Драги съотечественици, не гласувайте!

Трябва да си пълен идиот да смяташ, че след като изборите в САЩ и в ЕС се фалшифицират напълно, то в жалката им колония България те са честни.

ДРАГИ СЪОТЕЧЕСТВЕНИЦИ,

БРАТЯ БЪЛГАРИ ПО ГРАЖДАНСТВО,

ОБЩАТА НИ РОДИНА СЕ ЗАДЪХВА ОТ СТРАХ ЗА БЪДЕЩЕТО. 

Вече повече от 30 години ни управляват западни евроатлантически марионетки. Тяхната наглост и безсрамие нямат край. Единствената надпревара между тях е на тема кой е по-голям национален продажник. Защото това е мерилото, с което ги оценяват американските им господари от Посолството и за такива ангажименти и заслуги им дават съответния процент на „избори“.

Въпросът, пред който сме изправени е, да гласуваме, или не; ако гласуваме – за кого. Има ли смисъл? – НЕ. 

ТОГАВА ЕДИНСТВЕНОТО РАЗУМНО ДЕЙСТВИЕ Е ДА ИМ ОБЯВИМ БОЙКОТ, ДА НЕ ГЛАСУВАМЕ! 

При тези условия единственият начин да разтърсим фалшивата им изборна схема Е

КАТО МАСОВО НЕ СЕ ЯВИМ ПРЕД УРНИТЕ!!!

На последните избори у нас гласуваха 30 % от имащите право на глас. От тях половината са корпоративен и купен вот, както и активистите на партиите и техните семейства. Но останалите 15 % са нормални граждани без пряк интерес от гласуването за една или друга партия. Затова обръщението ни е именно към тях – ЗА БОГА, БРАТЯ, НЕ ГЛАСУВАЙТЕ!

Ако тази неделя си останете вкъщи, то цялата евроатлантическа политическа паплач ще бъде избрана с гласовете на едва 15 % от българските граждани – РЕЗУЛТАТ, КАКЪВТО НЕ Е ИМАЛО НИКОГА В ЕВРОПА, а може би и в Света! И… ТЕ ЩЕ СА НАПЪЛНО НЕЛЕГИТИМНИ!

Така, макар и поробени, ние, българите, ще покажем достойнство и гражданска позиция. Ние не сме просто „електорат“, нито нечия собственост. Нашият глас е важен, и след като го фалшифицират и купуват, нека с отказа си им покажем, че не желаем повече да сме роби. Факт е че дори с 15 % от гласовете те ще се самоизберат, но ще са самоубийствено нелегитимни. 

В такъв ключов исторически момент от борбата на американския хегемон за оцеляване- оглушителната тишина на народа е най-страшна и ще хвърли в ужас тукашните US- политически марионетки.

НЕКА НА 9 ЮНИ ПОКАЖЕМ НА СВЕТА, ЧЕ НЕ СМЕ НАСЕЛЕНИЕ, А НАРОД!

ДОСТОЙНИ ГРАЖДАНИ НА МАЛКА, НО СЛАВНА С ИСТОРИЯТА СИ  И ПАМЕТТА ЗА ГЕРОИТЕ СИ, СТРАНА!  

Автор: Доктрина 111 и Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

31 коментара

  1. Супер, само чрез негласуване ГРОБ и Кирчококорчевите безродници ще имат абсолютното мнозинство. Техните пари от западните НПО-та са преведени и електората им точи лиги да закрие България.
    В косово сърбите не гласуваха и демократично албанците си избраха с 3% управници. Евала на всеки който сваля гащите, още преди да са му поискали, за да покаже аналноподатливостта си!
    Дори вече не ми се спори, дано войната да почва колкото се може по-скоро, всичко друго на тази територия е безсмислено и обречено.

  2. А бе братко,ти явно си стар като мене, не пиша дърт.Не мисли за себе си, а за децата,за т.н.тинейджъри, щото си нямаме българска дума.Трябва да се гласува,но за партиите извън евроамериканската шайка- Левицата,Възраждане,БСП, че и Величие, на Марков и на Ивелин.Купуването и продаване на гласове било престъпление, но досега не обявиха нито една партия, която си купува гласове.

    • левицата, бсп, лъжепартията на НАДполковник пухчо са за нато и мрат от мерак българите да останат евроРоби, а децата им педали.

  3. Ако Марков не ти харесва, чул ли си това младо момче Ивелин, как говори, какво е създал до сега и какъв хъс има да работи за България.Трябва да отделяме зърното от плявата, всеки човек греши, някой просто са изпечени лъжци и бандяги. Все пак разумния оценява.Няма да гласувам никога за оня тиквеник, който повтаряше, НАТО е България, България е НАТО, нито за Бойко и Делянчо, които се състезават грозно за посолската благословия.

    • Тук не говорим за мис силикон нещо да ми харесва или да не ми харесва. Просто казвам, че надполковник пухчо и строителчето на крепости са пълни мошеници. Не ми хвали подчовеци, които ще помагат на българите чрез нато и ес. Всеки българин с такъв акъл, трябва да бъде бесен на първото дърво. То дефакто това не са българи а башибозука на колонизатора, който държи българите под робство.
      За тяхна голяма радост, повечето родени с български документи са с фрагментарна визия и не могат да сглобят цялата картина. На половината като им кажеш Русия е са готови да ти оближат задника. Останалите като им намекнеш дори за британоварварите ще се сбият кой да ти направи свирка.
      Щели да гонят мафията тия умствено ощетени смешници. Мафията се казва САЩ бре, айде да видим как ще ги изгоните. Те ни натресоха колониален капитализъм, а това се оправя само и единствено със смяна на системата.
      Като добавим и такива като 111 минет-майстори дето пишат 35 г. не гласувайте, гарантирано българинът изчезва и то напълно заслужено.
      Има само два метода за сваляне на власт единият е чрез избори и другия с въоръжена революция, ама 111-те минетмайстора пушки няма да хванат да се борят за народа.

      • Ей тва накрая – последните няколко изречения дето си ги написал – точно това искат да ти кажат 111-те

  4. Абе FuckEU, вече наистина се къздисвам. Обещах ти аз да дойда, обещах ти руска водка с кофи, обещах ти в тези горещи летни дни да те изкъпя с ледена бира – марка по твой избор, ти не поемаш поканата. Кафа сифон – ако знаеш какво значи това. Хайде да седнем двамцата и да си похортуваме.Дърти сме за да ставаме „шумкари“, а аз за Курнела няма да гласувам каквото и да става, та да видим на къде да тръгваме и ко да праим. Ако ти знаеш – казвай. Ще те чакам още малко и като ми писне съвсем ще дам една хилядарка – знам на кого и една сутрин ще ме видиш цъфнал пред вратата ти.

    • Знам, че не съм най-умният, но не се спомням да съм отказвал, макар в момента да съм затруднен да пътувам чак до Варна. Освен работата имах и допълнителни ангажименти, които влизат в противоречие на тези 111-светли „български“ ума писали тази декларация. Да беше по-наблизо вече да съм те издирил :) Кафа е нещо като писна ми, но сифон ще обясниш, какво значи на варненски. Ако ти си свободен, що не отскочиш към Пловдив? С радост ще нямеря няколко часа да се видим. Ако имаш телеграм, влез да се уточним.

  5. Toz пък!! Що да не гласуваме бе кавал ?! Точно обратното трябва масово да се гласува до един ! Нали така тия сами съвсем лесно ще се самоизберат само родата им да иде да гласува и са готови ! Ебати и простотиите!

  6. Да покажем, че ни няма, за да ни забележат… Това е някаква елитарна логика, която нито ще бъде оценена, нито ще има последици. В цялото човешко съществуване, победител е винаги активният човек, мълчаливите бунтове са за индийците. „Бийте братя българи вража порода, в бой за чест и свобода, за мила рода…!“

  7. До сега не чух поне едно мнение на Факю, за кого да гласуваме. неговото мислене е „всички са маскари“. Ами не са бе човеко. Няма да изброявам имена, списъкът на умни българи, поне тези, които чуваме е дълъг. Ако всеки,който иска да премахне тази колониална хватка, в която ни държат толкова години бъде омаскарен и оплют, със сигурност на погребението на държавата няма да останат и свидетели.Тоя пикаел не знам къде, другият бил руска подлога, третият имал голяма къща.А бе хора трябва да се намери някаква разумна форма на обединение. Това изобилие от партии не е случайно.То е направено за разпръскване на електоралния вот. Хората които мислят, че от техния глас все пак зависи нещо за да може евроамериканските подлоги да не мобилизират своя електорат, да закупят цигански гласове и утре Бойко да се изтъпанчи с неговото просташко БИХМЕ ГИ С ДВЕСТА. Разпръснатите гласове изчезват, когато са дадени за партиите останали извън парламента, но и такива като Възраждане отново ще бъдат елиминирани. Изводът е да се гласува за две, до три партии извън евроамериканския диван. Тогава след изборите , тези партии могат да съставят правителство и да настъпи промяна. Всичко останало е познато до смърт.

    • Значи ти е време да минеш през очен кабинет или четеш избирателно. Няколко пъти казах, че има 3-4 партии, които са с цел влизане в парламаментата и разрушавене на системата отвътре. Ние гражданите е една от тях – бюлетина №4.
      За това Иванов не се искат твоите умни българи. Кво като са умни и вместо чеп имат женски полов орган? И ако обичаш чети по внимателно какво пиша, без да ми вменяваш неща, които дори не съм си мислил.
      Знам много добре за какво са много партийните проекти, ама като електората е по-тъп от шЕбек, кой му е виновен? Не ми излизай с номера за омаскарените – веднъж предател, цял живот предател.
      Иванов, на твоите години би трябвало да си наясно, че хората могат да се обединяват около идеи.
      Аз виждам обща идея за затриването на България между рекламирания от теб НАДполковник Пухчо, ДПС, ГРОБ, ППДБQ+, БСП, Леваци, Циганката и Мая(която от парламентарната трибуна заяви, че патриоти са само тези, които са за НАТО имам го на видео мога да ти го пратя) и хората, които искат свободата на България?
      Бойко и циганските гласове Иванов не са ти виновни. Виновни са ей такива като тези 111, които отказаха хората от гласуване. Я да гласуват 80-90% да видим бойко и променящите се педали къде ще са?
      Омръзна ми всеки ден да се повтарям. То не е година не е две……. В крайна сметка, който няма акъл да избегне превръщането на България във фронтова държава си заслужава съдбата. Нищо че накрая пак аз ще съм виновен.Но няма да ви оставя да си живеете в розовия балон на илюзии и лъжи! Опитвам се до колкото са ми възможностите да казвам само истината, а на който не му понася, си пуснете телевизора, там ще го лъжат 24./7. Ще му набиват бустери от сутрин до вечер и щото е много убав и умен, слънцето ще изгрее специално за него, от запад!

      • „Виновни са ей такива като тези 111, които отказаха хората от гласуване. Я да гласуват 80-90 % да видим бойко и променящите се педали къде ще са“…
        –––––-
        Пак ще са на власт и то със същите проценти, които ще вземат и сега. Защото изборите се фалшифицират – при това напълно. Ако не си го осъзнал Факъре, значи нищо не разбираш от света, в който живееш.

      • Така е не разбирам, нищо че над 30 г. съм част от това. Много съм благодарен, че ми отваряте очите.
        Добре, че 95% от съществата населяващи територията България са по-умни от мен. С такава водеща световна интелектуална сила, как да не се развиваме така добре.

    • Интелигентността Иванов, се състои не само в знанията, но и в способността да се прилагат тези знанията на практика.
      Така беше казал Аристотел. Но ти въпреки, че повече ги разбираш, някак си ми е трудно да последвам съвета ти.

  8. Всички по-горе, които критикуват призива на 111 да не се гласува, явно по детски искрено вярват, че изборите в България са честни, че не се фалшифицират и че печели този, за когото реално са гласували най-много избиратели. Абе, вие от небето ли падате бе, наивници такива?!?!?!

    • Такива като теб – ненаивни ги знаем и обикновено хал хабер си нямат как да решат проблема, но много държат да дават съвети и лепят етикети….

      Я като си толкова отворен ми изброй пет неща, които ще ни помогнат повече от изборите?

  9. КЬКЪВ ИДИОТ ТРЯБВА СИ ДА ПРИДОВАВАШ ДА НЕ СЕ ГЛАСУВА ?!
    ТЪКМО ТОВА Е НУЖНО НА ПРЕДАТЕЛИТЕ И СЛУГИТЕ ИМ..

  10. Всеки глас, е глас за мафията!!! Кой разбрал, разбрал!!! Изборите се фалшифицират!!!

  11. аз мисля,ЧЕ Е ХУБАВО ДА СЕ ГЛАСУВА,НО „АРБИТЪРЪТ“ ТРЯБВА ДА СЕ СМЕНИ!!!САМО ТОГАВА ЩЕ ИМА РЕЗУЛТАТ ОТ ИСТИНАТА!!!ОВЕН ТОВА,армия,полиция и ВСЯКАКЪВ ВИД АДМИНИСТРАЦИЯ ИЗВЪН ИЗБОРИТЕ!!!ТЕ ТРяБВА ДА СА „ДЕПОЛИТИЗИРАНИ“!!!!СЕМЕЙСТВАТА ИМ СЪЩО!!!!КАКВО ИЗБИРА „офицерът“,КОЙТО БИЛ УЖ ДЕПОЛИТИЗИРАН???ПАТЪЦИ ЛИ???НАЛИ ИЗБИРА „политик“ сЪс „ПОЛИТИКА“!!ЗА ТОВА ЦЯЛАТА АДМИНИСТРАЦИЯ И СЛУЖБИТЕ ,ВЪН ОТ ИЗБИРАТЕЛНИТЕ НИ ПРАВА!!!

  12. Факю, разбрах със сигурност, че си пловдивчанин, вместо да се скъсваме от писане можем да се видим на една приятна разговорка в парка или в най-близко кафене.Трябва само да изразиш съгласие и да имаш знак за разпознаване, щото все още си анонимен. Аз вече гласувах.

    • Днес няма да мога, но утре до към 13-14:00 става.
      Сутринта единственият ми ангажимент е да си сменя очилата, може би за 30-40 мин.
      Пиши само къде ти е удобно да пием кафе?

  13. Напротив,трябва да се гласува,защото при висока избирателна активност купения вот отпада автоматично,обезсмисля се!При 80% активност дпс няма да е в парламента,а герб например ще имат 8-10%,което ги прави нелегитимни! Например,при близо70% негласували,както беше на последните избори при преразпределението, техните гласове се умножават по 3 и при първия, от 8-10% стават на 25–30%!!!За това ,ако толкова вече няма за кого да гласувате,по-добре пуснете недействителна бюлетина,защото те не участват в разпределението на гласовете! Тези,които не гласуват ,на практика те избират политиците,а не гласуват защото са политически неграмотни,а както казва големия немски драматург Бертолд Брехт,това е най- лошата неграмотност!
    Евроизборите са по-важни от вътрешните,защото тях можем да ги проиграем още веднъж есента,докато европейските са за 5 год. и ако пак допуснем глобалистите да имат мнозинство в ЕП ,със сигурност ще ни вкарат във войната!
    Затова,първо гласувайте и второ гласувайте за партии,които са против войната!После ще е късно!

  14. Аз пък утре съм извън града, но във вторник онова кафене до новостроящата се сграда срещу парка, срещу премахнатите тоалетни.Хайде да се уточним преди обеда.

    • Ок, утре като се върнеш ще се уточним. Не е проблем където кажеш, само гледай да има къде да се паркира :)

  15. Паркиране наблизо не е възможно, може би по ул.Велико Търново срещу ресторанта на езерото, или съседна.

  16. Трябва да четете история. И лош български управник е по-добре от никакъв управник. Ще има още едни избори, ако сте недоволни , изберете си друг; тези не са последните избори; но не може да няма управляващи.

  17. „ГОЛЕМИТЕ МЪЛЧАТ – Без брифинги и изявления на лидерите на основните партии“ – заглавие на бТВ в изборната нощ. Призивът ни беше да ги оставим на 15 % изборна активност. Но и 25 % пак е нещо. Нищо, на следващите избори се надяваме да постигнем нормата. НЕГЛАСУВАНЕ – пълен бойкот на изборите. Това е единственият ни полезен мирен ход като народ за момента.

    • Така е 60-те турски секции все вас четат и слушат и по погрешка гласуват на 100%. Дори само те да гласуват изборите ще се зачитат и пасивните роби ще си останат на синджира.
      Пак да напиша в косово гласуваха 3% и с тези „редовни“ избори продължават да мачкат православните. В Тунис гласуваха 8% и там нищо не се промени и никой не си е прерязал вените от срам……
      Като започна войната на нато със сърбия сърбите се прибираха от чужбина, в така нареченото българско население преотстъпва правата маймуните да управляват човека, за да го вкарат във война и да избяга в чужбина.
      От хилядолетия се знае, че сития роб най-много мрази свободата.
      Като предлагате нещо ми е чудно да чуя какви са ви алтернативите……?
      Ае честито, всеки гласувал за натостанци мухльо, или негласувал може да се порадва на великата си „демократична победа“ в окопите.
      Планетата на маймуните е вече факт.
      Венсеремос!

      • Добре – ето я алтернативата: Отиваш, гласуваш за „Възраждане“ и гласът ти автоматично отива за ГЕРБ или ПП, понеже изборите се фалшифицират. Обаче важното е че си гласувал и не си роб. Така добре ли е?

      • Като не става с избори, как става питах. Нали имате алтернативи или просто така от само себе си ще ни освободите с положително мислене. Но хора които не разбират, дори не си заслужава да ги коментирам.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.