Видеа от протестите за мир в България събраха милиони гледания в Русия! (С ВИДЕО)

Стотици видеа, отразяващи протестите за мир в България от миналата неделя се разпространяват със светлинна скорост в руските социални мрежи. Видеоклиповете, показващи хиляди българи с развети знамена (българското и самарското, което е реплика на руското) предизвикват възторг и се радват на милиони гледания в руското интернет пространство.

„Братушки милички, вие сте ни най-близки на света, обичаме ви!“, „Юначни български братя, да въстанем дружно против фашизма. Поздрави на слънчева България. Руси, българи и сърби сме едно“, „Благодаря ви братя и сестри българи за подкрепата. Мир на нашите братски народи и щастие“, „Обединявайте се българи. Руският народ обича братския български народ“, „Плача от радост, сълзите не спират!!! Благодаря ви мили родни братя българи. Заедно ще победим фашизма“, „Русия никога няма да изостави българския народ“ и „Ние всичко виждаме, всичко разбираме“… Това са само малка част от стотиците хиляди коментари на развълнувани руснаци.

Протести „България – зона на мира“ ще се състоят и тази неделя, 19.03 в големите градове в цялата страна. Политическата ни класа ни е предала отдавна и няма да се поколебае при заповед от Вашингтон да ни хвърли в месомелачката. Затова призивът ни е към народа. Призоваваме всички българи, които не желаят страната ни да воюва със своята освободителка Русия, да излязат на улицата и да го заявят ясно и категорично. Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/W8EbjsUJCxg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

13 коментара

      • Прати жена си да го премери дали е развит.
        Не вини другите, за това, че не виждаш очевидното.
        Много обичам хора проповядващи тезите на америка: : „Или сте съюзник на Америка, или сте враг на Америка“. Тази идеология на превъзходство се нарича чисто и просто фашизъм.

      • Идеологията на превъзходство се нарича нацизъм, расизъм,фашизъм е съвсем друго нещо. Фашизъм е имало до сега само в една страна – Италия по времето на Мусолини.

  1. Четете един изключителен коментар от проф. Ивайло Гюров в Поглед. „Неизбежна ли е срещата с небитието? България, войната и шансът на “dummies”

  2. Абе FuckEu, има ли значение кой обевява датата, докога ще мислим с задните си части.Огледай се да видиш колко сме дребнави.Аз един стар човек ще бъда първи там, пък вие си чоплете носа на дивана и пред клавиатурата.Не ви ли е ясно,че сега пред изборите тази мафия трябва да бъде стресната и изхвърлена.Ако резултатът от 2 се окаже еднакъв, или даже близък с прогнозите и пак оня банкянски дебил тръгне да прави правителство, значи ние сме наистина ДЕБИЛИ, АБСОЛЮТНИ.

    • мисля,че играта на една влиятелна сила е да няма редовно правителство..отново и отново..това ни дава отн.свобода на действие в интерес на бг..елита ни го знае и не си мислете,че е безстрашен..страхува се,защото не е глупав и предусеща кво се задава..и мисля,че точно това се подгрява от соц.агенции-напр.тончев от сова харис твърди,че разликата между пп и герб е малка..но те пък няма как да се разберат…да еб..българия са един файтон гласоподаватели,без електорална тежест-шепа боклуци от сф..работата отива за пореден път към патова ситуация …и пореден служебен кабинет..смятам,че този исторически момент това е и най доброто щото служ.кабинет ще го играе у лево и във всички посоки…редовното правителство означава война,а нея никой не я иска и всички ще бягат от нея,като от тамян..дори и гнома и ристю треперят..знаят,знаят,кво се задава на хоризонта..ес до 2г през крив макарон ще го гледат..

    • А сега де, пророк-иванов.
      От къде знаеш с какво мисля и за какво? Кое не ти хареса от написаното та ми скочи?
      Освен това, всичко има значение, най-вече на кой се дава микрофона.
      Щял да стряска мафията, ще ми стреснеш …
      Мафията я виждат само борците с комунизма, фашизма, царизма и червените кхмери, а папагалите неуки повтарят след тях.
      Каква мафия бре, ние сме колония и на робите им е внушено да правят артистични изпълнения като протести и избори, за да си мислят, че нещо зависи от тях. Това че не го разбираш не говори добре за умственото ти развитие. Никого не съм спирал от протеста, не съм казвал и че не ходя, така че не ми се прави на хипнотизатор и не ми внушавай глупости, в които само ти вЕрваш. В някоя друга новина бях писал, какво се случва когато на британоварварите им се наложи да напуснат дадена територия. Геноцидът спрямо колониите им е основна евроатлантическа ценност! Как може да не го приемаш?!

      • Така като го написа – приема се. Но знай, че веднъж излезе ли масово на улицата народа – там вече всичко може да се случи. На улицата – това е първото условие.

  3. 60% ЗА ГЪБИ В ДЕНЯ НА ИЗБОРИТЕ, 27% ЗА ПП, 26% ГЕРБ, 14% ДПС С ДАЛАВЕРА В ТУРЦИЯ, И ЕДВА 12-13% ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ. И ПОСЛЕ ВСИЧКИ ЩЕ РЕВНАТ – АМА КОЙ МИ СРА В ГАЩИТЕ. БЪЛГАРСКА РАБОТА. И ХОП НА ВОЙНА.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *