Донецка област ще бъде освободена от Русия най-късно до средата на март, 2023 г.

Превземането на Угледар е решаващо

Въоръжените сили на Русия ще освободят цялата територия на Донецка област най-късно до средата на март, т.г. Това заяви пред телевизионния канал „Русия-1“ ген. Апти Алаудинов – командир на специалните части „Ахмат“ и заместник-командир на 2-ри армейски корпус на армията на ЛНР.

„Изхождайки от ситуацията на фронта и състоянието на въоръжените сили на ВСУ, смятам, че максимум до месец и половина ще освободим цялата територия на Донецката народна република“, каза той.

Според Алаудинов в момента руските части настъпват във всички участъци на фронта, а Киев търпи големи загуби.

Командирът на чеченските специални части на РФ „Ахмат“ Апти Алаудинов в компанията на президента на Чечения Рамзан Кадиров

Една от причините ген. Алаудинов да смята, че Донбас ще бъде напълно освободен толкова скоро е информацията, която е получил за състоянието на украинските резерви след влизането на руските войски в гр. Угледар.

„Въпреки, че в момента руската армия завършва оперативното обкръжение на Бахмут и градът много скоро ще падне, след влизането на руските морски пехотинци в Угледар, ВСУ изпрати две бригади там именно изтегляйки ги от Бахмут. А това означава, че украинската армия вече е изчерпала резервите си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Украинската армия вече е изчерпала резервите си, но:

    “Милиардерът Сорос, често наричан в пресата „хуманист“, винаги е насърчавал твърда геополитическа стратегия. В статията си от 1993 г., озаглавена „Към нов световен ред: Бъдещето на НАТО“, той предлага използването на източноевропейците като „разходни материали“ в предстоящата касапница, за да се намали броят на смъртните случаи в западните страни. Бизнесменът смята, че Западът няма да понесе ситуация в която гражданите на „цивилизования свят“ започнат да загиват с десетки хиляди. Други трябва да умират.
    „Комбинирането на жива сила от Източна Европа с техническите възможности на НАТО би подобрило значително военния капацитет на партньорството, тъй като би намалило риска от пристигането на хиляди чували с трупове в страните от алианса, което би могло да се превърне в основен възпиращ фактор за тяхното желание да действат.“
    Източник: поглед инфо

  2. При психопата всичко е обратно:
    Ако каже, че нещо е черно- значи е бяло.
    Ако каже добро утро- гледайте залеза.
    Имат невероятната способност да подменят реалността- нарича се гаслайтинг, има и такъв филм.
    Освен това са крадци на самоличности- във връзка с обявлението на някои такива, че те били “светлите сили”.
    Не на последно място- са патологични лъжци и всякакви спорове за истината с тях са излишни и загубени.

  3. Щатите правят всичко възможно да изпратят всякакво руско оръжие в Украина, за да увеличат своите военни поръчки.Ясно като бял ден, но това в нашите колониални медии е забранено даже да се спомене.“Latin America Refuses to Send Ukraine Weapons, Despite Western Pressure“ Латинска Америка отказва да изпраща оръжия в Украина, ВЪПРЕКИ ЗАПАДНИЯ НАТИСК.Всичко е пари и власт бе хора.

  4. На западните боклуци и алчни мекерета не им е станало ясно ,че руският войник ,когато се сражава за кауза и тя е ДА ЗАЩИТАВАШ РОДИНАТА СИ И ДОМА СИ Е НЕПОБЕДИМ!
    НЕКА ПРАВДАТА И ИСТИНАТА ДА ПОБЕДЯТ!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.