Лукашенко: Западът се срива, напада ни за да избегне тоталния си икономически фалит!

Западните страни вървят към ескалация на напрежението и открито признават, че се готвят за война, заяви днес президентът на Беларус Александър Лукашенко пред участниците в среща на Съвета на Парламентарната асамблея на Организацията на Договора за колективна сигурност, предаде ТАСС.

„Независимо от стремителния спад на жизнения стандарт и все по-влошаващите се икономически перспективи пред европейските страни и САЩ, Колективния Запад върви към ескалация и се готви за война. Причината за нея е, че с нас или без нас, тези страни са пред тотален фалит. И нападайки ни, те се опитват да обърнат ситуацията в своя полза“, каза Лукашенко. „Централната арена на противопоставяне, бойното поле на нашия континент си остава Украйна“, допълни той.

Лукашенко нарече „западна дезинформация“ твърденията, че украинската контраофанзива вече е започнала. „Трябва да кажа, че най-голямата дезинформация, това е „контранастъплението“. Няма никакво „контранастъпление“ и не би могло да има. Това просто е безумно. Такова нещо като украинска армия вече на практика не съществува, а ако иска да продължи да ни напада, НАТО ще трябва да прати в Донбас собствени войници“, каза държавният глава на Беларус.

Той подчерта, че ако все пак Западът узрее за мир, ще трябва да се включи в изработването на нов документ, който да послужи като основа за преговори по урегулирането на конфликта.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

17 коментара

  1. Лукашенко е най-доброто в Европа изобщо като държавник. В Беларус е забранена незаконната сеч, брутално или каквото и да е обезлесяване в последните 27 години. Няма умиращи от глад и студ хора. Никой не се е самозапалвал, никого не са заливали с киселина или разстрелвали на улицата, работа има за всички, дори за тези, на които не им се работи, здравеопазването е без пари, образованието образова на световно ниво, също без пари.
    По улиците и тротоарите няма да намериш 1 фас или опаковка от дъвка, чалга култура е непонятна, не те затискат пълчища педерастки реклами, публичното разголване е непознато, няма свръх или незаконно застрояване, хората дори не заключват дома си.
    Но хората в Беларус живеят в балон, който им пречи да видят болката и нещастието на джендър света около тях. Това ги прави лесна плячка за сладкото говорене за демокрация, свободно слово, свободен пазар и нито усещат, нито виждат какво се готви да ги удари по добре нахранените им тъпи глави.

    • Може да се пинтересуваш и от “гадната” Северна Корея- безплатно здравеопазване, образование, има средна класа, липса на бедност и битова престъпност и сие.
      Въпреки информационната завеса.
      Това са “гадните” антилиберални, антидемонократични “ценности”.
      Що се отнася до “запада”- това е причината за бавенето на Русия.
      Може да има усрайна за два часа, но чака падането на главата на змията- г$щера.
      Някои ще кажат- банкстерите го правят като през ПСВ и ВСВ.
      И е така- и не е така.
      Защото БРИКС вече имат собствена валутна система.
      Пак казвам- това е библейски миг.
      Нещо чутовно и нечувано от стотици години.
      Според някои анализатори г$щера ще се срине до два-три месеца.
      Това бави Раша. И с това бавене избегна милиони, може би милиарди невинни жертви.
      Става интересно:) китайското проклятие.
      Или благословия?
      Със сигурност сме в едни от най- “интересните” библейски времена- каквото и да означава това.

      • И аз смятам, че „бавната“ война е с цел срутване на зелената хартийка, но не мисля, че ще се разминем мирно.
        Кохортите на сатаната няма как да изтърват момента да избият милиони, ако са православни ще е още по голям кефа за тях.

      • Сигурно е, че няма да ни оставят. Те си казаха- ние сме най- големият им враг- за ужас на комплексарите, които продължават да блеят по зап@да и колко са малки и незначителни.
        Нито сме малки, нито сме незначителни. Доказахме го и с пландемията- еврогейците още анал лизират защо в бг смъртността от кромида е най- ниска.
        Но- отговорността историческа просто не е за всеки.
        Едни имат сърца на лъвове, други се раждат и умират като мишки.
        Конформизъм и колективизъм няма да има.
        Каквото Той ми е отредил.
        И колкото.

      • Няма нужда да се интересувам от Корея.
        Самият факт, че когато се разделиха с южна и ги налази гадният комунизъм бяха 5.5 милиона, а сега са 27 говори достатъчно.
        ––––-
        Там е ужасен мор. Секса е забранен, няма кво да ядат и карат само на плъхове, но пък са усвоили развъждането чрез пъпкуване…….
        –––––––
        Краварите хвърлят милиарди да купуват най-умните дебили по света и не могат да си направят свястна ракета или каквото и да е оръжие, а оня с бузките Ким Еди кой Си за 7-8 год. ги издуха. Дори да си с интелект на стайна температура ще се сетиш за истината.

      • Мина, малки са само мозъчетата на тези дето се кланят на запада.
        България е субект на цивилизация, нещо което британоварварите никога няма да бъдат.
        Колкото и да се пънат насила да налагат сатанизма, няма кой да им се върже.

      • Източните царе ще управляват – Библия.
        Кои са тези източни царе ли? – явно Русия и Китай…

      • FuckEU – не са британците в дъното, а чифутите. Англо-саксонците са жертви на Хазараската мафия точно толкова, колкото и останалите народи.

      • Аргон, народът позволяващ престъпленията е съучастник на ……..
        Не са мои мисли това, на по-умни от мен хора са.
        Знам че е така, но недей да ми изпираш маймунската паплач.
        Няма как цял живот да живееш по законите на сатаната и да очакваш Бог да те спаси!
        Същото важи и за БЪЛГАРИТЕ, след като са се надупели пред дявола с широко отворени задни бузи.
        Чакат си спасителите….. докато си внушават невиновност!

    • FuckEU, вероятно си прав по отношение на т.н. „маймунска паплач“. Който живее по законите на Луцифер няма да изкара да се спаси.

      Чифутските свине са чисти и просто инстумент на Сатана. Евреите в днешно време дори и не се прикриват особено, че се кланят на Луцифер. Чифутите наричат Луцифер Бафомет.

      Евреите са раковият тумор на планетата ни. Този еврейски тумор е с метастази във всяка държава.

  2. Приятели, прави ли ви впечатление колко неми, спотаени и сякаш изчезнали от ефира са нашите политически наблюдатели, коментатори и анализатори. Къде са Мира Радева, Колю Колев, Райчев, Първанов, Христова, Коларова, Харизанов, Харалан и Стою? Страната ври и кипи покрай събитията в прокуратурата в очакване на якобинска гилотина на площада, Тиквата видимо е примрял от страх защото никакво главозамайване от безгранична власт в миналото вече не премахва усилено сърцебиене и нощни кощмари, дружината му от най-близки храненици вече се разпада в колебание дали да го брани или да се спасява. А на медийното поле – ваканция за бърборковците и всезнайковците. Няма ги не само за вътрешни коментари, но и за външни анализи. Сякаш започващото политическото торнадо у нас усещат само като лек повей върху перчема си, а реалната световна война която бушува е някакъв холивудски сериал за който дори не си включват телевизора. Има едно тревожно очакване в атмосферата, което навярно скоро ще запрати безмозъчните пеперудки с микрофони, които преди години превъзнасяха харизмата на простака от Банкя, днес да описват картинно финала му а ла Чаушеску.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *