Днес Просперират само Ибрикчиите на ГЕРБ и агентите на „Америка за България“! Почтените са опрени до стената!

Гледах снощи интервюто на Бойко Василев с Румен Радев в „Панорама“.  И се погнусих до премала. Въпросите си към Президента Василев беше преписал от жълти и кафяви проправителствени вестници.

С омерзение наблюдавам как огромната част от журналистиката и интелигенцията ни днес се издържа с ибрикчийство в полза на диктатурата на ГЕРБ. С лизане, мазнене, долни лъжи, клевети и промиване на мозъците на по-простите, над 100 хил. образовани българи днес правят кариера. А Борисов и шайката му им раздават постове и пари, дори да нямат никакви качества. Достатъчно е да са апологети, които утвърждават безчовечната им власт. А тия продажни герберски слуги, които имат качества, то тия им качества са само бонус към подмиването на властта и обслужването на Диктатурата на ГЕРБ, която те обслужват най-често на колене. Процесът стана толкова масов, че вече почти не е останал достоен професионалист по върховете. А които не са се продали на ГЕРБ, заработват като американски агенти в някое от 8-те хиляди НПО-та, продавайки и подчинявайки Територията барабар с 6-те милиона българи на чужди интереси.

Накъдето и да погледнеш по върховете – само ибрикчии и продажници, с някои леви изключения.

Вчера като топ ибрикчия на Територията се прояви водещият на „Панорама“ – слугата на двама господари (ГЕРБ и НПО-тата) Бойко Василев. Адашът на банкянския Сатрап, превъзбуден от прясно поръчаната му агентурна задача да дискредитира публично президента Радев, се държа силно неадекватно. До степен, че в безсилието си поръчково да пречупи коравия летец, в един момент прихна да се хили като напушен с неизвестна субстанция. И това по националната телевизия!

Откакто мутро-милиционерите от ГЕРБ взеха властта, професионализмът, интелектът, образованието и възпитанието вече нямат никакъв принос за кариерното ви развитие. Единственото качество, което би ви изстреляло на високи позиции е склонността ви да обслужвате в качеството си на безгръбначен слуга. Грубо казано, в България днес е останала само една интелектуална професия и тя се нарича – гъзомийничество. Само така човек може да преуспее в Бойковистка България.

Гнусно е дори за гледане. Не мога да си представя как тези хора се гледат в огледалото и как се понасят. И какви деца възпитават… Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ПОЗОРНОТО ИНТЕРВЮ НА ВАСИЛЕВ С ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ В „ПАНОРАМА“!

ВИЖ ВИДЕОТО

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. По-добре диктатура на пролетариата, отколкото диктатура на Борисов/ГЕРБ.

  2. Бaте Бойкo е велик!!
    Бaте Бойкo е герой!!
    Повелител на „мисирките“ е ТОЙ!!
    Бaте Бойкo е велик!!
    Бaте Бойкo е герой!!
    Зaдниk като стадион
    е оформил ТОЙ!!

  3. А ЗАЩО САМО СЕ РЕВЕ ОТ ТЯХ НЕ ТИ ЛИ Е ЯСНО НАРОДЕ ЧЕ ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕШ ДА ГИ ГЪРМИШ ДРУГО СПАСЕНИЕ ОТ ТЯХ Н Я М А ПРЕДАТЕЛИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ УБИВАТ ДА ЖИВЕЕ ДОСТОЙНИЯ НИ ОБИЧАН ОТ НАРОДА ПРЕЗИДЕНТ РУМЕН РАДЕВ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.