Ива Екимова превърна и сватбата си в пиар

Ива рокляПиарката  и явно  бъдеща булка Ива Екимова се консултира с всеки, който иска да я види във Фейсбук каква точно рокля да си избере за сватбения си ден.

В профила си тя публикува снимки с две различни бели рокли и пита кокетно приятелите си „Коя?“. А те охотно й отговарят и й дават съвети. Ива държи в течение феновете си  във Фейсбук за почти всяко събитие  от личния си живот. Там обяви, че ще се омъжва,  там  показа и годежния си пръстен, който получи от приятеля си Петрозар Филипов и поиска одобрението и възторга на всички, дори те да са фалшиви и направени от приличие.

Приятелите й къде искрено, къде не харесаха и двете рокли, между които явно бившата водеща се колебае. Един от тях я посъветва да се избере трета и да не я показва във Фейсбук, за да не я види бъдещият й съпруг, защото така според поверието се разваля добрата карма на бъдещото семейство. „Изненадай всички и  най вече него, така че да му останат в теб  очичките и да не поглежда друга до края на живота си“, дава акъл пък  загрижена приятелка. 

Под сурдинка обаче близки до пиарката коментират, че животът й е прекалено на показ и сега очакват да покаже чорапите, жартиера и прашките, с които ще се жени. Като че ли тази сватба не е лично нейна, а трябва всички да станат свидетели. Явно нещо не й достига в личния живот, щом толкова упорито афишира всичко и търси одобрение, смятат хора от обкръжението й.

Като се има предвид, че това й е трети брак, би трябвало да е претръпнала и да не се вълнува толкова.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *