Военната операция в Мариупол по дни и часове:

Русия ще възстанови напълно полуразрушения гр. Мариупол след края на спецоперацията в Украйна. Нещо повече, Кремъл дори ще предостави допълнителни средства на жителите на освободените територии. Това заяви секретарят на Генералния съвет на управляващата партия „Единна Русия“ Андрей Турчак.

Именно приазовския пристанищен град се оказа най-критичната точка от специалната операция на Русия – мястото, за защитата на което Киевската хунта хвърли най-опитните си и мотивирани бойци – морската си пехота и фашисткия батальон „Азов“. Кое прави този населен предимно с етнически руснаци град толкова специален, как бе превзет от руските спец. части по дни и часове и какви зверства извършиха с цивилното му население нацистите от батальона „Азов“ преди и по време на боевете вижте във видеото долу!

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/r-50ik1wGWE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

3 коментара

  1. Петков и Сорос си докараха цяла армия укроорганизми и ние – българите тръгнахме бързо и категорично по украинския сценарий. Тези укропитеци с нацистки възгледи ще останат в България, те са крайно агресивни русофоби.
    САЩ им създават безпрецедентни за българите условия на живот в България, за който туземните българи ще са длъжни да плащат петзвездният им лукс и да им дават джобни. Едно четиричленно семейство от тези укроорганизми получава безвъзмездно 4800лв. на месец от нашите пари.
    До момента в България са влезли около 200 000 и се очаква бройката им да се утрои. Това е цяла нациармия, която ще насажда омраза към всичко руско, страх у всеки дръзнал да се нарече русофил, което ще превърне България от русофилска в фанатично русофобска.
    Важна за краварите-убийци е крайната цел, а тя е създаването на развиващ се антируски фронт в България и приемането безконтролно на милиони антируски организми и подмяната на коренното население, създава условия за откъсне окончателно българското общо цивилизационната привързаност към Русия.

  2. Няма страшно, ще ги превъзпитаме! Нека дойде Възраждане и друга песен ще запеят…

  3. КАК УСПЯХТЕ БЕ УПРАВЛЯВАЩИ ФАШИСТИ В БЪЛГАРИЯ ИМА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 500 БЕЗДОМНИЦИ 32 ГОДИНИ НЕ ГИ УСТРОИХТЕ А СЕГА ЗА УКРАИНСКИТЕ ГЛАВОРЕЗИ НАМЕРИХТЕ ОКОЛО 2 МИЛИОНА ЖИЛИЩА ХРАНТУТИТЕ ГИ С НАРОДНИ ПАРИ БЪЛГАРИТЕ ГЛАДУВАТ И РОВЯТ В КОФИТЕ ЗА БОКЛУК ОНАЗИ КУРВА БАСАРАБСКАТА ЖУРНАЛИСТКА ЛЪГА ЦЯЛ МЕСЕЦ ПЛЮ ПО ПУТИН И РУСНАЦИТЕ СЕГА ВИДЯ НАКЪДЕ ДУХА ВЯТЪРА И ВЕДНАГА СЕ ПРЕВКЛЮЧИ ДА ГОВОРИ ОБРАТНО НА ТОВА КОЕТО ПЛЮ ЖУРНАЛИСТКАТА ТАНЯ СТАНЕВА И КУРВЕНСКАТА И ЖУРНАЛИСТИКА ОТ КОЯТО НИ ОМРЪЗНА ХАЙДЕ ДА СЕ МАХАТ УКРАИНЦИТЕ НЕ СА ЖЕЛАНИ ОТ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ РУСКИТЕ НИ БРАТЯ ОТ ДОНБАС 10 Г. ЖИВЕЯТ ИЗ МАЗИТЕ ЗАРАДИ ТЯХ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *