Вижте кого ще изгонят тази вечер от Вип Брадър! Преслава го нарече сопол!

1


Интригантът Цуни ще излети тази вечер от ВИП Брадър и току виж този път схемите на продуцентите съвпаднат с желанието на зрителите.

От тримата номинирани Мегз, шеф Петров и Цуни, 40-годишният ерген е най-хлъзгавият и противен за зрителите образ. Докато Мегз и Шефа все пак защитават някакви свои каузи, макар и по грешен и агресивен начин, то аграният бизнесмен стои в ъгъла като паяк, който се чуди каква интрига да изплете и кого да хване в мрежата на интригите си.

Преди да си тръгне Мара Отварачката, Цуни вървеше по петите й и се облизваше сластно с намерението да я свали и да поживее малко на неин гръб.  Тя не поддаде и женкарят се залепи за Алекс Богданска да трупа точки и внимание. Като мъжка клюкарка той притича от група на група и с всеки сподели различни компромати за моделката. Как си пишели, как ходели заедно на вечери, как едва ли не му се слагала. След това обяви на всеослушание, че знае много тайни за нея и ако си отвори устата, ще стане страшно. И веднага я отвори, разказвайки как хем ходела с италианеца, хем с негов приятел на Банско. Менкаше си ги. Три дни с единия, три с другия.

Най-„мъжки“ известният ерген постъпи с Дани Петканов, като го хвана насаме и започна да му разказва небивалици за любимата му Александра. Очерни я до такава степен, че Лудият репортер изпадна в униние. Но намери сили и отиде да попита Богданска кое е истина и кое не.

В играта Цуни не може да блесне със своя светлина и затова като търтей се лепи за другите. Той не разказа за нито едно свое постижение в живота, освен с колко жени е бил и колко компромата пази в тефтерчето си.

Дори загатна, че е мачкал чаршафите и с Преслава.

„Кой аз? С този сопол? Не ме разсмивайте“, съсече го фолкаджийката.

А довечера ще го съсекат и от шоуто.

Хората не харесват безгръбначни и секретите им.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Не мислите ли, че с подобни статийки олеква написаното в останалите? Някакво Цуни и подобни са наредени до съвсем сериозни и значими за страната събития…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *