те много добре знаят как- са пълни предатели!
  Изобщо не ме интересува колко фанатизирани възрожденци ще ме оплюят!
  Костадинов-твой ред е!
  Не в думи като гилотинирания Робеспиер!
  В действия!
  Сега ще ти лъсне ДъТо!
  Или- ще ти се извиня- като ваш избирател.
  Вие сте на ход!
  А с нами- Бог!

  • Възраждане е доста имагинерно понятие. Нещо като европейци. Има си капацитети, както и добитъци в редиците. Въпроса за спасението на България обаче, едва ли опира до някаква си партия. Тези партийни заигравки са точно по правилата на британоварварите. Дори да е възможно да бъдат победени там, се съмнявам да имаме време.

   Аз още се надявам на катаклизмите, войната или външните фактори, които могат да ни спасят :)

   Пък който се е клел в нато и ес или е вземал заплата от тях да му мисли. Аз клетва за вярност към антибългари не съм давал!
   Бих воювал с много по-голямо удоволствие за руската, турската, персийската, сирийската армия против британоварварската сатаниска паплач, отколкото за тях и интересите им.

 2. Не сме ШЕБЕЦИ приятелю, дрогирани сме, дълбоко дрогирани, досущ по технологията на Ран Ът. Попрегледай малко архивите,ще ти се изправи косичката.“ Планът за разорение на България – проектът „Ран-Ът“ и много други. Попрегледай и Протоколите на ционските мъдреци, време се иска за ограмотяване, много време.

  • Добре,че тук сме се събрали само невежи. И никога не сме чували за Планът, Ран Ът, Тайните протоколи и Световната конспирация – Никола Николов. Отровен с мед, а Здравко Николов- племенникът му- прегазен от две коли.
   Никога не е късно да се появи някой доброжелател- странно, изведнъж, след две години- за да ни “осветли” и “илюминира” за случващото се.
   Как пък така стана- че днес се появихте да ни обучавате.
   До вчера нямаше кеф, меф и сие.

   • Голяма атака от соросоидни тролчета.
    Размножават се като въшки.
    Само мачкане на гнидите ще ги възнесе при всевишния!

  • Да са ограмотяват жителите на чикаго, нюйорк, лъндън, елей….. и други джендър градчета, които предстои да изчезнат.
   Аз предпочитам да си остана нетолерантен балкански субект, без основно образование, който като тръгнат да го убиват отвръща със същото.
   Косата си ми е права, тъй като нямам нищо негърско, а за ционистите и мъдреците им разчитам на някой по-умен като теб да ме образова.
   Чакам с интерес мненията ти, докато си паса козичките по баирите.

 3. Някой невеж и неразбрал има ли?!
  Кефчо да мълчи. И да не се бърка.
  Пръкнал се днес да ни “осветлява”!
  Готови ли сте?
  Подгответе се за дълга битка.
  Ако продължавате да си мислите, че когато престъпниците ни излъгаха за изпращането на оръжие в осрайна, а ние не направихме нищо и не ги изметохме- ни се е разминало, значи не сте в час.
  Реки от кръв ще се леят- за да изкупим бездействието си.
  Ще бъде напълно заслужено.
  Не искам да мисля изродите, работили във военните заводи за заплата.
  Цели фамилии ще им мрат.
  500 хиляди убити руснаци. Минимум.
  И мислите, че толкова смърт,предизвикана от нас- ще ни се размине?
  Тия дяволи, работещи във военните заводи- не изкам дори да знам съдбите им.
  За заплатки,
  Жалки демонични изроди.
  По- добре да бяхте пукнали от глад, отколкото да произвждате смърт!
  Изроди!

  • В края на краищата войната пречиства.
   Руският так няма да види зор да размаже стройните тела на либералфашистите, който са демонстрирали безстрашието си да останат на свещената българска земя.

   • Май ще видим втори поход до Берлин.
    Да ти кажа, започвам да си мисля, че май ще ни освобождават отново…
    И ставащото-дали Всевишния не ни го е отредил?
    Много ми е мъчно. Сърцето ме боли. В буквалния смисъл.
    Това не е Бог.

   • Аз поне от една година повтарям, че нас ни чака нов 9 септември,а тези на които казвам само се усмихват иронично и гледат на мен като на смахната. Сега вече започвам да си мисля, че прогнозите ми за нова 9 септември ( в смисъл пак да ни освобождават) са били доста оптимистични. Този път може просто да ни занулят с няколко ракети изстреляни по американските бази у нас и по командния център на НАТО във Варна.

   • Аз доста по-отдавана се надявам да ни освободят и все още не е мъртва надеждата ми за това. Най-малко заради доказаната ни импотентност като народ. Не смятам обаче, че са длъжни. Просто по стечение на обстоятелствата може да им се наложи, като започнат битките в Черно Море.
    Иначе ракетните удари са ни 100% в кърпа вързани, но то пък освобождението върви ръка за ръка с тях и въобще не ме плашат.
    Най-важното е оцелелите българи след това, този път да избият напълно сорсоидната паплач от национални предатели, щото ще ни е последното освобождение и оцелеят ли пак ще гътнат България.

 4. Тъй нареченото „ротационно правителство“ няма да се сбъдне, защото няма да мине при гласуването в НС. Против има абсолютно във всички партии, а най-много в „кандидат-управляващите….. ПП + Мария Габриел не говори нищо за депутатите на ГЕРБ?!!!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *